מצ"ב קובץ
מיכאל אבידן Member מנהל 17/11/21 #2 . תקל על עצמך ועל 'אקסל'. אין צורך בשום גיליון נוסף והנוסחה המוצעת - עפ"י מנח ה-DATA שלי - היא טריוויאלית ופשוטה.
. תקל על עצמך ועל 'אקסל'. אין צורך בשום גיליון נוסף והנוסחה המוצעת - עפ"י מנח ה-DATA שלי - היא טריוויאלית ופשוטה.
ע עופרמשה Member 17/11/21 #3 נכתב ע"י מיכאל אבידן: . תקל על עצמך ועל 'אקסל'. אין צורך בשום גיליון נוסף והנוסחה המוצעת - עפ"י מנח ה-DATA שלי - היא טריוויאלית ופשוטה. צפה בקובץ המצורף 37369 לחץ כדי להרחיב... לא סתם ציינתי מס גיליונות כי בכל גיליון יש לי עוד הרבה נתונים ראה דוגמא גם אירוע זה בסדר במקום נוסחא מורכבת. תודה קבצים מצורפים ככ.xlsx KB 16.2 · צפיות: 2
נכתב ע"י מיכאל אבידן: . תקל על עצמך ועל 'אקסל'. אין צורך בשום גיליון נוסף והנוסחה המוצעת - עפ"י מנח ה-DATA שלי - היא טריוויאלית ופשוטה. צפה בקובץ המצורף 37369 לחץ כדי להרחיב... לא סתם ציינתי מס גיליונות כי בכל גיליון יש לי עוד הרבה נתונים ראה דוגמא גם אירוע זה בסדר במקום נוסחא מורכבת. תודה
I iyyi2 Member 1/12/21 #4 אם תשנה את התאריכים בגיליונות בהתאם לקובץ המצורף, תוכל להשתמש בנוסחאות בגיליון הסיכום קבצים מצורפים ככ.xlsx KB 16.8 · צפיות: 3