נוזלים באוזנים

נוזלים באוזנים

מה האפשריות חוץ מניתוח כפתורים? אתם מכירים משהו אחר מרפואה האלטרנטבית ?

שרונס21

New member
כן, כן, כן!

בדיוק כשנפגשתי עם אחותי ביום העצמאות היא הראתה לנו (יש לנו במשפחה עבר עשיר עם בעיות נוזלים ושמיעה) פטנט מדהים שיובא מחו"ל (בעבר היה בארץ סוכן ..). זהו בלון שמחובר לכמין משאף מפלסטיק ועל הילד לנפח את הבלון בעזרת אויר שיוצא מהאף! אם יש לך משהו מחו"ל שיכול לרכוש בעבורך, זה מומלץ. תהיי איתי בקשר במסרים אתן לך את השם המדויק (אני צריכה לשאול את אחותי) אולי אפשר להשיג את זה דרך הרשת.

קרה לי. לאחר שלקחתי, ע``פ הוראת הד``ר

כדורים משתנים זה עבר. הכדור נקרא `דיזוטיאזיד` וכמובן שאתם חייבים מרשם רופא כי יכול להיות שבמקרה שלכם זה שונה. חוץ מזה, אמא שלי מכירה מומחה לרפואה טבעית שמכיר דרך אלטרנטיבית לפתור את הבעיה - בזמנו היא המליצה לי אך העדפתי להמתין עם הרפואה האלטרנטיבית ולראות האם לרפואה הקונבנציונלית יש מענה (בסוף לא נזקקתי לכך). אם תרצי אברר לך פרטים נוספים

בעיקרון נר הופי עוזר מאד מאד

במקרה שלנו כיון שהיה פוליפים בנוסף אז זה לא עזר ונזקקנו לניתוח. נר הופי+רפלקסולוגיה פיתרון מעולה. לעשות רק אצל מישהו מוסמך ביותר. בהצלחה

מחילה- אבל לא תמיד

אני זוכרת היטב את פרצופה של אחת האמהוץ כשהודיעו לה את תוצאות בדיקת השמיעה של בנה. היא כ"כ בנתה על ה"שיפור" שחל בעקבות הנרות הופי והרפלקסולוגיה, והיה ממש לא נעים לנפץ לה את האשליות....

לכן כתבתי שתלוי מה הנסיבות..

אמא שלי היא מטפלת בכירה ברפואה אלטרנטיבית והמון ילדים היא הוציאה מבעיות אוזניים.. ולבת שלי זה לא עזר. למרות שהיא טיפלה בה המון בכל הצורות. יש לפעמים בעיות כמו פוליפים שרק ניתוח יכול להועיל.

ממה שאני יודעת

לפעמים אומרים למי שסובל מזה להימנע ממוצרי חלב לתקופה מסויימת, יש לי בת דודה שהיה לה את זה כשהיא היתה קטנה ואמרו להם למנוע ממנה מוצרי חלב וזה עזר לה והיא לא היתה צריכה ניתוח. שווה לברר.

דלקת אוזניים נובעת כנראה מאלרגיה לקזאין

האם ישנן דלקות אוזניים גם בקיץ? זה אמור לעבור אחרי גיל שלוש ארבע...

מה זה קזאין ובמה הוא נמצא?

ונגעת בנקודה הקריטית - "אחרי גיל שלוש ארבע"- אבל זה בדיוק הזמן הקריטי לרכישת והתפתחות שפה! אסור לוותר על חדות השמיעה בגיל הזה. להמתנה עלולות להיות השלכות לא פשוטות.

זה חלבון חלב של בקר

לא למדתי/חשבתי מעולם על הקשר בין דלקות אוזניים להתפתחות השפה (הגיוני שיש קשר), אצלנו לילד השני הפסקנו אנטיביוטיקה לפני שעברו 10 ימים שנרשמו על ידי הרופא (בגלל שהדלקת עברה) וזה גרם להצטברות נוזלים ולפגיעה בשמיעה (נאלצנו לתת את האטיביוטיקה מחדש)

אבל הסיבה העיקרית שדוחפים לניתוח כפתורים

גם כשהילד לא ממש סובל מהנוזלים - היא בדיוק בגלל הקריטיות לרכישת שפה

עלה קטן1

New member
ניסיון כואב

בתי הגדולה סבלה למשך שנתיים מדלקות אוזניים רצניות ביותר הלכתי לשלושה מומחים היו שתי דעות זהות ואחת שונה 1)לתת כל השנה רספרים = תחריף ובסוף החורף לנתח 2)להתייחס לכאב ולא לדלקת כלומר כאשר יש חום וכאבים מדלקת אוזניים לשכח את החום והכאבים ע"י משכחי כאבים למינהם ובאמת לאחר תקופה של 4 חודשים - שנתיים וחודש שהילדה קיבלה כל יומיים הפסקה אנטיביויקה למשך 10 ימים פעלנו לפי עצה ב' ומאז ועד היום שהיא אוטוטו בת חמש לא ראינו ולא שמענו כלום בעיניין תתיעצי עם מס' רופאים מומחים על מנת שתהיה לך שיה נכונה שבה את מסכימה להשקיע

למעלה