נוווו???

rosana

New member
נוווו???

אני משש בבוקר כאן מחכה לחדשות ממישהו שקיפל הלילה

gaharoni

New member
חדשות ראשונות

שפיצופלצת אחד מוכן! לא יאומן - אבל לאחר כ-5 שעות של קיפולים אינטנסיביים, הצלחנו לייצר אחד (מנייר של בערך 6X6 מטר, פשוט אין מקום לנייר יותר גדול). וכבר יש עוד אחד (קצת יותר קטן) בשלבי יצירה מתקדמים! היו כמה וכמה צלמים באירוע, נקווה שנזכה לראות בקרוב תמונות מהתהליך. היה כיף.

rosana

New member
איזה גודל יצא ?

רק אעכשיו חשבתי על נייר 10x10 מדביקים רצואת או איך?

gaharoni

New member
תשובות

יצא בערך 2 מטר אורך, 1 מטר גובה (אבל עדיין לא מדדנו באופן רשמי...). הריבוע הורכב מהדבקת 3 רצועות זו לזו, והנייר עמד יפה בפרץ ובתלאות הקיפול. ואלה העוסקים במלאכה: גלינה מתן יובל טמיר פול גלעד (נאור) גלעד (איילון) גלעד (אהרוני) מקווה שאף אחד לא פרח מזכרוני! מירי דאגה למוראל, כיבודים וצילומים. ובועז שידר אלינו אנרגיות חיוביות מסן-דיאגו!
הפרוייקט בוצע במוזיאון לאמנות ישראלית בר"ג (משכן המרכז הישראלי לאוריגמי). גם היום יש מפגש, אך לצערי נבצר ממני מלהגיע.

mirigami

New member
נכון שטיפלתי בכם וביחסי הציבור

אבל גם אני קיפלתי עם תמיר ופול לפחות 8 שלבים...... בעיקר צילמתי מכיון שחלק מתערוכת הדינוזאורים תהיה תערוכת צילומים של התהליך.

mirigami

New member
התמונות כבר על CD רק שיהיה זמן

להעביר אותם אבל מי שירצה אפשר לצרוב לו את התמונות

ג ל ע ד א

New member
הייתי רוצה להעלות אותן לרשת לטובת

היושבים בגלות והנשארים בארץ האבות . אני מקווה לבוא בשבוע הבא ביום שלישי, אז אם אוכל לקבל אז את ה CD (אני אחזיר אותו) אני אעלה את התמונות לרשת.

ophler

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וטוב לשמוע

גילה או

New member
כל הכבוד!!

גם אני התעוררתי הבוקר ודבר ראשון בדקתי אם יש אות חיים מימכם.הלכתי לעבודה וחיכיתי בקוצר רוח לחזור הביתה ולראות תמונות. אז אני מבינה שהבעיה הראשונה בקיפול מנייר גדול היא אולם מתאים.כלומר 6 מטר קטן עליכם ואם יכולתם לקפל מ-10 מטר גם זה היה מצליח?? יהיה לנו העונג לראות את הדגם במפגש היום?

למעלה