נוו שוב נהיינו יבשים?\;
ט טינקר12 New member 26/1/08 #8 שבת שלום!! היה סופשבוע נחמד ביותר. הייתי בחגיגות יומולדת של חברה שלי עם המשפחה שלה.. מה אתם עשיתם?
H HeNoOsH New member 27/1/08 #12 איזה מעצבן זה נהיה כל פעם מחכים להדחה/למשימה ובסוף מראים את זה בפרק הבא המשימה שהייתה לבנים הייתה קשהההה..מסכנים =\ רק שלא יעיפו את נועם..
איזה מעצבן זה נהיה כל פעם מחכים להדחה/למשימה ובסוף מראים את זה בפרק הבא המשימה שהייתה לבנים הייתה קשהההה..מסכנים =\ רק שלא יעיפו את נועם..
N NoAm1238 New member 27/1/08 #13 וווואי מה היה !!! אוףף רציתי שלנועם יהיה חסינות אבל בתאכלסס.. - מה הם חשבו ? , איך אפשר להיות עם 60 קילו [[אם אנלא טועה..]] על הגוף? זה מטורררף S:
וווואי מה היה !!! אוףף רציתי שלנועם יהיה חסינות אבל בתאכלסס.. - מה הם חשבו ? , איך אפשר להיות עם 60 קילו [[אם אנלא טועה..]] על הגוף? זה מטורררף S:
S S16 זה אני New member 27/1/08 #16 אוףף אני לא רואה אז אני לא מעודכן על מה אתם מחרטטים וסיפרו לי שיש שם פול כוסיות...
ש שי1000000 New member 28/1/08 #24 בע ישרדות ישראלי זה דפוק הם מחכים את האמריקאי מה מדהים בזה את כולם זה מעפן
ט טלוש ה מ ל כ ה New member 27/1/08 #15 חחחח , לא נורא - נתאפק ! בטוח יעיפו את נועם וגיא , ונועם ינצח את ויקה וגיא באי המתים ! תזכרו , מילה שלי ! חחחחח יאללה שיהיה שבוע טוב " ושלא תתקררו לי" חחחח :-*
חחחח , לא נורא - נתאפק ! בטוח יעיפו את נועם וגיא , ונועם ינצח את ויקה וגיא באי המתים ! תזכרו , מילה שלי ! חחחחח יאללה שיהיה שבוע טוב " ושלא תתקררו לי" חחחח :-*
י יפתי המשרשר האדיר New member 27/1/08 #17 הכי מבאס זה שההפקה מרמה!!! זה שהם העבירו את דן שבט כדי שלא יעיפו אותו היה ממש מעצבן!!!!!!
פ פרה של שוקולד New member 27/1/08 #18 הם רוצים לעשות את זה יותר מענייןדן השרלילון איכשהו אני הכי שונאת אותו מכל מי שעל האי!