נוחת בבנקוק לפני/אחרי הסילבסטר?

amitpizza

New member
נוחת בבנקוק לפני/אחרי הסילבסטר?

אני נוסע לטיול ארוך ללא הגבלת זמן מיוחדת. רוצה לרדת מיד לאיים להרגע . לא ממש מתלהב להיות בסילבסטר עם הרבה אנשים ומחירים בשמים. האם עדיף לדחות את הטיסה לתחילת ינואר או שיש איים נחמדים ושקטים וגם ללא מחירים של סילבסטר גם בשבוע האחרון של דצמבר? נ.ב מת לסוע כמה שיותר מהר

אני באמת לא יודע....

מה שבטוח יש אים שקטים מאוד שתוכל להגיע אליהם.. למשל יש בקופיפי סיור של יום אחד שבמהלכו מבקרים באתר הצילומים של הסרט "החוף" ועוד כל מיני אתרים. ביניהם יש חוף אחד ממש ממש ממש שקט שלא הרבה מגיעים אליו אם אני לא טועה שמו הוא "BAMBU ISLAND" אבירון בטח היה מתקן אותי.. בכל מקרה זו לא הבעייה הבעייה היא המחירים שבטח יהיו יקרים יותר. אם אתה נוסע ללא הגבלת זמן אולי באמת עדיף לך לרדת לאיים לאחר הסילבסטר בטח הם יתרוקנו המחירים ירדו בהתאם ואתה תהנה מהשקט ומהשלווה אותה אתה מחפש.

amitpizza

New member
תודה. האם כל תילאנד נהיית ....

האם כל תילאנד נהיית יקרה לפני הסילבסטר או שיש מקומות שלא משנים את המחיר? מה ההבדל במחיר בין לילה לפני הסילבסטר ללילה אחרי הסילבסטר באיים?

aviron

New member
דצמבר/ינואר = מחירים

על-אף שבתאילנד הבודהיסטית חוגגין - ובגדול - את הסילבסטר (סיבה למסיבה!) - המחירים בחודשים דצמבר/ינואר עולים מעלה לא בגין הסילבסטר אלא בגין "העונה" - "עונת התיירות". חודשיםפ אלו הינם החודשים הפחות חמים בתאילנד (ראה "תחזית מזג האויר") - לכן מוכרזת העונה כ"עונת התיירות" והמחירים עולים בהתאם. לא סתם סימנתי מרכאות - " כשכתבתי "העונה". לטעמי - עונת המונסונים יפה יותר, ירקוה יותר, הרפתקנית יותר. אבל, מה לעשות, הדצמבר פחות חם ומירב התיירים מגיעים אז. אפרופו סילבסטר: בתי-המלון מדרגת תיירות טובה ומעלה עורכים ארוחות "גאלה" בסילבסטר ומאלצים את המזמינים חדר לקנות ארוחת-גאלה זו בכ- 50 דולר !!! עוד דרך להעלות מחיר...

amitpizza

New member
אבירון תודה

לפי מה שאתה אומר המחירים לא ירדו אחרי הסילבסטר נכון??? מתי הם מתחילים לרדת? ומה ההפרש למשהו שלא מחפש בתי מלון רק מקום נחמד באיים לנפוש?

sab kuch milega

New member
אין בעיה

אני נחתתי בדיוק בתקופה הזאת בתאילנד, חברים שלי, שהיו שם קודם לקחו אותי לקו-צ´אנג(דרום מזרח, 5 שעות נסיעה מבנגקוק). היה קצת מורכב למצוא חדר, אבל מסתדרים. המסיבה של הסילבסטר היתה לא יותר מ-100 איש, חמוד ואינטימי. כשאתה מגיע לאי, סע ללונלי ביץ´, זה החוץ הכי כיפיי!

למעלה