נוסטלגיה-כתעתוע. לאחר שיפוצים.-|

נוסטלגיה-כתעתוע. לאחר שיפוצים.-|

להעלות זכרונות מהעבר זה מה שאנו עושים פה.. השאלה הנשאלת היא ? מה נקרא אצלינו זכרונות.. המוח האנושי כנראה מוגבל כמו הדיסק הקשיח.. תאכסן בו תמונות ומנגינות עבר בפורמט לא דחוס.. ותוך חודש-הדיסק מפוצץ כך-גם עם מוחינו המוגבל אז מה אנחנו עושים פה..? מוחקים מזכרוננו את "הפאדיחות" משאירים HIGHLIGHTS בלבד דברים-שנחרתו בנו ובעיקר לטובה.. ופה ושם..גם כמה טראומות ואנחנו עושים עוד דבר מה קוראים לזה "עריכה".. פה מצנזרים,שם חותכים פה מייפים,שם מחמיאים לעצמנו.. והתוצר הסופי..נוסטאלגיה יודעים מה ? מתאים לי.. מרק.

magy

New member
יש יותר ממשהו, בדברייך קקטוס

אני אישית, מוכנה לאסוף גם את מיכלי הזבל שמאופסנים אצלי. מאותה תקופה. השאלה היא, אם אנשים ישמחו לשמוע.. כוונתי המקורית הייתה, לשמח את המבקרים. וכמה שפחות להכביד עליהם. מאות פורומים עוסקים בבעיות היום יום הקשות, בעיות בריאות, נפש, זוגיות, פרנסה, בטחון, מדינה, חברה...ועוד...... ופה......מין שמורת טבע כזו, אולי לא טבעית, אבל עובדה, כולם נזכרים בדברים הטובים דווקא, המצחיקים דווקא, כי הם יודעים שהגיעו לסרט של ג´רי לואיס, ......בכלל אין לי בעיה לשמוע ולסמפט הודעות שתוכנן אינו מן הקלים או מן המצחיקים..........אני פתוחה לכל סיפור מן העבר........... כולנו פתוחים, הפורום פתוח ..........לדעתי..... כל אחד יחליט עבור עצמו, מה יביא לכאן........אין הגבלה......אין מניעה הדיסק הפרטי בראש, זוכר היטב את הטוב והרע........ואצלי, ממש בן זונה, לא מסוגל לשכוח ולו פרט אחד קטן....... אני מחפשת חנות להחלפת הדיסק. רוצה אחד לא מתוכחם, שכחן, שלא זוכר פרטים מדוייקים...... המחשב שלי פשוט מדי ופרימיטיבי.....ואילו הדיסק........מנסה להשתלט על כל המחשב.... טוב, אתייעץ עם טכנאי דיסקים....
))))))))))))))))))))))))) מתיישבת לכתוב משהו .....עצוב............
((((( כשיהיה מוכן, אביא אותו....

רגע,נוסטלגיה..זה לא פסטיבל דיכאון..

עיזבי כתיבה מיד שימי לי שיר של קליף "אוו..דנה,אוו דנה.." (על שם ביתי,אגב).. מרק.

ענבר.

New member
נוסטלגיה כ"תוצר מוגמר"

בפרוש המילולי, נוסטלגיה היא געגוע. רק טבעי הוא שנתגעגע לטוב. מי בכלל רוצה להיזכר ולהתגעגע למשהו לא נעים? ועוד יותר טבעי, לייפות געגוע, לחתוך, לערוך, להוסיף מסגרת חדשה, לצבוע, ולהציג אותו כתוצר מוגמר על בסיס אמת "מוגבהת" מעט לרמה, כפי שהיינו רוצים לראות את הדברים. זוכר אל מה יצאה נפשם של בני ישראל כשדישדשו במדבר? אל השומים והבצלים... כמה פעוט הגעגוע הזה, אבל מה זה ריחני... וחוצמזה, כמו שכתבה המנהלת - הפורומים האחרים נוגעים מרבית הזמן בכאב ואני נגמר לי מ"התבכיינות". רוצה שעה של געגוע עם טעם של אז רוצה קצת לצחוק, קצת לחייך קצת להשתטות וקצת לשכוח את ההווה. ועוד חוצמזה, אמרת - מתאים לך אז תביא הנה את הדיסק המלא של פעם. הגיע זמן פרעון השטר.

אהההניי..הההדדדדיססקק שששלללי.. ../images/Emo3.gif

ניניניכככנננסס בו ווווייייייררוס.. צצרייך ללפררררררררמטטט אולי אציל משהו,שומעת? וכעת ברצינות יש לי נוסטלגיה לקול שלך,ת´ש´ומעת ? אז יאלה יאלה.. מרק.

magy

New member
מנהלת ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

למה ב"העלבות"? שו מנהלת????????????????????? אם עוד פעם תכתבי לי "העלבות" , אני אכתוב עלייך "הוד רממותה".. הרומנים אומרים...."מניילת".... במקום מנהלת הרומנים אומרים ....זרוכית... במקום זכוכית בגדלים....במקום בת גלים מרסן......במקום מחסן... טרנסניסטור......במקום טרנסיסטור.. הרומנים אומרים....טיאול.....במקום טיול... אולם ...במקום עולם..... גל עמית יודע עוד כמה דברים שיודעים הרומנים, הוא פגש הרבה מהם... חבל שאי אפשר לשמוע פה את החיקויים שלו, והמבטאים....

למעלה