נוכח נפקד...

Yuval Y

New member
נוכח נפקד...

כבר זמן מה שאני די התרחקתי מהפורום, מכל מיני סיבות. בשלב מסוים כבר לא ידעתי איך לחזור לרשום, איך להסביר לאן נעלמתי - שהרי כמנהל פורום אני אמור להיות נוכח ולהשתתף בדיונים, ובכל פעם ההודעה הזו נראתה מפחידה יותר ויותר... בעצם זו לא ההודעה שמפחידה, כמו שההכרה שמא "נכשלתי" בהנהגת הפורום או בהשקעה בכתיבה... ואולי גם בזה שאני כבר כמעט בן 33, ועדיין תקוע במספר תחומים, עדיין לא מעז להודות מה אני מסוגל לעשות ומה לא... עדיין מנסה לשפוט את עצמי שאני לא טוב מספיק... מאידך אני מדמיין איך יכול להיות אחרת... אם לא היו אותן בעיות שאני נתקע בהן... אם כי אני רואה שעדיף להתמודד איתן, עובדה שהפסקתי להתחמק מלכתוב, אבל עדיין... יש הרבה דברים שאני רוצה לומר, לשתף... למה קשה לי כל כך להיפתח..? אולי בכל זאת כדאי (להמשיך) לכתוב בלוג? כך או כך, לאחר שהתייעצתי עם בתיה, קיבלתי לבסוף את המסקנה שאני לא יכול להמשיך לנהל את הפורום בשלב זה. אשמח להמשיך לכתוב ולייעץ מדי פעם...
יובל

MidNight Flame

New member
תודה על הזמן שהקדשת יובל

ובהצלחה בהמשך הדרך. דבר איתי כמובן, מזמן לא דיברנו...

Yuval Y

New member
בשמחה ../images/Emo9.gif

אני לא נעלם, אמשיך לכתוב מדי פעם אשמח לדבר איתך גם במסנג'ר, ICQ או כל דרך אחרת

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לYuval Y על ניהולו של הפורום לאורך תקופה ארוכה, תוך מתן ייעוץ, הקשבה, תמיכה וסיוע כמו גם טיפוח הקהילה - והכל בסבלנות רבה והמון רצון טוב. נאחל לו בהצלחה בהמשך דרכו בתפוז - ובכלל.

MeWithoutU

New member
Yuval

כמו שאמרת - גם אם לא תנהל את הפורום בשלב זה...אתה תמיד תוכל להמשיך לכתוב ולייעץ מאחלת לך המון הצלחה בדרכך. ומקווה שהבעיות והדברים שאתה עובר עכשיו - יפתרו...(= שבוע מקסים ונפלא

תודה רבה!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

זה בסדר גמור שאתה עוזב, אפשר להבין את בן 33 ורוצה לעשות שינויים בחיים. בהצלחה בהמשך דרכך ותקפוץ לבקר

black hock

New member
תודה רבה על הזמן שהשקעת../images/Emo24.gif

גם לי לא תמיד קל.....תמשיך להתעדכן אצלנו

למעלה