נומרולוגיה

עינת

New member
נומרולוגיה

בימים האחרונים התעורר כאן ויכוח הנוגע לנומרולוגיה. מעבר לויכוח התברר שרבים מאלה ששאלו,שאלו לשם השעשוע... ידי מלאות עבודה ואיני מעוניינת לספק את סקרנותו של איש אלה לעזור ולכן מי שאכן מתעניין מוזמן לבקר בפורום נומרולוגיה ולשאול. אור שפע ואהבה לכולכם עינת

limori

New member
מאד מאכזב ואני ממש לא מבינה איך

העלת בדעתך שכל האמהות בפורום מאמינות בנומרולוגיה. אינני רואה בסקרנות דבר רע... ואני שאלתי לשם הסקרנות... מאד סיקרן אותי לדעת מה יש לנומרולוגיה להגיד. מצטערת שאיכזבתי אותך... מקוה אולי בכל זאת לשמוע פרטים על בני. תודה לימור

עינת

New member
לימורי

לרגע אחד לא חשבתי שכולם מאמינים וזה לגיטימי לחלוטין שהרי איש באמונתו יחיה.יחד עם זאת טבעי ביותר שמי שחושב שאין בכך כלום גם לא ישאל. הנומרולוגיה היא כלי ליעוץ,עזרה והבנה של האדם וזה מה שאני מאמינה ועושה. התבקשתי להתארח בפורום ונענתי בשמחה, כדי להאיר ולו במעט. אני מאמינה שמי שמעניין אותו מעבר לסקרנות גרידא ידע כיצד למצוא את הפורום ויענה באהבה,אך באמת לא בא לי לעבוד לחינם (כן,זו עבודה) ועלי להזכירך בעצם ששכרי היחיד הוא שיתיחסו ברצינות לעמלי.

אני מתארת לעצמי שאת עמוסה בעבודה

אבל זה מעשה מאוד לא רציני "לנטוש" ככה באמצע כאשר חלק נענו וחלק לא! נכון, אולי לא צפיתם מראש את כמות הפניות וההתענינות וזה הפך למעמסה לא קטנה מה גם שלא צפיתם את ההתקפות. אני חושבת שזה קצת נאיבי מצדך לחשוב שלא תעלה פה ביקורת שהיא לגיטימית ביותר (לא התקפות והשמצות!!!). אבל לעשות חצי עבודה ולעזוב לי נראה מאוד לא מקצועי (אפילו שנעשה בהתנדבות ועל כך תודה).
שירלי.

_גלית_

New member
מצטרפת ....

עינת, אי אפשר לצפות שכולם יחשבו אותו הדבר. זאת היתה הזדמנות בשבילך לחשוף את תחום העיסוק שלך בפני אנשים רבים שאולי לא היו מגיעים לזה בדרך אחרת. חוץ מזה, כשאת בוחרת לעסוק בתחום שהוא בהחלט שנוי במחלוקת (ועל זה את בטח מסכימה איתי) זה אומר שיש אנשים שיתקיפו, או יראו בך קוריוז משעשע, אז מה? אם את מאמינה שזה יכול לעזור לאנשים, מה אכפת לך? לקום וללכת זה לא דרך, במיוחד לאור ההענות הרבה שהיתה כאן...

עינת

New member
גלית

אין לי בעיה עם כך שאנשים חושבים אחרת,גם עם התקפה אין לי בעיה אך איני רוצה לעבוד כדי לשעשע מי מכם שהרי אם זו היתה מטרתי הייתי בוחרת לספר בדיחות או להעלות מופע סטנדאפ. איני הולכת,אני מנהלת את פורום נומרולוגיה כאן בתפוז ומי שרוצה לשאול ברצינות,יקבל תשובה רצינית. גלית אני יכולה לעזור רק למי שרוצה לעזור לעצמו כיוון שבסך הכל אני מראה את הדרך.

עינת

New member
שירלי כל הארוחים בפורומים

קצובים לשעה או שעתיים ארוח,האם בגלל שרציתי לתת את כולי ובעקבות הבנה שבעצם חלק מכם ששאל רואה בכך שעשוע,החלטתי שאין טעם בעמלי איני רצינית? ביקורת היא לגיטימית לחלוטין,יחד עם זאת אני מצפה שמי שחושב שאלו שטויות לא יטריח עצמו לשאול,אך התברר אחרת ואין לי כל עניין לנסות לשכנע אף אחד, לכן מי שבאמת מעוניין ומתעניין יגיע לפורום נומרולוגיה וגם ידע להעריך את מה שהוא מקבל.

למעלה