נוסטלגיה אישית

yaronski

New member
נוסטלגיה אישית

יצא לכם לפעמים לתהות איפה האנשים שהיו איתכם בתיכון, בצבא, באוניברסיטה או בעבודה? יש אתר חדש (בעברית!) שזה מה שהוא עושה: מספר לכם מה כל האנשים שהכרתם עושים היום. אתם מזינים את הבי"ס/גדוד/פקולטה שהייתם בו/בה ומקבלים פירוט של אנשים ומה ידוע עליהם. גדול! (וגם נראה מאד מושקע)

magy

New member
נכנסתי לפני מספר ימים

הוספתי את התיכון שלי שלא היה שם ברשימה. לימודים גבוהים....לא היו לי........ צבא לא היה לי.... תנועה.....כבר לא זוכרת שמות..... דווקא מהיסודי......הכי מרגש....... בתיכון......זה כבר לא היה זה..... למרות ששתי כיתות מעליי למדה רונית רינת.. מיכל אדר (הדיילת שבן זוגה הבריח פעם כטייס) בכתה המקבילה.....חמיה של יעל ארד....רני כהנא......ואשתו מירי... מאז הם ביחד........אם הם עדיין ביחד....... איזה גרשגורן,,,,שהיה שחקן כדורגל...... זהו......ואני.........שהייתי בתקופה ההיא....ג´וקית קטנה... מהעיר התחתית......שלראשונה בחייה ראתה אנשים שגרים בכרמל... והם .....מזה..........לא מצאו חן בעיניי.....הסנובים האלה..... רמת אביב ג´ של חיפה.......... לכן גם לא הכי מתגעגעת אליהם........ כן מתגעגעת לחבר´ה מהיסודי..........וגם עשינו פגישת מחזור ביוזמתי כשמלאו לכולנו ארבעים........ וזה היה.............כמו באגדות........ כולל מורות.............. הבטחנו להפגש אחרי עשרים שנה שוב.........אז אוטוטו...... בעוד חמש שנים....צריך לארגן מחדש...... ונהיה כולנו בני .........שישים.............. הפעם נביא את הנינים................

נתיבה

New member
למדתי עממי בכרמל שם למדה האמא של

לימורי שרת החינוך..שולה לבנת.[ששרה ´בשלכת אדומה´.] אבל מה מצאתי[בגיל שלושים] בהגיעי לנגב?: ששיה של חברה שלמדו יחד בתיכון ´חוגים´ על הכרמל. ועוד שלשה שהיו אתי בצבא במחנה דורה בנתניה. ולסיום בהזדמנות זו רציתי לאחל הצלחה לד"ר טוביה פרילינג שהתמנה לגנז המדינה. [ושלימד אותי על נושא עצוב למדי על יחסו של הישוב היהודי לשואה במלחמת העולם.] מה נשאר לנו פרט לזכרונות .? הספד על הדיסקית של המדינה. אם לצטט את הנשיא קצב.

למעלה