גברת לנדאו
New member
נוטלה ושמנת מתוקה להקצפה - האם עשיתי משהו לא
נכון?
לאור הקומפלימנטים שאני שומעת על שילוב נוטלה ושמנת מתוקה החלטתי שגם אני רוצה לאכול את הקרם שמשבחים אותו
ממספר מקומות באינטרנט קראתי על המתכון, הדיעות חולוקות לגבי כמויות
בסוף שמתי מיכל קטן של שמנת מתוקה להקצפה וכ-4-5 כפות נוטלה
המיקסר שלי עדיין לא בשימוש אז עם מטרפה ידנית ככה עירבבתי מהר, ואז שמתי כף אחר כף את הנוטלה ועירבבתי עד שזה נהיה תערובת חומה שוקולדית
.שמתי במקרר כי אני רוצה מוס ולא גלידה.
כבר שעתיים זה במקרר וכשאני פותחת לראות איך זה מתקדם זה עדיין נוזלי ולא מראה שום סימן של מוס או משהו עם צורה מוצקית
מה קורה? עשיתי משהו לא טוב? זה יהיה בצורת מוס בהמשך או שיישאר מן נוזל מבאס כזה?
נכון?
לאור הקומפלימנטים שאני שומעת על שילוב נוטלה ושמנת מתוקה החלטתי שגם אני רוצה לאכול את הקרם שמשבחים אותו
ממספר מקומות באינטרנט קראתי על המתכון, הדיעות חולוקות לגבי כמויות
בסוף שמתי מיכל קטן של שמנת מתוקה להקצפה וכ-4-5 כפות נוטלה
המיקסר שלי עדיין לא בשימוש אז עם מטרפה ידנית ככה עירבבתי מהר, ואז שמתי כף אחר כף את הנוטלה ועירבבתי עד שזה נהיה תערובת חומה שוקולדית
.שמתי במקרר כי אני רוצה מוס ולא גלידה.
כבר שעתיים זה במקרר וכשאני פותחת לראות איך זה מתקדם זה עדיין נוזלי ולא מראה שום סימן של מוס או משהו עם צורה מוצקית
מה קורה? עשיתי משהו לא טוב? זה יהיה בצורת מוס בהמשך או שיישאר מן נוזל מבאס כזה?
