נולדה לי אחיינית

ענתי44

New member
נולדה לי אחיינית

כמה מרגש, לאחי נולדה היום תינוקת. אמא שלי, ששבעה חודשים, אני משננת לה שבקרוב תהיה סבתא לעוד נכדה, היתה מרוגשת ומבולבלת. לאחותה היא אמרה שנולד לדוד שלי ( אחיה הצעיר של אמא) נכדה. אבל, היא מחייכת באושר כשמדברים על התינוקת.

../images/Emo95.gifמזל טוב

ענתי יקרה , איזה יופי, אני שמחה לשמוע שסוף סוף נולדה הבת של אחיך. אני מאחלת להם המון אושר ושמחה ושיגדלו אותה בבריאות טובה ובכיף יחד עם אושר. שולחת לאמא ולך איחולים כנ"ל, שאמא תזכה להנות ממנה כמה שיותר. אני מקווה שגם את בסדר וכתבי לי מה קורה אצלך, חיבוק ענק ממני ונשיקות לך ולאמא ושוב מזל טוב ענק, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo49.gif ענתי ../images/Emo95.gif

איזה יופי לשמוע לפעמים גם בשורות טובות. שיהיה לכם במזל טוב ושתהיה לכם רק נחת ממנה. מזל טוב מיוחד לאמך היקרה שתזכה לראות את נכדתה גדלה ופורחת. שנשמע רק בשורות טובות בפורום הזה...

../images/Emo65.gif../images/Emo95.gifמזל טוב-ענתי

זה יהיה שמח לאמא שלך אחר כך שהיא תראה את התינוקת היא תשמח עוד יותר. שנשמע רק בשורות טובות

ronnyw

New member
בשעה טובה ומוצלחת !!

כמה טוב לשמוע על שמחות ! שתהנו - ההורים, הסבתא והדודה - מהתינוק החדש. המון מזל טוב לכם !!!

zs1957

New member
../images/Emo95.gifמזל טוב ענתי

להולדת אחייניתך. הרבה נחת ואושר מהצאצאיית החדשה.שיזכו הוריה לגדלה בהנאה ובאושר רב. מאחלת לך ולאמא שתזכו לעוד הרבה ימים מאושרים ושמחים. זהבה שחם

שריוש2

New member
מזל טוב!((:)

איזה יופי..:) מזל טוב להולדת האחיינית:) (קצת באיחור) מי ייתן ותדעו רק אושר ונחת, ושיהיו לכם עוד המון שמחות כאלו!

למעלה