במיוחד בשביל עו"ש האהובה ../images/Emo13.gif
ביום ראשון חטפתי הג'ננה. אחרי תקופה קלה של ייאוש נכנסתי במרץ ללוח הדרושים של ידיעות דרך Y נט וללוח של העיר (www.6382020.co.il ) ודרך המחשב סימנתי ושלחתי איזה 20 קורות חיים, לכל מה שכאן בסביבה ו'בא בחשבון'. גם מצאתי פה איזה עותק נורמלי של קו"ח שלי ושלחתי עוד איזה 10 דרך הפקס. ובמלוא ההתכוונות, באמת כמו שאמרת. אחרי שעה קיבלתי טלפון מהבחורה הזו, ואת השאר את מכירה - למחרת הלכתי להתראיין אצלה ויצאתי בתחושה טובה, מין ניצוץ כזה בלב שכנראה ששידר משהו החוצה. כשהיא התקשרה ואמרה "יש - בואי להתראיין אצל בעלי ואביו ביום רביעי" החלטתי שכל האמצעים כשרים לטובת המטרה, הלכתי לסופר וקניתי צבע לשיער (זה משהו שלא עשיתי כבר שנים רבות - זה היה או אצל הספר או בכלל לא..) - אתמול "עשיתי צבע" לבד, יצא כל כך יפה וצעיר שזה כבר נתן לי דרייב לדפוק הופעת פצץ. את מכירה את זה שאת הולכת מלאת בטחון בעצמך במראה שלך ובמה שאת שווה, עם רון בלב ואת ביד, סנטר למעלה כתפיים אחורה וציצים קדימה? ככה הלכתי היום
. אבל בסופו של עניין זה מסתכם בשני אלמנטים פשוטים ההצלחה הזו היום - בכימיה המיידית שנוצרה לי איתה בראיון הראשון (היום בטלפון היא אמרה ש"לא משנה אפילו מה הבנים חשבו - בעיניי את מצאת חן.."), וב...מזל. ואני לא סתם אומרת שיש להתכוונות הגדולה שלכם חלק בעניין. אני באמת מאמינה בזה - מין צירוף של הרבה אנרגיות בכיוון מסויים - איך אפשר להכשל עם כזה בק-אפ? ועוד מזל - שהיא ראתה את קורות החיים שלי ביום ראשון בין כל המאות האחרים שהיו לה (ראיתי את התיק שהיא החזיקה אותם בו...) וגם לך זה יקרה, אין לי ספק - אני שמה כסף שתוך חודשיים את כבר עובדת, שגם לך יישבר בסוף מחוסר האונים הזה ותתמלאי אנרגיות - לפעמים זה מה ש"מוכר" אותך הכי טוב. הנה, אני באמת הדוגמא הכי טובה... העבודה? זה כל האדמיניסטרציה וחלקים מסויימים בשיווק בחברה קטנה ומשפחתית (4 עובדים) לייבוא והתקנת פרקטים. הם יושבים בלול ישן ומעוצב ברשפון, בלב השדות הירוקים - 20 דקות מהבית בפקקים... - משהו נחמד בקיצור - עכשיו רק נשאר להשתלב שם כמו שצריך ולהוציא מזה את המיטב והמירב - וזהו. אחח.. איזה חיוך יש לי עכשיו - מזל שיש אוזניים שיעצרו אותו
נ.