נוזלים באוזניים לילדה בת ארבע

יוטל

New member
נוזלים באוזניים לילדה בת ארבע

לבת שלי יש נוזלים באוזניים ועקב כך ירידה בשמיעה. האם נרות הופי עשויים לפתור את הבעיה? מהי התדירות המומלצת לשימוש בהם, אם בכלל, בגיל ארבע? תודה

wei

New member
טיפול הנרות לילדים

יוטל שלום הטיפול בנרות מומלץ במקרה שלה . הנרות שואבים את הנוזלים המיותרים מתוך האוזנים בעזרת נרות המותאמים לילדים ( ישנם שני גדלים - מבוגרים וילדים ) הטיפול הינו עדין, לא מורגש, ללא שום כאב או תופעות לוואי. התדירות תלויה במטופל , אני ממליצה יום כן יום לא ( בדרך כלל מדובר ב 5-6 טיפולים בלבד). בהצלחה אשמח לתת מידע נוסף רונית

נרות הופי

יוטל שלום, נרות הופי לא פותרים את בעית האוזניים אלא מטפלים בסימפטומים הנלווים ( ירידה בשמיעה, כאבים וכד´) ע"י הוצאת הנוזלים. ע"י לטפל בדלקות אוזניים חוזרות ונשנות ונוזלים יש לטפל בשורש הבעיה וזה ע"י תזונה נכונה - יש להוריד מוצרים הגורמים לליחה כגון - סוכר לבן , מוצרי חלב פרה, בננה ,בוטנים, אוכל מטוגן ושמן, ולהמעיט בפרות הדר. כדאי להתמקד בתזונה עשירה בירקות מבושלים בעיקר כתומים וירוקים, מרקים ( מומלץ מרק עוף) אורז לבן ומלא, קיטניות ודגנים מלאים. וכן הייתי ממליצה על טיפול רחב טווח או ע"י דיקור או שמנים אתריים או רפלקסולוגיה שבהם אני מכירה תוצאות מעולות. חשוב לזכור שנרות ההופי עובדות דרך האוזניים על האנרגיה העמוקה שלנו ולכן לא מומלץ להשתמש בהם הרבה פעמים ואני לא מטפלת באותו הילד יותר מפעמיים בשבוע. הייתי ממליצה לך לא לטפל לבד בנרות הופי אם אין לך הכשרה מתאימה ולפנות למטפל מוסמך. הרבה בריאות

שלום יוטל

יש לי טיפול אחר בשמן LAVENDER. עושים כונוס מצמר גפן, מתפתפים לתוכו שמן ומכניסים לתוך האוזן. שמן מיבש נוזלים וגם הורג חיידקים שנמצאים שם. אחרי כמה שעות מוצאים ומנקים כל חלל האוזן. חוזרים על אותה פעולה פעמיים ביום. במידה ותוך כמה ימים בעיה לא פותרה חייבים לחפש סיבה יותר פנימית לדלקות. מיכאל

יוטל

New member
הילדה לא סובלת כלל מדלקות אוזניים

אלא מנוזלים בגלל מבנה האוזן. אני מתקשה לעמוד בפני התזונה המומלצת. ניסיתי אך כמעט ללא הצלחה. האם את נרות ההופי מדליקים ומכבים את הלהבה ומשאירים רק את השריפה או משאירים את הלהבה. ראיתי שני מטפלים שעובדיפ אחרת. האופציה שמותירים לי היא ניתוח או המתנה (על אחריותי) אני חיה בחו"ל ואינני מכירה מטפלים אלטרנטיבים או אנשים שיכולים להמליץ על כאלה

yoelnd

New member
נרות הופי

שלום! לא הייתי ממליץ על טיפול של יום כן ויום לא ובטח לא לילדה בת 4. מעבר לכך לא ציינת אם יש כרגע אלמנט בתוך האוזן - ז"א האם נעשה כבר בעבר ניתוח כפתורים והם נפלו. ניתן לטפל בבעיה זו גם באמצעות הומאופטיה, ניקוז לימפתי ועוד. אני אישית לא הייתי מתרגש מהענין יותר מידי! כמובן שיש חשיבות לנושא התזונה!!!!! רק בריאות!

יוטל

New member
אין שום אלמנט בתוך האוזן. לא עשינו

שום התערבות פולשנית. יש לי מה להתרגש מהעניין כי הילדה סובלת מירידה בשמיעה (משמעותית) ומתמודדת עם רכישת שפה חדשה!!!

יוטל , אכן ירידה בשמיעה זה לא

דבר של מה בכך , ובהחלט יש מקום להתיחס ולטפל בבעיה. אך עם זאת אני מדגישה נרות הופי יש לעשות ע"י מטפל מוסמך ב ל ב ד , אפילו שזה נראה פשוט לטיפול. הייתתי ממליצה לך לפתוח ספר טלפונים באזור מגורייך ולהרים טלפון למכללה או קולג´ לרפואה משלימה ולבקש מהם מטפלים מומלצים. לגבי התזונה , קטונתי מלהתערב אבל לדעתי אין דבר כזה לא להצליח , לפחות בבית כדאי להנהיג את התזונה כפי שאת מאמינה וחושבת ולא כפי שילדה בת 4 רוצה. אם כל הבית יעבור לתזונה בריאה אז רק הגן והסביבה תהיה בעיה - וכבר עשית 50% או יותר של הצלחה. בהצלחה יעל

הלליה

New member
יוטל- נוזלים באוזניים

בתור מטפלת בנרות הופי, לא רצוי לערוך שאיבה מעבר ל 2-3 בשבוע. גודל הנר תלוי במבנה האוזן. אני מעריכה שהטיפול יעזור לה מאוד. הטיפול בנרות הופי יעיל גם במקרים של דלקות <בתוספת שמנים מתאימים לאחר מכן> וכן טיפול בגורם, כולל שינוי תזונתי ובדיקת גורמים נוספים לבעיה. בינתיים אמליץ על הפסק במבות ובוטנימים למינהם, סוכר לבן, קמח לבן, ואמליץ על מתן עלים ירוקים למינהם. אשמח להשיב לך בהרחבה. 679950-050 .

שום יוטל

אני מאמין בדרך טיפה שונה בדרך טבעית לא מאמין בכימיכלים למינהם רציתי להגיד שהאוזנים אומרות הכל אם יש אנשים שחושבים שאוזנים זה סתם והצורה שלהם סתם אני איתן טיפ קטן אם תסתכלי על האוזן של הבנ-אדם זה צורה של עובר רק שהראש כלפי מטה עכשיו שאלה האם יש עגיל או משהו כזה באוזן שכן זה עלול לעיד על חסימה אנרגטית וחוץ מזה שאוזנים זה הכלי התקשורת שלנו עם הסביבה עכשיו את שואלת מה גיל 4 יכול להיות בעיה אז התשובה היא כן השאלה האם הילדה לחוצה בתקופה האחרונה כלומר ההתנהגות שלה שונה מבדרך-כלל ? מצב שיכול לעיד על בעיה בהקשבה לחברה לקהילה לאנשים דבר נוסף הייתי ממליץ בחום על שתית מיים חמים עם לימון שכן המיים מנקים את הגוף והלימון משמר את מערכת החיסונית וזהו מקווה שהצלחתי לעזור על כל פנים שיהיה לך את היום הכי קסום שיש שלך עדי קצמן

למעלה