נולדה תינוקת

ה מוזה

New member
נולדה תינוקת

אני בוהה במסך ויורדות לי דמעות של התרגשות אי אפשר לתאר את התחושה הזו אי אפשר להבין את המשמעות העצומה של פורום עד שלא קוראים את ההודעה שהושארה לי .... שני אנשים אבודים ,הוא כואב ובודד לפני שנה וקצת כתב מכתב היא קראה .. וגם הגיבה בכל מיני דרכים הוא ריגש אותי ריגוש עצום לפני מספר חודשים כשכתב בפורום שהודות לבמת המכתבים הוא מתחתן ...איתה ,שגם גלשה באותה הבמה והלילה נכתבה לי הודעה בפורום נולדה להם תינוקת אני לא מסוגלת לתאר במילים את עוצמת התחושה לדעת שאי שם נושמת ילדה שנולדה בזכותו של ..מכתב ויש שם אהבה ומשפחה שלא היתה קיימת ,לולא מכתב .... פשוט אושר עילאי לדעת שמשהו בעולם הזה השתנה בזכות ,מכתב וגם קצת ..בזכותי אז אני "דודה" מאוד מרוגשת הלילה הזה ורציתי מקום קצת לשתף גם בדברים הטובים והמופלאים

לקשמי

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

אכן זה מאוד מרגש. כשמתחילים לעשות משהו אף פעם אי אפשר לדעת לאן הדברים יתגלגלו ולפעמים יש הפתעות טובות כמו זו. אז המון מזל טוב לך, לזוג המאושר וכמובן לתינוקת בתחילת דרכה.

Ronit E

New member
../images/Emo9.gif

מרגש לקרוא כזו הודעה לראות שהפורום שינה קצת את החיים למישהו, להרגיש שלך יש חלק בזה.
להם וגם לך... ותודה ששיתפת

ה מוזה יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד כיף לדעת שבזכותך דברים יכולים להשתנות, ולהביא להיווצרותם של חיים חדשים, אני מאחלת לך ולהורים הטריים מזל טוב ענק, ויותר מזה:שברגעים הקשים תדעי להיאחז ברגע המתוק הזה ולשאוב ממנו עידוד, ליאת.

למעלה