נולדה לנו נסיכה

vered43

New member
נולדה לנו נסיכה../images/Emo65.gif

שלום לכולם, לפני 6 ימים נולדה הנסיכה שלנו, מעיין. מחר אנחנו מתחילים את הטיפול אצל ד"ר שינדלר בתל השומר (קלאב פוט ברגל שמאל, רגל ימין מסובבת גם כן מעט, אך לא קלאב פוט). מה אנחנו צריכים לדעת לפני הטיפול הראשון? איך להתכונן? נשמח לקצת טיפים. תודה

טאניוש

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

באיזו שיטה מטפלים בתל השומר?

טאניוש

New member
אז ככה...

יש באתר של אושרי טיפים לשלב הגיבוסים. ממה שאני זוכרת חשוב לבדוק שכל הרגל עטופה בגזה כמו שצריך. חשוב גם שיהיה מקום לאצבעות (אצבעות חופשיות). לא לסמוך על הרופא ועל הגבסן, להסתכל, לבדוק, להתעקש! מניפולציות לא נעימות לתינוק ואולי כואבות (?), תתכוננו לבכי (אם כי התינוק שלי לא בכה בהתחלה בגיבוסים). זה לא קל כשהם בוכים. אני זוכרת שפעם אחת אחרי הגיבוס שלו פשוט פרצתי בבכי על הכתף של הגבסן המדהים שלנו
. חשוב שתקראו על שלב הגיבוס, עוזר מאד לדעת לקראת מה הולכים. בהצלחה
.

וואו, מזל טוב!!!!!

שם מקסים אגב,,, בכך, היא שוברת את ממוצע הילדים ומעלה את מספר הבנות שלא רב כמו הבנים כאן בפורום, נדמה לי... לפני הטיפול הראשון כדאי להגיע עם סבלנות רבה כי מחכים שם הרבה למרות שבגלל שהיא קטנה מאוד, לא יתנו לכם לעמוד בתור, ואם כן, תגידו לרונית האחראית, היא מקסימה והיא תסדר לכם... מקווה שיעבור בשלום אבל גם אם תשמעו את הקטנטונת בוכה, תחשבו כל הזמן שזה למענה ובשבילה, למרות שלנו זה לא כיף בלשון המעטה כרגע שיהיה רק מזל טוב ובשורת טובת אורית

מזל טוב וברוכים הבאים

לדעתי הכי חשוב לדעת שהמניפולציות הן לא סימפטיות לתינוקות. נטע היה בוכה נורא במניפולציות וקשה לשמוע את זה. כשהיו מתחילים לגבס אותו - הוא בדרך כלל היה נרגע. זו חוויה לא קלה לאמא בפרט כאשר ההורמונים והרגישות עדיין בשיאם וגם כי באמת קשה לראות את הילד שלך בוכה. (אבל הברית מילה יותר אכזרית ולא נוסיף בעניין.) חשוב לשים לב שאצבעות הרגליים לאחר הגיבוס לא מכחילות. מה שעוד חשוב - לא להתייחס לתגובות של אנשים ברחוב. לכל מיני אנשים יש כל מיני תגובות למרות שאף אחד לא שאל אותם. בהצלחה

שלום ורד

עודדי שלי (כיום בן שנתיים) נולד עם קלאבפוט. אני זוכרת היטב את שלב הגיבוסים. עודד, למרות היותו ילד רגוע וסובלני בכה מאד בזמן הגיבוס. אינני חושבת שהגיבוס כואב, אני חושב שהוא פשוט לא נוח במיוחד לפצפונים שגם כך מבוהלים מלהיות עירומים. כשתראי את מעיין שלך בוכה תחשבי שאת עושה בשבילה את הדבר הטוב ביותר עבורה ושנני לעצמך שאת לא פוגעת בה בשום צורה. אני זוכרת שחשבתי שמא עודד יפגע מהבכי הרב רגשית ונפשית, אבל היום, בדיעבד, אני יכולה לספר לך שהוא ילד מאושר, רגוע, בעל בטחון עצמי גבוה ואמון בנו ובסביבתו. מזל טוב ללידה ותהנו מהתינוקת שלכם כמה שרק אפשר. אם תרצי לכתוב לי לאימייל או שתצטרכי קצת עידוד כתבי לי: [email protected] יפעת

ליבי א

New member
אנחנו גם אצל ד"ר שינדלר

הבת שלי נוגה בת שנה ותשעה חודשים היום והיא מטופלת אצל ד"ר שינדלר כיום הקלאב פוט במצב מצוין והקלאב פוט שלה היה במצב קשה מאוד. אני זוכרת לנוגה היתה בעיה נוספת אורטופדית שד"ר שינדלר גם טיפל והכל הסתדר והיה מאוד קשה כי היא היתה גם עם רצועות בכל הגוף וגם על גבסים ברגליים והיא נולדה כל כך קטנה (נולדה פגית) וזה כל כך היה קשה לראות אותה ככה והיום נוגה רצה בכל הבית מאושרת. אנחנו מאוד מרוצים מדרך הטיפול של ד"ר שינדלר. אשמח לעזור ואם תרצי לדבר איתי תוכלי או לכתוב לי מסר או לכתוב לי לאימייל: [email protected] . שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב. ליבי

יפעתוש, מה עם הקטנצ'יק, לא קטנה נכו

ן?, ספרי קצת , איך הולך עם שניים, איך עודד מגיב, מתייחס וכמובן, שאת יכולה לשלוח תמונות שתמיד מתקבלות בפורום בשמחה... אורית

יו, מזל טוב ../images/Emo142.gif

ברוכה הבאה לעולם (-: המון הצלחה , ההתחלה הכי קשה, מבלבלת. ולאט לאט הכל מסתדר ומתחבר. מהרושם שלי מהגולשים כאן אתם ממש בידיים טובות! תכנסו לאתר של אושרי (כתובת בחתימה שלי) ותמצאו עוד פרטים. לילה טוב
עידית

למעלה