נוסטלגיה...

נוסטלגיה...../images/Emo141.gif

מה עושים כשעייפים ולא בא ללכת לישון? מחפשים הודעות ישנות! יאללה, בא לי לפתוח שרשור של- "ההודעות/שרשורים שהכי אהבנו מאז שהפורום נפתח" זה גם ייתן הזדמנות לכל החדשים וגם לאלו שלא היו כאן מהתחלה לראות איך התפתחנו
אז אני אתחיל... חלומות זינאיים - 23.9.01 בית ספר זינאי - 30.9.01 סקר - כמו איזו דמות היית רוצה להיראות? 6.10.01 אגב, הכינוי שלי היה אז Ally15

yamit zada

New member
היי לכל הישנונים...

האמת שאני לא יכולה לציין הדעה אחת או שניים מכול ההודעות שרשומות בפורום כי כולם מדליקות ויפות אבל אים ציינת הודעה של חלומות אז אני יודעת שאני חולמת המון על זינה ולחלומות אין מספר מרוב שהם רבים וכאשר אני חולמת עליה אני קמה לבוקר של כייף... עירנית,שמחה,שרה בלב, הכי זינה שיכול להיות... נ.ב רק אם זה יעניין ! היום יש קלוז אפ' על השחקן קווין סורבו בערוץ E בYES כבלים בשעה 21:05 יש סיכוי שיראו שם את לוסי... צפיה מהנה ויום מקסים.. ימית

*neta*

New member
נראה לי שבאמת יש איזה קטע איתה

אם אני זוכרת נכון..כי היה פעם על החתונה שלו ואז היה גם קטע עם לוסי.. ולא פעם ולא פעמיים הלכתי לארכיון וקראתי כמה שרשורים, בינהם כל השיחות של לונדון (במיוחד הודעה זו שהצחיקה אותי). וגם כל הקרב פרקים (תקלה בלה בלה בMSSQL לא מוצא לי את השרשורים), ואת השרשור על הכנס השני...

gabrielle

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo166.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני... אהמ... הייתי רצינית מאוד באותו רגע!!

ברודי

New member
חחחח אני זוכרת את זה

~כאילו זה היה אתמול~
ירדן את גמרת אותי.!

למעלה