נוסטלגיה...

• פותח הנושא yc20
  • פורסם בתאריך

yc20

New member
נוסטלגיה...

כולם משום מה אומרים שנורא אהבו את הקטע עם מרטי ופטריק שאני אישית לא סבלתי את פטריק!!! מרטי באמת היתה אחת הדמויות החשובות בסדרה ועל פרקי האונס אין מה לדבר... במיוחד על קווין של אז... אוי איזו נוסטלגיה...

איזה יופי של פ ורום .. ודווקא

מרטי זו נראתה ממש אתמול בקטעי הסידרה המשודרים בצפון אמריקה. נראית מבוגרת הרבה יותר ממה שהיתה בזמנו. אבל עדין יש לה את זה. תתפלאו אבל היא באה להעיד לטובת טוד.

KinKin

New member
אחד הדברים ../images/Emo58.gif

שממש קשה לי להסכים איתם שמרטי הגיע 'במיוחד' בכדי לסנגר על טוד. הבן אדם פגע כמו לא יודעת מה ולפני כמה זמן ראיתי את המצב שלה אחרי האונס... פשוט איום! אני אראה מחר ואעדכן

../images/Emo58.gifאז אני אחסוך לך

ראיתי הקשבתי והיא אכן הגיעה לפי בקשת עורכת הדין של טוד . והגנה עליו בזמן המשפט. אבל גם אמרה שם שהיא עוד לא הצליחה לסלוח לו על מה שעולל לה כשהיו צעירים יותר. אבל כפי שהיא אומרת את זה "אתם רואים שאני מנסה". טוד למי שעוד לא מעודכן. שינה צורה לחלוטין ומואשם בימים אלו באונס אישתו בלייר. מרטי נקראה מטעם ההגנה להעיד לטובתו מן עידות אופי כזו. היא איזו דוקטורית לפסיכיאטריה משהו כזה. לא נשכח לטוד את העובדה שניסה לכפר על מה שקרה עם מרטי יותר מפעם אחת. הוא זה שהציל את חייה בזמנו ותרם לה דם כשהייתה זקוקה לו, וגם חטף כדור במקום פטריק הקדוש של מרטי.. (ההעלמות הראשונה שלו כזכור). ביום שני אמשיך לדווח אם תרצו.

Saladin

New member
מה יש לך נגד אירים? ../images/Emo12.gif

כל הקטע עם הפונדק (תזכיר לי מה השם שלו), והברטנדר (גם כן ברטנדר, בסוף הוא הפך לחלק מהחברה של קרלו הסר) האירי המזדקן...המוזיקה המותחת של סכנת הסר (חחח)...ופטריק היה חמוד ומגניב לטעמי, מחליף זמני ראוי לטוד בשביל בלייר. כל הסיפור שהיה באירלנד זכור לי מאוד לטובה. אחר כך, כשזירת הקרב עברה ללאנוויו ובו ביוקנן התחיל לדחוף את האף לפרשת הסר, זה נהיה קצת פחות מרגש.

yc20

New member
אמממ

לא יודעת... חיכיתי כל הזמן שהדמות הזאת של פטריק תעלם... ובכלל מה היה הקטע ששניהם כמעט טבעו ונסחפו בים (או משהו כזה זכור לי...) זה היה מעצבן! וטוד אנס את בלייר?? הכייצד? הוא השתגע?? האם באמת נכון הדבר ?

yc20

New member
אמממ

לא יודעת... חיכיתי כל הזמן שהדמות הזאת של פטריק תעלם... ובכלל מה היה הקטע ששניהם כמעט טבעו ונסחפו בים (או משהו כזה זכור לי...) זה היה מעצבן! וטוד אנס את בלייר?? הכייצד? הוא השתגע?? האם באמת נכון הדבר ?

Saladin

New member
שקר וכזב!!!!

מה זהו, בן אדם עושה טעות אחת בחיים ולא סולחים?
מה עם קצת חמלה אימהית יידישעית טובה? לא היה ולא נברא. טוד לא אנס את בלייר. הוא רק חשב על זה

KinKin

New member
בין אם הוא עשה או לא...

על זה יחליטו המושבעים
שוב עניין של זוית...ברגע שאישה מרגישה שהיא נאנסה אפילו אם יחריזו על אותו בחור שהוא זכאי זה לא ישנה את הרגשתה...

קראתי היום שהיחצנית של הסידרה אמרה

בשאלה ל "היתכן שיאשימו את טוד ובכך יצטרכו לגזור עליו סיום תפקידו בסידרה" - "אנחנו מרוצים מאוד ממשחקו של השחקן (שכחתי את שמו כרגע), הוא עושה עבודה נפלאה עם דמותו של טוד. לא נראה לי שהוא יעזוב את הסידרה בזמן הקרוב" מכאן אני מסיקה שמשהו יקרה, וגזר הדין לא יהיה גרוע כל כך או שבלייר תבטל את התביעה. עוד נרמז שהיום 24 בפברואר, בלייר עתידה לקבל חדשות מרעישות.. האם ה"אונס" הוליד הריון נוסף לטוד? (מה שיבטל כמובן את הרצון שלה לתבוע אותו" מצד שני.. אם כך, היתכן שהילד בכלל של קווין, איתו קיימה יחסים כמה שעות קודם לאירוע עם טוד מה אגיד לכם מסובכים הם החיים באופרות הסבון.

למעלה