נולד לנו נכד במזל טוב

נולד לנו נכד במזל טוב

הלילה נולד נכד אצל הבן בירושלים. ההתרגשות מרובה לאחר 3 נכדים אצל הבת הוא הראשון הממשיך את שם המשפחה. אבי ז"ל שרד את השואה יחידי ממשפחתו הענפה. כל משפחתו "הרשקוביץ" מבנדין פולין נכחדה. נכד זה ממשיך הראשון ונצפה לעוד.

ישרון

New member
כן ירבו../images/Emo48.gif

ברכות לבן ולזוגתו לסבים ולסבתות המאושרים

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט

שיזכו לגדלו למיצוות ומעשים טובים. שלך חנה גונן

welcom to the club

שלום לך בני ראשית מזל טוב כותיק אני יכול להבין אותך וגם מתרגש לא פרות ממך כי אני יודע ,מה פרוש המשך דורות . שיהיה לך עוד הרבה שמחות . ועד יותר מרגש כאשר הנכד אומר לך "" הזה כייף לספר לחרים הזה סבא ספורטיבי יש לי "" רק בשמחות ידידי בכבוד רב סבא אריה

shilansk

New member
מזל טוב בני

נכדים זו תמיד שמחה והפעם כשיש מי שנושא את השם הלאה במעלה הדורות זו שמחה נוספת ונצחון מזל טוב

ההתרגשות המכופלת כה מובנת

רק בזהירות עם התינוק... שלא ייכרע מעומס התקוות. מזל טוב שיהייה לכולכם! מיכל. מנהלת פורום התמיכה לדור שני ושלישי.

מזל טוב !!!

אני מתרגשת אתך על הנכד הראשון שממשיך את השושלת. לאחר הברית תשלח לי את שמו ואכין לו מגזרת נייר. אמי זכרונה לברכה בכל פעם שהיה נולד נכד לאחינים שלה ממשיכי השם קוגוט היתה אומרת: "נוך א קוגוט'ל" כאילו למרות הכל אנחנו ממשיכים את השושלת. שיהיה לכנו שבוע טוב והרבה בשורות טובות

למעלה