נוט 10+, בזמן שיחה לא ניתן להשתמש בטלפון אז שימוש בחייגן אחר? יש חייגן אחר כמו TrueCaller?

Haim_Gds

Member
כבר שאלתי לפני כמה זמן...
יש לי נוט 10+, בזמן שיחת טלפון לא ניתן להשתמש בטלפון לשום דבר. הציעו לי להחליף חייגן כדי לפתור את הבעייה.
-האם זה יהיה הפתרון או שישנה דרך אחרת?
-יש חייגן עם זיהוי שיחה נכנסת כמו TrueCaller? הייתי שמח למשהו שיוכל להסתנכרן לנתונים של ה TrueCaller כדי שתישאר לי ההיסטוריה של המספרים.

SHERME

Well-known member
כבר שאלתי לפני כמה זמן...
יש לי נוט 10+, בזמן שיחת טלפון לא ניתן להשתמש בטלפון לשום דבר. הציעו לי להחליף חייגן כדי לפתור את הבעייה.
-האם זה יהיה הפתרון או שישנה דרך אחרת?
-יש חייגן עם זיהוי שיחה נכנסת כמו TrueCaller? הייתי שמח למשהו שיוכל להסתנכרן לנתונים של ה TrueCaller כדי שתישאר לי ההיסטוריה של המספרים.
יש בסמסונג שני חייגנים
1 של סמסונג שגם מקליט שיחות אוטומטית
1 של גוגל שלא מאפשר להקליט שיחות

בחייגן של גוגל הנתונים של של הסטוריית השיחות נשמרים בגיבוי של גוגל דרייב אם הגיבוי של גוגל מופעל בטלפון
וגם מאפשר להעיף את החייגן הצידה באמצע שיחה בכדי לעשות פעולות אחרות בטלפון

בחייגן של סמסונג הסטוריית השיחות נשמרות בסמסונג קלאוד אם הגיבוי של סמסונג מופעל בטלפון
השאלה היחידה היא למה אם משתמשים בחייגן של סמסונג בטלפון אי אפשר להעיף אותו הצידה ולעשות פעולות אחרות בטלפון

Haim_Gds

Member
הוא נקנה יד 2 ומייד שוחזר להגדרות היצרן. יותר מזה, בגלל שהוא נקנה כתחליף לטלפון שאבד לא הותקן עליו שום דבר למעט הגיבוי אפליקציות מגוגל.
בטלפון הקודם (S9+) לא הייתה את הבעייה הזו...

השאלה היחידה היא למה אם משתמשים בחייגן של סמסונג בטלפון אי אפשר להעיף אותו הצידה ולעשות פעולות אחרות בטלפון
כפי שכתבתי, אני זקוק לחייגן עם זיהוי שיחה נכנסת כמו TrueCaller ויכולת הקלטת שיחות

SHERME

Well-known member
הוא נקנה יד 2 ומייד שוחזר להגדרות היצרן. יותר מזה, בגלל שהוא נקנה כתחליף לטלפון שאבד לא הותקן עליו שום דבר למעט הגיבוי אפליקציות מגוגל.
בטלפון הקודם (S9+) לא הייתה את הבעייה הזו...

כפי שכתבתי, אני זקוק לחייגן עם זיהוי שיחה נכנסת כמו TrueCaller ויכולת הקלטת שיחות
עד עכשיו לא ציינת האם בחייגן של סמסונג בטלפון שלך אפשר להקליט שיחות באופן אוטומטי

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
TRUECALLER וכל אפליקציה אחרקת ששואבת את אנשי הקשר שלך+הכינויים שלהם היא רוגלה.
משזה נאמר ממליץ על החייגן הישראלי DRUPE שמעבר לכך שמאפשר לא לשתף את אנשי הקשר,
מציע דרך שונה ליצירת קשר (שיחות, WA, SMS, מייל, TELEGRAM, LINE ניווט, ועוד) והכל במקום אחד.

SHERME

Well-known member
TRUECALLER וכל אפליקציה אחרקת ששואבת את אנשי הקשר שלך+הכינויים שלהם היא רוגלה.
משזה נאמר ממליץ על החייגן הישראלי DRUPE שמעבר לכך שמאפשר לא לשתף את אנשי הקשר,
מציע דרך שונה ליצירת קשר (שיחות, WA, SMS, מייל, TELEGRAM, LINE ניווט, ועוד) והכל במקום אחד.

לא מצליח להתחבר לאפליקציה
הוא מבקש כתובת מייל
ולמרות שמאשרים הכל
הוא חוזר על עצמו ומבקש שוב ושוב את אותו כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
למעלה