נוסטלגיה

Cold As Death

New member
נוסטלגיה../images/Emo103.gif

ההודעה הראשונה שלי בפורום...חחחחחחח. הריב עם אביב חחחחח..כמה כינויים עברתי... יווו...רוני, זוכרת איך חיפשת כינוי ובסוף קראנו לך זוזדאצ'קה? ואת המפגש פורום היחיד והמסכן שרק אני,צ'וח,טחור ומארי באנו?

קודם כל, היה עוד מפגש:p

אפילו עוד שניים:O כי היה אחד שניר היה בו:O והיה את זה שאני הייתי בו. חהחה. ואכן נוסטלגיה.

אפשר לשכוח?!:||ג'ירפה|

דיי איזה ותיקים אנחנו.. אבל מזמן הגעתי למסקנה שחוץ משתינו[ואולי גם אליאור]אפחד לא ממש זוכר ת'ריב הזה.אבל זה היה ריב טוב,בלעדי הריב הזה,מה היה מתן בעולם?!*עד היום יש לי באייסיקיו ניק של מישהו-"יושב על עץ גבוה"-כ"כ כואב לי למחוק אותו,באמת.* יא:]זה היה ניק שולט.באמת.ממש אהבתי ת'ניק הזה! צ'וח טחור מארי:\לא שומעים מהם.:\ אנחנו אשכרה הותיקותתתתתתתתתת

Cold As Death

New member
חחחחחח...הנירים!

עם שלושתם, טחור מארי וצ'וח אני בקשר :] טחור אפילו היה אמור לבוא איתי לחיפה היום ;[[[ חחחחחחחחחחחח...יושב על עץ גבוה...דיי, זה היה כ-ז-ה טוב.

היה 4,לא?:||ג'ירפה|

אני בקשר עם שניים מהנירים:]ועם מארי,כזה,פעם ב. האא?!!טחור הוא המחליף שלי?!:| סתם,נו. שבוע הבאאאא שבועע הבאאאאאאאא!

Cold As Death

New member
כע, ארבעה.

וואלה? תמסרי להם דש... והוא לא, הוא עצלן אז הוא רצה לבוא רק בצהריים ואני בביביסיטר. שבוא הבא את פה, עדיפות ליומשני בצומת ;]

רואה?..כולם באים בצהריים:]|ג'ירפה|

ודוגרי צהריים זה מעולה.מ5 זה מעולה.יש הצגה לאבא,אז עד 8 אין לי מה לעשות.מ5..אני משערת אני יסתובב שם בתאטרון ויציק לדפנה[שחקנית מאגניבה אחת]כמו תמיד.
יומשני?..יומרביעי.

למעלה