נווווועה

לא ליטה

New member
נווווועה

רק להגיד שהאצבעות כבר משולבות
ושתהיה לך המון המון המון הצלחה

נגוהות

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifמוסיפה את שלי

ב-------ה------צ-------ל--------ח----------ה

noa128

New member
תודה יקירה, להחזיק להחזיק

שבתי. היה בסדר גמור, באתי מלובשת מאופרת מבושמת ומלאת קסם אישי רב
לראיון עם "הגברים" של המשפחה הזו שמנהלת את העסק - הבחורה מלפני יומיים היא כלתם, היא עשתה את המיון הראשוני, ועכשיו כשמגיעים להחלטות הם נכנסו לתמונה (מקסים, לא?) הם - האבא ליתר דיוק - הסבירו לי בנימוס שהם קיבלו מאות קורות חיים שמהם הבחורה ראיינו איזה 20 מועמדות/ים, 4 הגיעו ל"שלב הסופי" כמו שהם קראו לזה - והיום, אחרי שהם פוגשים את כל ה- 4 הם יישבו יחליטו ויודיעו. אז זהו, מחזיקים יפה אצבעות, מקוה שהם יחליטו מהר כמו קודם, ושוב תודה על הרוח הגבית
נועה.

kisslali

New member
תשמעי מותק!

לא כתבתי ולו אות אחת מחשש ל'עין', הגישה שלך בריאה מאד (איפורוכו') גמני עושה אותודבר. אבל בחיית, ממש קשה לי עניין האצבעות... נשיקות ורק מזל ללי

hrabba

New member
נועה - בהצלחה

רק שתדעי שאם לא יקבלו אותך הם מה זה טיפשששששים בהצלחה יקירה

noa128

New member
ה ת ק ב ל ת י ! ! ! ../images/Emo65.gif

אפשר לשחרר את אצבעות הקסם - הרגע התקשרה הנועה בחיוך כדי לספר לי שהם החליטו שאני הכי מתאימה להם !!!! יווווו !!!! - זהו, אז אחרי חנוכה אני חוזרת לעבוד, סופסוף ! כבר אמרתי שאתם גדולים מהחיים? ת ו ד ה. לכולכם
נועה

לא ליטה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo49.gifוגם../images/Emo50.gif../images/Emo41.gif

ככה אני אוהבת לקרוא אותך
איזה יופי, איזה כיף, ומי שגדולה מהחיים, יקירתי - זו את
גדול מכל הלב

:)))

ככה בערך אני נראית עכשיו אחרי שקראתי את ההודעה שלך. זה עושה להרגיש שיש תקווה. תמיד. וזה עושה להרגיש שבסוף זה באמת קורה. וזה עושה לי להרגיש שכשמזמינים משהו עם המון התכוונות הוא מגיע. בהצלחה. רבה רבה. עכשיו יכולה לספר קצת? על העבודה ומה היא? בעצם עזבי- שמח לך בלב? נכנסת שוב למעגל העבודה, העשייה והפרנסה? השאר פחות חשוב. :)

noa128

New member
במיוחד בשביל עו"ש האהובה ../images/Emo13.gif

ביום ראשון חטפתי הג'ננה. אחרי תקופה קלה של ייאוש נכנסתי במרץ ללוח הדרושים של ידיעות דרך Y נט וללוח של העיר (www.6382020.co.il ) ודרך המחשב סימנתי ושלחתי איזה 20 קורות חיים, לכל מה שכאן בסביבה ו'בא בחשבון'. גם מצאתי פה איזה עותק נורמלי של קו"ח שלי ושלחתי עוד איזה 10 דרך הפקס. ובמלוא ההתכוונות, באמת כמו שאמרת. אחרי שעה קיבלתי טלפון מהבחורה הזו, ואת השאר את מכירה - למחרת הלכתי להתראיין אצלה ויצאתי בתחושה טובה, מין ניצוץ כזה בלב שכנראה ששידר משהו החוצה. כשהיא התקשרה ואמרה "יש - בואי להתראיין אצל בעלי ואביו ביום רביעי" החלטתי שכל האמצעים כשרים לטובת המטרה, הלכתי לסופר וקניתי צבע לשיער (זה משהו שלא עשיתי כבר שנים רבות - זה היה או אצל הספר או בכלל לא..) - אתמול "עשיתי צבע" לבד, יצא כל כך יפה וצעיר שזה כבר נתן לי דרייב לדפוק הופעת פצץ. את מכירה את זה שאת הולכת מלאת בטחון בעצמך במראה שלך ובמה שאת שווה, עם רון בלב ואת ביד, סנטר למעלה כתפיים אחורה וציצים קדימה? ככה הלכתי היום
. אבל בסופו של עניין זה מסתכם בשני אלמנטים פשוטים ההצלחה הזו היום - בכימיה המיידית שנוצרה לי איתה בראיון הראשון (היום בטלפון היא אמרה ש"לא משנה אפילו מה הבנים חשבו - בעיניי את מצאת חן.."), וב...מזל. ואני לא סתם אומרת שיש להתכוונות הגדולה שלכם חלק בעניין. אני באמת מאמינה בזה - מין צירוף של הרבה אנרגיות בכיוון מסויים - איך אפשר להכשל עם כזה בק-אפ? ועוד מזל - שהיא ראתה את קורות החיים שלי ביום ראשון בין כל המאות האחרים שהיו לה (ראיתי את התיק שהיא החזיקה אותם בו...) וגם לך זה יקרה, אין לי ספק - אני שמה כסף שתוך חודשיים את כבר עובדת, שגם לך יישבר בסוף מחוסר האונים הזה ותתמלאי אנרגיות - לפעמים זה מה ש"מוכר" אותך הכי טוב. הנה, אני באמת הדוגמא הכי טובה... העבודה? זה כל האדמיניסטרציה וחלקים מסויימים בשיווק בחברה קטנה ומשפחתית (4 עובדים) לייבוא והתקנת פרקטים. הם יושבים בלול ישן ומעוצב ברשפון, בלב השדות הירוקים - 20 דקות מהבית בפקקים... - משהו נחמד בקיצור - עכשיו רק נשאר להשתלב שם כמו שצריך ולהוציא מזה את המיטב והמירב - וזהו. אחח.. איזה חיוך יש לי עכשיו - מזל שיש אוזניים שיעצרו אותו
נ.

נגוהות

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאיזה יופי!!!!!!!!!!!

נכנסתי עכשיו לפורום במיוחד כדי לקרוא את הבשורה הנפלאה שעשית את זה!!!!!!!!!! כל כך שמחה בשבילך
הם ראו את האיכויות שלך, ומכאן והלאה אני מאחלת לך ימים מלאי שמחה ואושר, שתהני ותפרחי בעבודה החדשה. נועה, כל הטוב הזה מגיע לך. שבה יקרה, עכשיו תורך
כשיגיע הזמן אמרי לנו להחזיק אצבעות ולשלוח לך את כל האנרגיות הטובות שבעולם.

:)../images/Emo142.gif

תודה לך. יודעת, זה באמת הכל עניין של פרספקטיבה והסתכלות לחיים בכלל. איך שקראתי אותך מתארת את לב השדות הירוקים כנקודת התייחסות, זה עשה לי ממש שמש בבטן. כי זו מהות העניין לדעתי. להסתכל על הירוק ולא על הלול למשל...אני מוצאת את זה כתכונה מופלאה ועדיין עובדת על עצמי לאמץ אותה כגישה לחיים. ההסתכלות האמיתית והכנה על ה-יש ועל הקיים ולא על ה-אילו ועל איך-זה-היה-אם-היה-לי-אחרת.. בשיחה עם מישהי יקרה היא אמרה, ואני התחברתי לדבריה, על מקום שמגיעים אליו כשמחפשים עבודה. על דימוי עצמי שהופך להיות נמוך, על סוג של שקיעה, על אפתיה. ואולי אני אמרתי את הדברים האלו בכלל והיא זו שהנהנה בראשה.. זה מקום ששמור בעיקר לאלו שהיו ועשו וחוו והתנסו ופתאום זה איננו. זו תחושה שאם אתה לא שם אתה גם לא תרגיש את זה. וזה מקום,כפי שאני נתקלתי בו,שמאפשר לך לתת לאחרים לגיטימציה להתייחס אליך "קצת אחרת". לא ממקום של רוע. ממקום של אטימות. כי זה מקום שמשפיע. על כל תפיסת החיים<שלי> ועל כל המהלכים בחיים<שלי>,. זה מקום שאין אדמה יציבה תחת הרגליים. וזה מקום שהסביבה לא מאפשרת לך <לי> תמיד, להכנס קצת מתחת לשמיכה, או ליילל בתסכול או סתם לפחד. אבל לא לשם כך התכנסתי כאן. התכנסתי כאן כדי לאחל לך בהצלחה. ולאחל לך שאת הצבע הבא בשיערך תעשי במספרה מהמשכורת שלך. ושתתכנני מה לעשות איתו. ואיך. ושתיהני להיות במקום הירוק הזה, לקום בבוקר עם תכלית, לישון מעייפות של עשייה. ובאיזה שהוא אופן פרדוכסלי ההתקבלות שלך עשתה לי משהו דווקא. היא אפשרה לי לראות גם קצת את השדות הירוקים הללו שמחכים גם לי. :)

noa128

New member
ריגשת אותי. אשכרה

ואם אכן תרמתי במשהו לתחושות החיוביות שלך - דייני... מבינה ומתחברת מ א ו ד לתחושות האיומות שעושה המובטלות, כן, בעיקר למי שעשה וחווה, לשפיפות הקומה, למראה שנשקף לך מהמראה בכל בוקר. אצלי זה עניין של חינוך, כך חשבתי תמיד - כשאני לא עובדת אני מרגישה חסרת ערך - כי כל חיי טפטפה לנו אימי ש"בנאדם צעיר ובריא - אין שום סיבה שלא יעבוד למחייתו.." - על האפשרות של אבטלה כפויה היא בכלל לא חשבה אז, לפני 20 ומשהו שנה. אז מי שלא עבד היה פרזיט שמעדיף לחיות על קצבאות . במציאות של היום אני יודעת שזה כל כך יכול להיות שמישהי כמוך, מוכשרת ומיומנת פשוט לא תמצא... אבל אני רואה אותך לאט לאט מתעודדת ומתמלאת באותן אנרגיות, ואני יודעת שאני (ולא רק אני) חושבת עלייך הרבה, ומקווה בשבילך שזה זמני. כל כך זמני.. זה פשוט לא יכול להיות אחרת.
גדול, נועה.

kisslali

New member
אשכרה מגיע לך!

קראתי כל מה שכתבת וזה מה שמרגיש לי - מגיע לך, רק הצלחה ושתהני שם! נשיקות ללי

1הופ

New member
ראיתי את ההודעה אתמול בעבודה

ולא יכולתי להגיב לה. אבל היית צריכה לראות איזה חיוך נמרח לי על הפנים. כמה כיף!!!! בהצלחה מותק

למעלה