נוזל שטיפת רצפות - סכנת החלקה...

• פותח הנושא swfm
  • פורסם בתאריך

swfm

New member
נוזל שטיפת רצפות - סכנת החלקה...

בעיקר למשתמשים בקביים. אני לא רוצה להזכיר כרגע את שם המוצר, אך הוא נועד במקורו לרצפת עץ, פרקט וכו´. עובדי משק בית רבים משתמשים בו לרצפות רגילות בזכות הברק היפה לעין. הברק הזה הוא תוצאה של שכבת ואקס דקה שנשארת אחרי השטיפה והופכת את הרצפה לחלקה ביותר במיוחד בימי חמסין (בגלל האבק שמגיע עם הרוח). שאלותי לפורום - האם ניתן לכפות על היצרן סימון ברור ובולט (ובשפות שונות) בסגנון "סכנת החלקה - לא לשימוש על מרצפות רגילות ושיש"? האם יש מקום לתביעה במקרה של החלקה וגרימת חבלה? האם יש תקן לנושא?

mina1

New member
בבקשה עדכני לגבי שם המוצר

אני קונה המון מוצרים לפרקט, ויש לי תינוקת

odedg

New member
הוראות ואזהרות - סכנת החלקה!

שלום! אם המוצר מיובא, ויש הוראות ואזהרות היצרן, חוקי הצרכנות מחייבים במפורש כי אלה ינתנו גם בעברית. סביר להניח כי חובת ההזהרה חלה גם על יצרנים בארץ, אולי בתקן. לגבי התקן ניתן לפנות למכון התקנים 036465154 ולהתעניין במעבדה לכימיה! חוקי הצרכנות (סימון טובין, חוק הגנת הצרכן וכו´) קובעים גם כי יש לתת לצרכן את כל המידע לגבי המוצר אפן השימוש, הסכנות וכו´ ולכן זה אחד מהדברים שמכאן ניתן לגזור המחויבות

swfm

New member
סנו פוליויקס

ביררתי בינתים בחברה והבנתי מהם: 1. עקרת הבית הישראלית מגזימה בריכוז החומר ובתדירות השטיפה... 2. הם שוקלים להוסיף כתובית שתדריך ביחס לשימוש נכון למניעת החלקה. 3. לא היו תלונות בשנים האחרונות. אני עוקב אחרי הפעולות שלהם בנושא ואפנה לגורמים נוספים אם הסימון לא יופיע או לא יהיה מספיק ברור.

למעלה