נוטשים שכמונו?

idodo cohen

New member
נוטשים שכמונו?

האם אתם שוקלים, או מאמינים שתשקלו, מעבר למערכת בלוגים אחרת [באם היא תיראה לכם יותר כדאית, משיקולי פרטיות, רצון להתחיל מחדש או כל סיבה אחרת]. אני אישית יותר מדי מכור לתפוז בשביל לעשות צעד בוגדני שכזה
.

bzuya

New member
אני

לי יש בלוג בישרא..אני גם כמו שאתה אומר מכורה לישרא יותר מידי!! אבל לפי שיקולים וכל זה אז כן.. אבל לא ניראה לי שזה יקרה בחיים כי אני יותר מידי מכורה לישרא

TheWhiteTigris

New member
לא נראה לי

שתהיה מערכת אחרת (לפחות לא בטווח הקרוב) שתספק אותי שאני ארצה לעזוב את תפוז. אני וותיק מאוד פה, עוד מהתקופה שהפורומים לא היו כל כך מבוססים (הרבה לפני ש IOL נעלמו) ומהצ'אט הבסיסי שהיה מלא בלאגים... קיצר הנקודה שלי - אני לפעמים בצ'אט, המון בפורומם, ויש גם בלוג - למה לי לעזוב ולעבור לישרא? לדעתי תפוז עושים עבודה טובה ומנסים גם בין כל שיקולי הקפיטליזם גם ללכת לקראת הגולשים.

התחלתי כבלוגר בישראבלוג

היום אוהב את הממשק של תפוז והרבה יותר נעים פה הרבה פחות תככים ויריבויות ולכן לא רואה סיבה לנטוש

ע ל ו מ ה

New member
"מכורה" או "נאמנה" לתפוז...

האמת... אחרי שאני מתחילה, אני מעדיפה לא לעבור - יודעת שקשה לעצב מחדש את כל הפינות הקטנות שנבנות כיום כל אחת בזמנה. לכן גם בדקתי לפני שהגעתי. לא שהיו יותר מדי אופציות אז. אבל בדקתי גם סביבות בלוגים באנגלית, ובכל מקרה בין הישראליות תפוז היתה כל-כך יותר נקיה בעיצוב שבחרתי בה. זה היה לפני שנתיים וחצי, ומאז היא רק משתפרת. אבל מעבר לזה... כבר צצו פה כמה שאלות שגרמו לי - ולא רק לי, כבר ציינתי את זה - "לשלוף קוצים" כלפי מערכות אחרות. כלומר, כבר יש בי איזו "נאמנות" שכזו, שתשאיר אותי פה גם מעבר לסתם הגיון...

אני אוהבת את תפוז

גם את מערכת הפורומים, וגם את מערכת הבלוגים. מבחינת מערכת בלוגים אחרת, אני לא רואה את עצמי עוברת לאחת כזו. גם כי ההיצע הנוכחי לא מציע משהו עם אפילו יתרון אחד על תפוז, וגם כי יש כאן איזושהי תחושה של נאמנות: קיבלתי המון מהמערכת הזו לאורך השנים, ונעים לי פה. עם זאת, אני לא פוסלת מצב עתידי בו אני אעביר את הבלוג בשלמותו לאתר משלי, שיכיל גם עוד דברים. זה לא צעד שאני שוקלת לחודשים הקרובים, אבל בעתיד הרחוק יותר ייתכן שאני ארצה לקחת את התכנים לכיוון אחר, ואולי אעדיף לעשות זאת על במה עצמאית.

Tali1912

New member
../images/Emo43.gif

אני מזריקה לוריד לפחות כמה מנות של מיץ תפוזים טבעי |מתחנפת
|, אם יתנו לי תכנית שיקום רלוונטית- גמילה, אני אשקול צעדים
אולי בעד בצע כסף טוב
סתם.... נראה לכם? מה עם כל הרשומות שרשמתי עד היום ילכו פארשששש

ואם תוכלי לגבות ולשמור אותן

ופשוט להעביר הכל כמעט כמו שהוא למערכת אחרת, אולי טובה יותר מבחינת המערכת עצמה (אפשרויות, עיצוב וכדומה) - היית עוברת?

reedgreenwhait

New member
איני שוקלת לעבור...

וכרגע אני בהחלט מכורה לתפוז... בעתיד אין לדעת מה יקרה.

לא מתמקד על מערכת בלוגים אחת

אלא כותב במספר מערכות בלוגים, בין היתר על מנת להכיר אותן טוב יותר. יש פה בלוג ויש שם בלוג. כרגע אני לא רואה שום סיבה להעביר בלוג שלי מתפוז לדוגמא למערכת אחרת. אני מקפיד לבחור בצורה נכונה את המערכות לפני שאני כותב בהן.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהאמת? ניסיתי בעבר

אבל מהר מאוד ירדתי מהעניין הזה... אני אשאר כאן

מדוע ירדת מהעניין?

כלומר, מה גרם לך להישאר דווקא בתפוז ולא במקום אחר? המערכת עצמה, או הקהילה והדברים שאת מקבלת מסביב?

wranger

New member
אני עשיתי את הדרך ההפוכה

עברתי מישראבלוג לתפוז, וכרגע לא חושב שאני אנטוש.

wranger

New member
היי!

פיפל מייק מיסטייקס! (ואתה כן תקרא אצלי, אתה יודע שכן.
)

דם דם

New member
תלוי מאוד

אין לי מושג אם אני יעזוב בעתיד אולי אני ירצה להתחיל מחדש במקום אחר..אם אני ירגיש שמעיקים או משהו או שתפוז יתחילו להרגיז אותי עם כול השכלולים שהלם שבסוף אני יזדקק לביל גייטס כדי להבין מה הולך פה. אבל כרגע אני מרוצה מתפוז כמו שהוא.

למעלה