נוווו, איך היה החג?

nettus

New member
היה פשוט מעולה...

זה התחיל בליל הסדר נחמד
בשבת הייתי בעל האש עם חברים
בראשון ים עם חברה
שני נחתי
שלישי- שבת הבחור היה אצלי... הוא פשוט מתוק,אמרנו אחד לשני שאנחנו אוהבים

ביום רביעי הלכנו למסעדה ביחד, בחמישי עשינו פנקייק
בשישי הלכנו לים
והיום יצאנו לטייל עם חברים... היה ממש נחמד, מקווה לראות אותו שוב בקרוב

Mooa-Numi

New member
בעיקר עבדתי (אזהרת שעמום)

בסופ"ש של הסדר הייתי בבית. מאור עשה איתנו את הסדר. טוב שאני לא הכי נמהרת בעולם, עוברת לגור עם מישהו אחרי חצי שנה, מזמינה מישהו (אחר!) לסדר אחרי 7 חודשים.. מי היה מאמין שכזאת בחורה זוגית אני אהיה. פיכסה.
בכל מקרה, מאור עשה איתנו את הסדר. טוב שזה לא הדבר הכי מסעיר שקרה במשפחתי מאז השואה. כולם רצו לעשות איתנו ולראות מיהו החבר המזרחי של מיכל (ציטוט של סבא). מאור היה לבוש יפה ודיבר יפה והקריא הכי יפה את ההגדה, והקסים את כולם עם הקליפים שלו (לא ראיתם? בושו לכן!). רק חבל שעכשיו כל המשפחה חופרת לי בחוצפתה שהחבר שלי באמת מקסים אבל למה הוא לא מתחיל ללמוד?
מראשון עד היום עבדתי עם הפסקות סמליות. בשני הייתי אמורה לטייל והבריזו לי (
) אז במקום יצאנו לפיקניק קצרצר ביותר בבית אורן והתנחמתי בכך שבחמישי אנחנו מטיילים החברה מהלימודים. בשלישי ורביעי עבדתי בתערוכת הפרחים (אם לא הייתן, לא הפסדתן כלום). בחמישי הטיול של החברה מהלימודים התבטל (ברור)ובמקום זה עשיתי ארוחת חג אלטרנטיבית לי ולמאור: מרק עגבניות ופאי לימון. היה כיף כי אנחנו מאוהבים וכל שטות שאנחנו עושים זה כיף.

קיבלתי השבוע מלא מחמאות על ההדרכה שלי. סידרתי ושטפתי את הבית. הסתפרתי ועשיתי פן (ואני תוהה אם לחפוף היום). עשיתי גבות. ועכשיו אני תקועה בבית עם כל השיעורים שלא נגעתי בהם בחופש. ומחר סיור בגליל עם הלימודים

The Blue Fairy

New member
אני דווקא ממש אהבתי את התערוכה

ומגניב על ארוחת החג המשותפת! לא הפריע לו לא לעשות עם המשפחה?
והמשפחה תמיד תחפור
בשביל זה יש משפחה

נראלי החג הכי מנוצל בכל 18 וחצי שנות חיי!!!

שישי - חג ראשון עם כל הצד של אבא... היה חמוד ביותר
שבת- מנוחה
ראשון- גן לאומי חוף השרון(ליד שפיים) עם חברה מהתיכון, ומשם המשכנו לתל אביב.. חזרנו בלילה :)
שני- כנרת עם ידיד + האקס שבמקרה הגיע מרמת גן + כמה בחורות שהוא התחיל איתן חחחחחח... חזרתי בערב - משם לעלהאש אצל סבתא עם כל הדודים
שלישי עוד עלהאש אצל דודים- הפעם מהצד של אמא :):):):)
רביעי- נסיעה הכי ספונטנית בארץ לתלאביב!!! - רצינו ללכת לראות את הקברט בקאמרי אבל לא נשארו כרטיסים, אז באנו להכנס למוזאון לאומנות והוא בדיוק נסגר, אז המשכנו לנסיעה ספונטנית בתוך תלאביב, האוטובוס הראשון שהגיע עלינו, בלי לדעת איפה לרדת, וככה בערך עד 6 וחצי... + ביקור קצרצר בחוף הים :)
חמישי- התעוררתי מאוחר + חג שני אצל חברה, שזה בעצם אצל חברות, כי אני חברה טוב של כל האחיות במשפחה חחחחח ...
שישי- בבית עם המשפויחה :)
שבת- נסענו לתקן את המחשב חחח... משם לטיול קצרצר ליד הכנרת, משם לביקור קצרצר במימונה אצל משפחה שהמימונה שלה מפורסמת אצלי במושבה :)

מחר צבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+תמונה מהטיול ביום ראשון :)

Fragile rose

New member
וואלה לא משהו

התחיל באצבע שבורה (כן כן, אני מהזה כשרונית)
והמשיך בשעמום טוטאלי ורעב

Loony Moony

New member
היה תענוג

שני- כיופים עם הבחור
שלישי- יום כיף עם אחותי ואחי
רביעי- טיול בג'ילבון + פויקה
חמישי- יום כיף ברעננה+ ערב פסטה עם חברות
שישי - ליל הסדר ומנוחה כזה
שבת - טיולון בכרמל, ים ויציאה בערב
ראשון-רביעי - טיול בשביל הגולן. מהמם.
רביעי אחרי - הלכתי לישון אצלו+גלידה עם ידיד טוב.
חמישי - התבטטות, ארוחה משפחתית לחג וטיטאניק
שישי- פיקניק בים עם ידיד טוב, הליכה בפארק, מוזס ורוטשילד
שבת- הוגו עם אחי וסבאסבתא, ואז הוא בא וראינו גראן טורינו

חג אדיר! מחכה כבר לרגילה הבאה

ברצלונה-יכול להיות רע?

נסעתי עם חברה, דיי בספונטניות..
היה ממש כיף..
מתו לי הרגליים בערך מכל ההליכות
והקולקציות בזארה/משוךודוב/ברשקה לא ממש לטעמי הפעם..וזה ממש ביאס אותי כי קניתי רק 2 חולצות ובניתי על שופינג מטורףףףף
ובכלל הרוב היה סגור כי גם היה "שבת" וגפ פסחא.
קיצר תקופה רקובה לטוס מבחינת זה שהחנויות סגורות.. אבל אוליי זה לטובת חשבון הבנק שלי

למעלה