נולד לחפור?...
???

nirkel

New member
נולד לחפור?...../images/Emo187.gif../images/Emo147.gif???

שלום לכולם אני חדש בענייני הפורומים... וככה... אני מעוניין להתחיל (לנסות) ליצור טראקים משלי... אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחיל... איזה ציוד...תוכנות... לקורס אין לי כל כך זמן ללכת כי אני מתכוון עוד חצי שנה בערך לטוס לאוסטרליה... אז אני אשמח אם מישהו יעזור לי פה להגשים את החלום ליצור... תודה מראש לכולם... מרפרוף בדפים האחרונים של הפורום אני רואה שיש פה אנשים סבבה...

Twisted Girl

New member
זה לא הפורום הנכון

לא כל דיג'יי הוא יוצר ולא כל יוצר הוא דיג'יי [תתפלאו :)] בכל מקרה כדאי שתנסה בפורומים אחרים שקשורים לתוכנות הבאות- -איג'יי -לממש מתחילים, לא מומלץ אפילו. -פרוטי לופס - למתחילים עם טאץ' , ככל שעובדים יותר ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר ויש הרבה אומנים שעובדים רק על פרוטי. -קיובייס - תוכנה מעולה מבית שטיינברג, אני אישית משתמשת בה נוחה מאוד... אבל זה לטיפה יותר מתקדמים [או עניין של נוחות] -ריזון - לא יצא לי לעבוד עלייה אבל אמרו שהיא קצת מסובכת והסאונד לא משהו -לוגי'ק - כנ"ל -נואנדו - דיי דומה לקיובייס... אבל קצת יותר מסובכת [לא לתפוס אותי במילה!] הכל עניין של שיטת עבודה ונוחות בהצלחה!

edcxx

New member
שאלה על הקיובייס

אתה עובד עם סינטי כדי ליצור את הצלילים או ישירות מהמחשב?

דור דקל

New member
אפשר גם וגם

יש גירסה של הקיובייס שנקראת SX (על סדרותיה) שנתמכת ע"י פלאגינים, שהם למעשה סינטים, מודולים, סאמפלרים, ןמכשירי אפקטים וירטואלים, כך שלא צריך כלום פרט למקלדת שליטה וכרטיס קול טוב. למרות שכמובן אם יש לך סינטי שאתה רוצה להשתמש בצלילים שלו ניתן. בכל מקרה אתה מוזמן לפפנות לפורום קיובייס בעניין.

Twisted Girl

New member
SX הכי פופולרית נכון להיום

הישנות כבר לא נחשבות שוות בכלל היום עשו בקיובייס המון שינויים [לא עבדתי על הישנות שמעתי מאחרים] ואני עם ה-דור שמעליי. לי אישית יש מקלדת שליטה, מסתפקת בה חח

nirkel

New member
מקלדת שליטה?

מה זה מקלדת שליטה? זה מקלדת מיוחדת? מה יש בה?

דור דקל

New member
הכוונה

לקלידים בלבד, כלומר לא מקלדת שמפיקה צלילים. מחברים אותה למחשב ובעזרת סינטי וירטואלי שעל המחשב ניתן לנגן על הקלידים ולהחליף צלילים. יש היום מקלדות שליטה פשוטות של אוקטבה אחת. מקלדת שליטה זולה בהרבה יותר מאורגנים וסינטיסייזרים מאחר ואין לה מחשב פנימי.

למעלה