נוסחא לבוקר טוב לבת הזוג.

מולוקו

New member
נוסחא לבוקר טוב לבת הזוג.

צנח לו תפוח נשר לו עלה. שניהם ליכחו את הרוח המנשב. ריח משכר של טבע מהול בבשמי גנך הגנוז והנחשק גן האהבה. שיערך גולש לו במורדות. מיצחך עטרת זהב. צווארך להבת אש. ראשך כברבור לבן השט לו בימי אגם, עינייך כזיתים רעננים, שדייך כשני עופרים תאומים זהים. שפתיך קשת גיבורים, לא יסגו לאחור. אפך, צריח מבצרך אוויר פסגות מלכותו. ביטנך קעורה נוטה מטה כגיא כמרעה לעדרי רייחלות. טבורך כאגם חבוי נוה מים, בלב המדבר. רגליך עמודי שיש מפוסלות בידי אמן כותנתך משי רך יפתי כלה. תפוחך חבוי לו בין רגליך, מסתתר הוא בענווה מוצנעת. עורך צח ולבן רך למגע, מתקתק לשפתי חלק כשש ללשוני. מה תאמרי אם ארד במידרון אבוא אליך, ואוכל מתפוח הזהב. ידי ילטפו את עופריך ושיפתותי ינשקו לקשתך. מה תאמרי, אם אלטף את צווארך ואגלוש במורדות. כעדר כבשים למרעה. התרצי אותי עוד, יפתי זוגתי? התסכימי שאהיה לך אישך? ואלי תשוקתך.

טאKילה

New member
wowwwww מולוקו..../images/Emo39.gif|מדהים..

בטוח שהיא תרצה להיות זוגתך, אישה ואל האיש תשוקתה.. אהבתי כתיבה נהדרת..

טאKילה

New member
הזריחה בצבצה,,../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

הזריחה בצבצה עולה שמש חלמונית צהובה שולחת קרני זהב מול גלי הים שם היא שוקעת אל אופק התקווה אל המרחק אל השתיקה ערב בין הערביים בכחול של ים ושמים מחליפה יום בלילה, שם היא צובעת כאש להבה אדומה כתומה ככבשן מתכלה כאילו שורפת יום שחלף, עם לילה מאפיר גוון כחלחל וירח אוהבים מאיר מעוטר כוכבים נוצצים.. והלב פיסה אל פיסה עטוף שטוף רוחץ נמסך ברסיסי טל האהבה..

מולוקו

New member
היית לי יותר מחיים,

הרוח פיזרה את שיערך והשמש נתנה בהם שבילים של זהב. היכולת שלי להביע את עצמי כלולה באפשרות שתהיי לצידי. נשלח געגועים לימים אחרים כשידי לא נגעו זאת בזאת אלא בגופך הרך שהיה בניהם.

טאKילה

New member
כשאתה שר לי../images/Emo79.gif../images/Emo48.gif

אני שומעת אותך שר לי והלב רוקד אל הצלילים אני רואה אותך מול עיני ובוערת אש בתוכי. כשאתה מביט בי בשתיקה גופך נחשף אל מול עיני והלב רוטט ונרגש כמה שאני משתוקקת להתקרב. אתה מתקרבת אלי לאט פעם לוחש ופעם מביט מלטף לי את הנפש נוגע לי בלב אתה מגלה לי אותך ומגלה את נשמתי.. אתה ממיס אותי אתה סוחף אותי במבט אני משתוקקת להתקרב.. אתה נוגע לי בלב אני שומעת אותך שר לי ומשתוקקת להתקרב.. קח אותי...קח אני רוצה לרקוד לך בתשוקה..כשאתה שר לי..|תן|

fanfanuna

New member
למולוקו

מעניין אותי אם גם באמיתי ולא בווירטואלי אתה כזה רומנטי.. הלוואי שאישי היה כזה יש עוד..?

מולוקו

New member
נר דולק, חשיכה ודמותך המפציעה,

את הצלע שלי קיבלת ובין לילה לזוגתי הפכת, מה אומר על זאת,לא אדע, מלבד רומנטיקה ואהבה. יש עוד באתר סופטי www.softy.co.il יוצר - יגאל רבינוביץ.

למעלה