נוח,קאסי וכמה שאלות ותהיות

נוח,קאסי וכמה שאלות ותהיות../images/Emo95.gif

דבר ראשון בקשר לקאסי. הילדה הזאת בכלל לא מתנהגת כמו כל ילדה רגילה. היא ממושמעת מידי! איפה שמעתם על ילדה שמשחקת אותה עייפה ומפהקת כדי שההורים שלה ישארו לבד לעשות ני נה ניי ניי....?
ובאמת, ים כחול כמו תמיד קלעת בול! מה זה באמת שכל משפט שאומרים לה היא רצה ישר להגיד לנוח ??!! מעצבן ביותר! דבר שני- תמיד חשבתי שמייגן תעזוב כשיתברר חד וחלק שטריש דרסה את טוני בכוונה. יכול להיות שהעניין הזה לא ייפתר לעולם?! בדיוק כמו שאף אחד לא יודע שפיליס דרסה את כריס (חבל שהיא לא עשתה עבודה טובה! סתםםםם!) ומה בעניין לילי? היא של מלקולם מהלילה הפראי שלו ושל דרו או שהיא לצערה הרב של ניל?! ויכול להיות שהדברים האלו נסגרו מזמן ופשוט אף אחד לא אמר לי?! או.קיי אני מחכה לתשובות.... ב ב ק ש ה ! ! !

Dawn12

New member
תשובות... רק בשבילך ../images/Emo24.gif

קאסי אכן הופכת לזאטוטה מעצבנת, אבל אני מוכרח להודות שהיא עושה את העבודה שלה בצורה מצויינת. מאוד נדיר למצוא שחקנית בגיל של קאמרין שמסוגלת ממש לשחק ולא רק לדקלם שורות (כמו נייט או בעצם כל ילד אחר שתחשבו עליו בסדרה הזאת) ואל תשכחו שאנחנו צופים בפרקים ששודרו בשנה בה היא זכתה בפרס האמי כשמלאו לה 10 (!!).
העניין עם טוני תם ונשלם. לא ידונו בזה, לא יתווכחו על זה, ואנחנו צריכים להגיד תודה על כך. אני כמעט בטוח שלעולם לא נדע ממש את האמת, אבל לפחות אותי זה באמת לא מעניין. אגב, מייגן עוד תחזור לביקור קצר מאוד בעתיד כשטרישה תהיה מחורפנת לגמרי. סוגיית האבהות של לילי מעולם לא נפתרה. עם זאת, בחודשים הקרובים דרו תחזור לעיר (לתרום לליב מח עצמות) ותחדש את הרומן שלה עם מלקולם. שניהם ידברו על אותו לילה והסיפור יעלה מחדש אך שוב לא יגיעו לאיזושהי מסקנה וישאירו את הסוגייה באפילה. המפיקים של צח"מ התייחסו לעניין הזה כבר כמה פעמים בשנים האחרונות ותמיד אמרו שהם מאוד היו רוצים לפתוח את הסיפור הזה מחדש. העניין הוא שמלקולם כבר לא בג'נואה סיטי למעלה משנתיים וחצי ולכן גם אם היו רוצים - הם אינם יכולים. אם ביקרת באתר בזמן האחרון יכולת לראות שעלו לאחרונה שמועות לפיהן שמאר מור בדרכו חזרה לסדרה. בינתיים המו"מ די תקוע לפי מה שאומרים, אבל אם הוא יחזור יכול מאוד להיות שגם הסיפור יעלה פעם נוספת.

אתה לא יודע כמה שימחת אותי!../images/Emo58.gif

איזה כיף לדעת שיש סיכוי אפילו הקטן ביותר שמלקולם שלנו האחד והיחיד יחזור לסדרה. (הוא עוד לא עזב אצלנו ואני כבר מרגישה בחסרונו...
). אני ממש שמחה כשמחזירים שחקנים ותיקים לצח"מ. עכשיו רק תאמר לי שהת'ר טום גם שוקלת לשוב הביתה ותעשה לי את השבוע...

The Abbott Girl

New member
אני יכולה להגיד לך משהו ש... ../images/Emo72.gif

יהרוס לך את השבוע
היא לא היא לא היא לא מתכוונת לחזור (הת'ר) טוב לה ב- ONE LIFE TO LIVE, ואני אישית אגב חושבת שממש לא מוציאים ממנה את המיטב שם...

יוליקה

Member
מנהל
מהההההה?????

הת'ר תום עברה ללחיות את החיים???? פעם ראשונה שאני שומעת על כך. באיזה תפקיד????

dviridit

New member
לא ידעת? היא משחקת את...

קלי . וחבל שאנחנו בישראל גם לא יכולים לראות ולשפוט.

The Abbott Girl

New member
דייייייייייייי לא ידעת? ../images/Emo6.gif ../images/Emo72.gif

היא משחקת את קלי קרמר,
היא נשואה לקווין, ונתנו לה תפקיד די בכייני כזה. שגם לא מתאיםן לקלי שאנחנו מכירות ואוהבות, וגם לא מתאים להתר. וחבל כשרון מבוזבז לחלוטין! לעומת זאת בדיוק ביום שטסתי אמור היה להיות לבלייר וקלי עימות - כמה חבל שלא ראיתי זה היה צריך להיות מעולה.

Dasush17

New member
הם לא נסגרו

והם גם לא מתכוונים לסגור אותם. אני יודעת בקשר ללילי שהתסריטאים אמרו שמבחינתם היא הבת של ניל והם לא מתכוונים לעורר את הסיפור הזה שוב. אידיוטים.

Music4Life

New member
קאסי באמת קצת יותר מידי "קוצ'ית"..

בצורה מגוחכת...האמריאים האלה...
היא לא מתנהגת כמו ילדה בגילה, באמת מחונכת מידי שזה כבר נהיה מגעיל לראות, הא?

למעלה