נולדו לאוגרים שלי גורים!

handlessman

New member
נולדו לאוגרים שלי גורים! ../images/Emo2.gif

אני עוד לא יודע כמה בדיוק כי הם נולדו כנראה ביממה האחרונה ורק עכשיו גיליתי אותם, ואסור לגעת בהם לכן אני לא יכול להחליף את הנסורת באזור שהם נמצאים בו ולכן אני גם לא יכול לראות כמה הם בדיוק כי הם מסתתרים מתחת לנסורת... הם כל כך קטנים באיזה גודל של 1X1.5 ס"מ...! טוב, זזתי להכין לאמא ביצה שיהיה לה מספיק חלבון להניק את הגורים.

glitter8

New member
החתול שלי מוסר להם ד"ש

והוא ישמח אם הם יסתתרו לו בבטן גם שם יהיה להם חם ונעים...

handlessman

New member
אה, החתול ה"חדש"...

אה, ושאלתי אותם - הם מסרבים... ת'אמת אני לא יודע אם הם באמת ענו תשובה שלילית כי בינתיים הם יודעים להגיד רק "גרעיני חמניות", "ביצה", "קקי" ו"צוויץ".

handlessman

New member
כע, עוד 4 חודשים גם להם יהיו ילדים

משלהם... הם מתרבים מהר... יש להם שם וואחד הרמוניה, הגורים זה מהאח היחיד עם אחת האחיות ובנוסף מהאחות השנייה עם האבא... נישואי תערובת חח

handlessman

New member
נולדו עוד גורים!!

יש לנו 4 אוגרים - אבא, והילדים שלו אלו גור אחד ושתי גורות. יש לנו שני כלובים - בכלוב אחד האבא ואחת הבנות, ובכלוב השני הבת השנייה והבן. אתמול נולדו גורים בכלוב שבו יש את האח והאחות, ועכשיו גיליתי שנולדו גורים גם בכלוב של האבא והבת, וברור שהם נולדו ביממה האחרונה כי אתמול החלפתי להם את הנסורת בכלוב והם לא היו! פשוט כולם נכנסו עכשיו לאיזה שוונג של הולדת גורים!!! גיליתי את החדשים כשראיתי שהאמא (הבת של האבא שממנו יש לה את הגורים) מעבירה נסורת לבית מפלסטיק שלמעלה ואז גם שמעתי ממנו ציוצים קטנים, ואז בידיעה ששני האוגרים שיש בכלוב נמצאים למטה, ראיתי את הנסורת בתוך הבית מתנועעת, וזה אומר שיש גורים... לא בטוח שנוכל לגדל את כולם, אז אם מישהו פה ירצה לאמץ... (אני לא מבטיח כלום, זו רק מחשבה, וזה ממש ממש לא בטוח, אבל לכו תדעו...)

../images/Emo49.gifשיהיה אחלה סוף שבוע לכולם

שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "

handlessman

New member
כן באמת יצא סרט טורקי אחד גדול...

ובקשר ליפים והאמיצים - אני לא מבין למה לא מפסיקים עם זה?! זה כבר איזה פרק 30,759 ועוד יש להם מה להגיד ולשנות! כמה אפשר כבר???

למעלה