נוסח הפולניה לזוגיות

הפתעה100

New member
נוסח הפולניה לזוגיות

מצד אחד אני שואלת אם השמנתי... מצד שני יש רק תשובה אחת שמותר לו לענות אני אוהבת להשמיץ את המשפחה שלי... אבל אוי לו אם הוא מסכים. גם את המשפחה שלו אני אוהבת להשמיץ... ואם הוא לא מסכים איתי, הוא עיוור! כשהוא לא מנקה, זה מעצלנות. כשאני לא מנקה, זה מתשישות. אם לא נאה לו, אפשר להתגרש... אבל רק לי מותר לחשוב על זה. אני לא צריכה להגיד, הוא צריך לדעת! מצד שני, אם הוא לא אומר לי, איך אני אדע? (ענק!) צריך לטפח את הזוגיות. מצד שני צריך לישון. הוא לא יודע לבקש סליחה. אני יודעת לבקש סליחה, אבל אף פעם אין לי על מה. מה יש אם יוותר כשזה חשוב לי. מצד שני הכול חשוב לי. כשהוא לא מגיב אני צועקת שיגיד משהו. כשהוא מגיב אני צועקת שישתוק. זה מרגיז כשהוא לוקח לי מהצלחת. מצד שני אני רק רוצה לטעום. כשאני מחליטה על הילדים, חשוב שהוא ייתן לי גיבוי. כשהוא מחליט על הילדים, טוב שהם ישמעו מגוון דעות... אסור לו לצעוק על הילדים ככה! אסור לילדים לגרום לי לצעוק עליהם ככה! מה יש אם הוא יכין לי קפה? מצד שני אני לא המשרתת שלו. כשהוא קונה, הוא מבזבז. כשאני קונה, אני חיה רק פעם אחת.

Sודית

New member
יש כבר ספרים על פולניה ושות'....אז הנה עוד

העולם עפ"י אימא - פנינים מתוך סיפרה של אדיבה גפן (צריך לקרוא את "הפנינים" במבטא פולני כבד) * האהבה עיוורת, אבל אחרי החתונה.... רואים מצוין. * ילדה יפה כמוך? איך זה שאין חתן? * כדאי שתיזהרי! אם הוא פנוי בטח יש סיבה טובה. * אני לא רוצה לראות אותך מאושרת - אני רוצה לראות אותך נשואה. * יש שלושה דברים שאחרי שלומדים אותם פעם אחת, לא שוכחים אף פעם: לרכב על אופניים, לשחות, ואת השלישי אני אגיד לך כשתהיי גדולה. * כמה שילמת על הסמרטוט הזה? * היא כ"כ מגונדרת, שכשהיא הולכת נדמה כאילו רק עכשיו באה. * אם את רוצה להיראות צעירה, את חייבת אורח חיים בריא: לאכול במתינות בערב, לישון כל יום בצהריים, להתעמל כל בוקר, ולשקר בנוגע לגילך. המשך יגיע......

למעלה