נוטרמיגן ועצירות

dafnale1

New member
נוטרמיגן ועצירות

דר' גבעוני, אני מודה לך מאוד. כאמור, בתי בת ששה שבועות וסובלת מיציאות קשות ומוצקות מאוד מאז שהיא ניזונה מהפורמולה. היינו איתה אצל גסטרו-אנטרולוג ילדים בשניידר שאמר שככה זה אצל תינוקות ואין מה לעשות, וכעת אתה נותן לנו תקווה, בעצתך לתת לה את הנוטרמיגן, ולפחות אני מרגישה קצת פחות חסרת אונים. היום התחלתי לתת לה את הפורמולה, אבל היא לא התלהבה כל כך, ובכתה במהלך היום באופן די קיצוני. אולי כי היתה רעבה. חשבתי להכין לה באותו בקבוק ארוחה משולבת של מטרנה ונוטרמיגן, עד שתתרגל, כך שתהנה יותר מהטעם. האם זה אפשרי? (בנוסף, אני שואבת חלב, אבל יוצאת לי כמות קטנה מאוד, בסך הכל 100 מ"ל ליום, ושמתי לב לכך שבימים שבהם נתתי לה כמות גדולה יותר של חלב אם (היה לי במקפיא) הצואה היתה רכה, ובימים הרגילים בהם רוב הכלכלה היתה מטרנה הצואה היתה קשה), מה שאולי מחזק את האבחנה שלך לגבי הצורך בנוטרמיגן. מליון תודות.

dafnale1

New member
ועוד שאלה קטנה

בסך הכל (כמו כל אמא לילד ראשון) אני לא רגועה לגבי הנוטרמיגן, וחשוב לי שההתפתחות תהיה תקינה. (למשל, ראיתי שהנוטרמיגן מכיל שמן דקלים שנחשב למאוד לא בריא). לפיכך האם בכל זאת ניתן לשלב פורמולה רגילה יחד עם הנוטרמיגן? תודה וסליחה על השאלות הרבות.

נוטרמיגן

ראשית אין סיבה ללחץ ולדאגה. טבעי שהיציאות עם חלב אם הינן יותר רכות מאשר עם מטרנה ( גם ללא רגישות לחלב ).הזהרתי אותך שנוטרמיגן אינו טעים ויעברו מס ימים עד שתתרגל אליו. נתן להמתיק מעט עם סוכר ענבים .אין כל בעיה תזונתית עם הנוטרמיגן. יש לנו תינוקות הניזונים מנוטרמיגן עד גיל שנה ללא כל בהתפתחות שלהם.

למעלה