נוטלה ושמנת מתוקה להקצפה - האם עשיתי משהו לא

נוטלה ושמנת מתוקה להקצפה - האם עשיתי משהו לא

נכון?
לאור הקומפלימנטים שאני שומעת על שילוב נוטלה ושמנת מתוקה החלטתי שגם אני רוצה לאכול את הקרם שמשבחים אותו
ממספר מקומות באינטרנט קראתי על המתכון, הדיעות חולוקות לגבי כמויות
בסוף שמתי מיכל קטן של שמנת מתוקה להקצפה וכ-4-5 כפות נוטלה
המיקסר שלי עדיין לא בשימוש אז עם מטרפה ידנית ככה עירבבתי מהר, ואז שמתי כף אחר כף את הנוטלה ועירבבתי עד שזה נהיה תערובת חומה שוקולדית
.שמתי במקרר כי אני רוצה מוס ולא גלידה.
כבר שעתיים זה במקרר וכשאני פותחת לראות איך זה מתקדם זה עדיין נוזלי ולא מראה שום סימן של מוס או משהו עם צורה מוצקית
מה קורה? עשיתי משהו לא טוב? זה יהיה בצורת מוס בהמשך או שיישאר מן נוזל מבאס כזה?
 
כנראה כי לא הקצפתי טוב את השמנת המתוקה...

זה עדיין היה מן נוזל כזה כשהכנסתי לתוכה את כפות הנוטלה...
 
עידכון

טוב, החלטתי להשתמש במיקסר הידני הפעלתי אותו לראשונה.
אז הקצפתי את הנוזל שהיה לי של שמנת מתוקה ונוטלה הפעם עם מיקסר. החזרתי את זה אחר כך למקרר. מה אתם אומרים, עכשיו יכול להיות שזה יהיה בסדר ויהיה מוס?
 

revavonet

New member
תכניסי למקרר ל24 שעות

ואם יתקשה , תקציפי.
אפ ז עדיין נוזלי, נחשוב על משהו.
 
ניסיתי פעם חדשה, עם שמנת מתוקה שהקצפתי ורק

אחכ הוספתי את הנוטלה
יצא הפעם טוב
 
המשך

זה פשוט לא יאומן כמה הקינוח הזה קל להכנה ומצד שני נראה כאילו עמלו עליו שעות.
 
למעלה