נוכחות כלשהי בחדר....

נוכחות כלשהי בחדר....

הלילה ישנתי במיטה עם בתי הקטנה,בת שנתיים וחצי כמעט כי שוב היא מתעוררת לנו הרבה בלילות. החלטתי לישון לידה במשך כמה לילות ולטעת בה ביטחון שיש לידה מישהו (למרות שאחותה הגדולה ישנה איתה בדר"כ) ואין כל סיבה להתעורר. הייתי קשובה במהלך הלילה לכל קול מכיוונה. באיזשהו שלב בלילה היא זזה המון דחפה את הרגליים הורידה את השמיכה מעליה והתחילה להשמיע קולות של בכי ניסיתי להשקיט אותה והיא אכן מיד המשיכה לישון ואני שכבתי על גבי עם עיניים עצומות במין ריפרוף כזה כמו עדיין על המישמר פן היא תתעורר. ואז ראיתי מין צל שחור שמגיח לכיוונינו במהירות ובאותה השניה שוב הקטנה התחילה לבכות ולזוז במיטתה מתוך שינה. סילקתי מיד את הדמות הזו בצורה נחרצת שתחזור למקום שממנו היא באה ושלא תשוב לפה יותר!!! ליטפתי את הקטנה ובדמיוני עטפתי אותה בבועת אור קורנת ומגוננת וגם עשיתי עוד צורות הגנה. מקווה שהלילה יעבור שקט יותר....

אני רוצה לעדכן...שחל שיפור משמעותי!!!../images/Emo57.gif

אמשיך בכך גם הלילה
מדהים איך שזה עובד!!!

מצויין!

יש מזוזה בכניסה לחדר? תציירי על הדלת (אפשר באוויר) מגן דוד לשמירה על החדר ותראי מה קורה... (ותספרי כמובן...)

בוודאי שיש מזוזה

ואנימקפידה לאחרונה לעשות כל ערב הגנות של רייקי וגם מציירת באוויר מגן דוד.
מה שעוד עוזר זה המים שאני מרטיבה לה בעדינות במצח,לחיים,בידיים ובכפות הרגליים....

kikona126

New member
טליה

לי יש ספר של "תהלת השם" שמאוד עוזר לי. (מדובר בסידור) פעם הופיע לי בחלום כמעין הגנה שלי. לא ממש הבנתי מה זה... מתברר שיש לי אחד כזה שקיבלתי כשהייתי קטנה בתלמוד תורה (במקרה בחיפוש של ספר אחר גיליתי אותו). מאז, כשיש מצבים שאני מרגישה סכנה או שיש תחושה של לקיחת אנרגיה (לדוגמא במדיטציה שמישהו אחר מעביר אבל חודר לאנרגיה שלי ללא אישור) אני רואה את השם "תהלת השם" מול הפנים.

היי../images/Emo24.gifמזמן לא היית כאן../images/Emo23.gif

בהחלט ילדים רואים ואף מרגישים דברים שאנו הפסקנו לראות.... פעם גם אנחנו ראינו והיינו רגישים לנוכחות אנרגיות שונות. מה שמתסכל הוא, שאני כאמא לא ממש רואה מה שילדיי רואים ולכן אינני יכולה לפתח שיחה בנושא איתם כמו דברים רגילים ויומיומיים "זה מלפפון, וזו עגבניה, וזה צבע אדום".... הלוואי ויכולתי להגיד "הנה פיה קטנה, והנה המלאך ששומר עליכם, וכאן בצד יישות אור נפלאה"....

למעלה