נוסטלגיה לילדים,כשהיו קטנטנים

נוסטלגיה לילדים,כשהיו קטנטנים ../images/Emo10.gif

אז הנה הלכה לי עוד בת... לפחות בקול תרועה הלכה.. לצלילי נערת בארים אדומה התחתנה על קו המים במכמורת תוך כדי שכשוך הגלים.. אבא גאה הייתי..מודה המון צעירים/ות,עד שלוש בלילה תקעו לי טאקילות וודקה עם אשכוליות ובסוף-חיסלו אותי עם עשבים..הממ אשתי נהגה,להרגע.. החברות שלה,חבלז אוי,הגיל,הגיל.. רק עיקצוץ קטן בלב.. רק אתמול הטבעתי אותה בבריכה האולימפית בבית הלוחם ורצתה רק רק עוד פעם.. שאלוהים ישמור..רק אתמול,נשבע. מרק.

אויייש כמה שאני קרובה לזה-

לפני שבועיים התגייס לי הבן הבכור וכולם אומרים לי שיעבור את זה בשלום וכל מיני סיסמאות כאלו ואני חושבת רק על זה שהרגע הנחתי אותו במיטה אחרי הנקה שבע , מרוצה ,עייף ונקי. רק אתמול שוטטתי איתו כל הלילה מול החלון הפתוח בגלל הסטרידו הנבחני, שלשום נפל מהנדנדה הגבוהה בגן,ובא לספר לי בלי דמעות בכלל (שלו) ולפני יומיים הכנתי לו תיק להחלפת ספר בספריה של הגן ביום שישי. אני לא מסוגלת לקלוט בכלל שהתינוק שלי עכשיו בידיים של אחרים ואולי הוא רעב? אולי לא נקי? אולי פוחד? ה"רק אתמול שלך בבריכה" הביא לי געגועי בוקר לחים.

היה הטישיו..אילו חיינו.. ../images/Emo8.gif

בלי משים עפות השנים כשאתה מביט לאחור תמונות מלפני עשרות שנים נראות חיות כאילו אתמול כל גיל ויופיו הנה עוד טישחו אחותי.. מרק.

זהבוש

New member
ילדים זו שימחה, ילדים זו שימחה ../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

יש שיר כזה, וכפי שאתה וודאי מכיר זה נכון והכל אמת, עם ילדים זה כייף, לא פעם קשה לנו מאד, אבל מה לעשות שזה חלקו של העולם אנחנו מגדלים אותם מוציאים אותם לחיים שלא תמיד יפים, אבל לאחר מספר שנים הם מגדלים אותנו, או אנחנו את הורינו והגלגל מסתובב וכל יום מחדש צריך לדעת לקחת את הטוב שבו, ותאמינו לי שלא סתם אני כותבת כך.

למעלה