נוו זוכרים אותי?

push

New member
נוו זוכרים אותי?../images/Emo99.gif

מה שלומכם חבר'ה?התגעעתי אז באתי!
אני התמקמתי כבר בארה"ב מצאתי עבודה בגן ילדים ולימודים בערב.הספקתי לבקר כבר בכמה מוסדות של החינוך המיוחד.חברים,זה עולם אחר לגמרי.מין חלום שכזה מדריך מוצמד לכל ילד שמקבל את כל הטיפולים שהוא זקוק להם.אווירה מדהימה,גנים שעשו לי חשק לגור בהם!!אין על אמריקה,אהה? תשמרו על עצמכם ועל הילדים הנפלאים שלכם

עמיקםרז

New member
ברוכה השבה אלינו!!!

היי PUSH, כמה טוב לראות מסר ממך. בקרי אותנו לעיתים מזומנות בפורום, ונשמח גם אם תגיבי. אם את מגיבה להודעות שכבר אינן בעמוד הראשון, פתחי-נא אשכול חדש כדי שלא נפספס את הודעותייך. האם המוסדות האלה הם של המדינה או פרטיים? אומרים שהשירותים בארה"ב שונים מאוד ממדינה למדינה, החל מגרועים ועד למצויינים. באיזו מדינה את נמצאת? מתגעגע להתיחסויות שלך, עמיקם

פוש נשמההההה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע ממך אחותינו !!! חשבתי עליך המון מאז שנסעת.. איך הולך לך, איך את מסתדרת שם וכו' וכו'.. כיף לשמוע שאת בסדר ושמצאת עבודה בנוסף ללימודים. נו.....ספרי כבר עוד ועוד, איפה בדיוק את נמצאת, מה לומדת ובכלל.. ואם כבר שיקספיר (הגדול מכולם) אז הנה..בשבילך : Mark how one string, sweet husband to another Strikes each in each by mutual ordering Resembling sire and child and happy mother Who all in one, one pleasing note do sing אז כדבריו- תעשי חיים, תהני ממוסיקת החיים ואל תשכחי לבקר אותנו אורית

מזל טוב../images/Emo65.gif

אוריתוש קבלי את איחולי הלבביים ליום הולדתו של בעלך נועם מי ייתן ותראו רק נחת עם המון אהבה ליאורה

L o o K At Me

New member
פוווווש

גם אני חשבתי עליך הרבה בגלל שלא הספקתי להפרד ממך כמו שצריך באייסי שמחה לשמוע ממך
תמשיכי לעדכן שתוכלי
והעיקר תהני!

dorit11111

New member
נו בטח!וטוב שבאת!

אני מאוד שמחה שהסתדרת.וחלום הזה הייתי רוצה גם קצת בשבילנו פה. עם איזה ילדים את עובדת?לפי איזה שיטה עובדים איתם? בהצלחה בהמשך הדרך.ותמשיכי לעדכן.טוב?

למעלה