נולד לנו קלאבר דו צדדי

נולד לנו קלאבר דו צדדי

שלום לכולם קצת באיחור אומנם , אבל חייבת לעדכן לפני שלושה שבועות נולד לנו קלאבר פיצפון במשקל 2,350 מאז התפנקתי בבית הורי ושם לא היה לי מחשב היום הוא שוקל 3,160 הוא כבר החליף 4 פעמים גבס רק רצית לשאול !!!!!!!!!!! מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך לעשות לו חיסונים בטיפת חלב? האחות אמרה שנחכה אך אני חוששת מי עשה חיסון ומתי?????????? תודה לכולם על העידוד במשך ההריון , זה עזר מאד שמו לו גבס כבר ביום הראשון ולא נבהלתי בכלל הוא מתוק והגבס פחות מפריע לו , הבעיה הרצינית שלו --זה גזים!!!!!!!!!!

galitkash

New member
אל דאגה גם לנו קלאבר בן 3 חודשים

לגבי חיסונים אנחנו חיסנו בשריר של היד חיכינו עד שיהיה שריר די ברור ביד וא חיסנו- מחומשת. לגבי גזים אנחנו נתנו גליכול בייבי לא דרוש מרשם רופא ושמעתי שגם הסימיכול מעולה. תנסו עד שתמצאו את מה שטוב לכם. בכל אופן בהצלחה גלית

מזל טוב לרחלי ואייל

אין שום בעיה בחיסונים ואל תתעכבו עם זה. תחסנו אותו בזמן. זה חשוב. יש מקום למעלה, בירך, מעל הגבס. בקשו בפעם הבא שיגבסו אתכם, שישאירו יותר מקום בירך על מנת שניתן יהיה לתת לו שם את הזריקה. אל דאגה. אבל חסנו אותו במועדים הנכונים. ושוב מזל טוב, יעל

ilana k

New member
המון, המון מזל טוב

לא ידועת לעזור בחיסונים, כי לנו היה קלאב פוד ברגל אחד. אבל בקשר לגזים - גם אנחנו נתנ גלי כל וזה עזר פלאים.

טאניוש

New member
מזל טוב! אנחנו לא הכי קטנים כבר../images/Emo3.gif

חותמת על המשפט האחרון... וגם אנחנו בגבס רביעי (שהיה אמור להתחלף בחמישי מחר אך נדחה ליום חמישי). לא יודעת לגבי חיסון, אצלינו יש רק גבס אחד. הרגל הפנויה תדקר ביום רביעי
.

מזל טוב וברוך הבא למעוננו ../images/Emo24.gif

ספרו קצת על עצמכם, מתי נודע לכם על הקלאב פוט, איך הגבתם? האם יש במשפחה.... ושאר ירקות כמו שכתבו קודמיי וקודמותיי, ניתן לבקש חד פעמי לבצע את הגבס קצת נמוך יותר מהצורה הרגילה, ואז... לגבי הגזים, סימיקול, גליקול וכל מה שבא, בגיל שלושה חודשים ויום, אני מבטיחה לך שיעבור, אז למרות שזה נראה נצח.... זה לפחות עובר שיהיה לכם לילה שקט אורית

רחליקה1

New member
מזל טוב רחלי ואייל!!!!

סיפרתי כאן לכולם שהחזקתי את המקסים שלכם כשהיה בן איזה חמישה ימים ומאד התרגשתי... קודם כל שתהיו מאושרים, שתגדלו אותו בשקט שמחה שלווה ואושר. לגבי החיסונים, אנחנו נתנו את הכל במועד, מתן באופן כללי הרגישה מצויין אחרי כל חיסון ועברה אותם ללא כל בעיות. תגידו אתם כבר בדירה החדשה? אם כן זה סימן שהתקרבתם אלינו מאד, צרו קשר וניפגש קצת.. יאללה ביי, יום טוב, רחלי.

אנחנו ברחובות

כן עברנו לרחובות סוף סוף ונשמח להיפגש! רחליקה תשלחי לי במסר את הטלפון שלך איך עשיתם את האולטרסאונד לפרקי ירכיים בגיל 6 שבועות?

תודה

תודה לכולם על היחס החם זה מאד עוזר לי להתמודד עם הקלאב פוט למי שלא זוכר אנחנו גילינו על קלאב פוט בסקירת מערכות מוקדמת שבוע 16, וכמעט שקלנו הפלה בעקבות רופאים לחוצים שמאד הפחידו אותנו נעזרנו בכם, ואח"כ נפגשנו עם הרבה מכם אצל עידית וזה עזר המון היום אנחנו מאד רגועים, מאד אוהבים, ובטח שלא מתחרטים. המלאך הזה שנולד לנו -גיבור!!!!!!!! ואנחנו מתים עליו! עידית גם לאושרי היה קלאב דו צדדי נכון? איך עשיתם חיסון ואולטרסאונד?

מזל טובים ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

איזה כיף להדליק ת'מחשף. אתם כבר ממש ותיקים. המון אושר ואהבה, ברוכים הבאים לעולם ההורות המדהים והנהדר. כן, גם אושרי נולד עם ק"פ דו"צ. אנחנו התחלנו את החיסונים רק בגיל חצי שנה. בלי קשר לק"פ. אבל אפשר להוריד את הגבס לילה לפני (תשאלו ת'רופא) ואז לקבוע תור הכי מוקדם בבוקר לפני הגיבוס בטיפת חלב. נראה לי ששמעתי שהורים עושים את זה כך. מה שכן אם באמת הגבס גבוה מידי (והוא צריך להיות גבוה) אז אני לא בטוחה שיש אפשרות לראות עם מתפתח גירוי במקום של החיסון(?). תשאלי רופא משפחה אם באמת יש סיכון להתחיל לחסן לפי התוכנית בחודש איחור, כלומר מגיל שלושה חודשים. (שימי לב שאם את רוצה להיות עם התינוק בבריכה ציבורית הוא חייב להיות מחוסן בפוליו הראשון). כל הכבוד על העלייה במשקל
טפו טפו טפו
אוטראסאונד. בלי שום בעיות. הגבס ממש לא הפריע. נשיקות וחיבוקים לשלושתיכם. להשתמע ולהתראות. אוהבים
הכדורים

מזל טוב ../images/Emo65.gif

ובאשר לחיסונים ולאולטראסאונד פרקי ירכיים - נטע עבר את הכל עם הגבס. אם הגבס גבוה מידי, תבקשו בפעם הבאה שיגבסו נמוך יותר כדי שאפשר יהיה לחסן. באופן כללי זו לא צריכה להיות בעיה. גם אולטראסאונד נטע עבר עם הגבס. גם בזה לא היתה בעיה. שיהיה בהצלחה, תגדלו אותו בנחת, תהיו גאים שלא ויתרתם עליו ותישנו טוב בלילות. אורנית

0עופריקו

New member
מזל טוב

אצלנו רועי (קלאב-פוט דו-צדדי ) קיבל את החיסונים לאחר שהורדנו את הגבס (4 שבועות גבס שהוחלף אחת לשבוע ואח"כ ניתוח לארכת הגיד וחודש נוסף עם גבס) וכיום הוא עם נעלי דניס בראון ומקבל אחת לחודש את החיסונים.

למעלה