נולדתי בארץ הלא נכונה

אייני

New member
כמו איפה למשל?

(נכון שזה ממש מבאס כשמתייחסים ברצינות לדברים שאת כותבת בילדותיות מוחלטת, כמו העלבות ושטויות כאלה? פתאום רואים שזה נכתב סתם כדי לנצח ב"משחק העלבות", ולא מתוך סיבה רצינית ממש)

טוב, דיי, הבכתי אותך מספיק, ולא באמת התכוונתי לזה. פשוט התגובה שלך לגבי הקפיטליזם הייתה כ"כ ילדותית והיוותה שינוי כ"כ חד בדיון (שעד כה היה ענייני והתרשמתי ממך דווקא לטובה בסה"כ) שלא הצלחתי לעצור בעצמי מלהגיב ככה. לא שזה תירוץ לאיך שהגבתי על התגובה ההיא בהתחלה, אבל מקווה שלפחות הבנת למה הגבתי ככה. אני מתנצל על התגובה בכל מקרה.

יום מקסים שיהיה!

hidden message

New member
איפה?

כל הדיון הזה ניסיתי להגיד דבר אחד ופשוט(ברצינות, תקרא את ההודעה הראשונה שלי), כתגובה התעלמת לגמרי ממה שאמרתי וכיאלו הגבת למשהו אחר לגמרי.
דוגמא: התגובה שלי " כמובן שזה לא מדבר בשם כולם אבל הרבה יותר קל למצוא כאלה לעומת ישראל ומדינות גרועות יותר."

התגובה שלך " ככה שאם מישהו יכליל על כל הגברים בבריטניה באשר הם זה דיי יצחיק אותי. אז להכליל על כל *אירופה* באשר היא? זה כבר הגזמה פרועה."

אני אמרתי שלא כולם, אתה מתחיל להסביר ולפרט שזה לא כולם ולהגיד שכולם זאת הגזמה פרועה. למה

ואחרי שחזרתי על עצמי כמה פעמים נתפסת לדבר אחד שאמרתי, והנה בראש שלך ניצחת. אם היית בכלל מבין מה שכתבתי לא היית מביא מיעוטים כדוגמא.
אני חושבת שאתה צריך לעבוד על הבנת הנקרא שלך לפני שאתה בכלל משתמש במילה "דיון ענייני", ובאופן כללי לקחת את האינטרנט פחות ברצינות.

ונייס טאצ'. לסיום אני אוסיף גם טאצ' משלי.

אייני

New member
כן, כבר דיברנו על זה שלא הבנת אותי

והסברתי. המשפט הזה לא ניסה להסביר שהיא מכלילה - אלא להסביר למה זה הצחיק אותי ולמה זה נתפס כילדותיות בעיניי.
שימי לב בעצמך - אחרי אותה הודעה ראשונה שאני מגיב לך, אני לא מנסה להסביר יותר או "להוכיח" שהיא מכלילה, ורק כותב שזה פשוט נתפס בעיניי כילדותיות, זה הכל.

ואני חושש שמי שלוקחת את האינטרנט ברצינות זאת מי שפצחה בניתוח של כל הדיון כדי להסביר למה היא צודקת, למה הצד השני לא מקשיב בכלל, ולקינוח כמה עלבונות, וכל זה על... על זה שתהיתי בשעשוע איפה דיברתי בצורה ילדותית

והתמונה לא עובדת, אז אין לי מושג מה רצית להוסיף.

בכל מקרה... נראה שאת כבר מתחילה לאבד קצת עשתונות, אז אני באמת חושב שאתקפל מכאן סופיתXD (את מוזמנת בכל אופן לנסות להעלות את התמונה שוב, או להוציא עוד כמה עצבים אם את מרגישה צורך בכך. מקווה שתרגישי יותר טוב אחרי זה
).

hidden message

New member
דרפ.

אתה יודע מה באמת מצחיק? שאתה מנסה להגיב לעניין אבל תוך כדי ממש נואש להגיד את המילה האחרונה, עד כדי כך שאתה מנסה לתאר את המצב שאני נמצאת בו מאחורי המסך בעקבות הדיון המסעיר הזה איתך, ואם אני אעיז להגיב, זה וודאי בגלל שאני צריכה להוציא עצבים ומנסה להרגיש יותר טוב עם עצמי.

מצטערת לאכזב אותך אבל לנסות לתאר מה עובר עלי מאחורי המסך לא הולך להפוך את זה למציאות, כמו שלהשתמש בהרבה סמיילים מחייכים לא משקף מה עובר עליך מאחורי מסך, אבל זה שאתה משתמש בהם כלכך הרבה כן משקף שאת הרושם שאתה מאוד רוצה להעביר. כל זה תוך כדי שאתה ממש רוצה להשיג את המילה האחרונה ולעצור אותי מלהגיב בתיאורים דימיוניים, ממש פתטי.

h a j b i

New member
זה בסדר, כולכם קפיטליסטים סביר להניח

שהריי קפיטליזם זו תורה המאמינה בזכות של אדם לקניין פרטי ובחופש לסחור בו כרצונו. אלה שלא מאמינים בזה הם מיעוט זניח והמדינות שלא עובדות לפי השיטה הזו הן גם בודדות (ומאוד לא מהנות למגורים).

hidden message

New member
עצתי

תנסי להכיר בחורים בחו"ל.
חוץ מזה את יכולה להתנדב בכל מיני מקומות, כל מיני חוות שאת עובדת 5-8 שעות ביום וממנים לך חדר ואוכל. יש סופשים. זה ממש מגניב ואם היה לי עם מי ולא היו לי תוכניות, אני חושבת שהייתי נותנת לזה צאנס.
אגב איך האנגלית שלך? אני בדעה כמוך אבל לא הייתי מנסה לכוון למדינות אירופה, אם האנגלית שלך טובה הייתי הולכת רק על מדינות דוברות אנגלית. זה *מאוד* קשה להתחיל ללמוד שפה חדשה בגיל שלך וגם אם תעשי את מיטב המאמצים את בחיים לא תביני הכל 100%. אז.. חבל על הזמן שלך.
ולא הייתי מבזבזת את הכסף על נסיעות זמניות לחו"ל. זה לא תורם לך. עדיף שתשמרי אותו. תחסכי. אם אי פעם יהיה לך צאנס זה יעלה לך הרבה מאוד כסף.

aשרון

New member
היי............

הפנטזיה של חו"ל קורצת לך כמו להרבה אנשים אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד, כרגע את כאן וכדאי שתוציאי מזה את המיטב. כרגע את בארץ וזו עובדה, אז במקום לחשוב כל הזמן על התסכול והלימון המר הזה שנקרא לחיות בארץ, תהפכי את הלימון ללימונדה. במקום לראות את הרע תנסי לראות את הטוב.

לא קל לחיות במדינה שלנו, עם כל הבירוקרטיה והאנשים שאומרים הכל בפרצוף, והכי קל לקום ולברוח במקום להתמודד. אולי ישראל היא לא המקום בשבילך, אבל אל תעזבי בלי לפחות לנסות להתמודד .

Optimistic Girl

New member

מסכימה! הכי קל לברוח.. אך אי אפשר לדעת איזה חסרונות מחכים בצד השני של הגלובוס..

להתמודד זה הכי חשוב.

Purple Mushroom

New member
לא מרגיש כמוך

אבל אם זה מה שאת חושבת\מרגישה. לכי על זה, ותהגרי. אם נמצאת חלק מהזמן באירופה. אני לא חושב שתיהיה לך בעיה בעתיד הקרוב או הרחוק, לעשות אזרחות אירופאית. לפי הפוסט הזה, זה מה שמתאים לך.

בצחוק: אולי בארץ פינגוויניה, שם כולם פינגווינים.
ברצינות עכשיו: (לפי החתימה) : שאלה : יש פינגווינים באירופה?

ויש אייקון של פינגוין כבר בתפוז 2013 ? :

:)

למעלה