נוסטלגיה

SHOKO4

New member
נוסטלגיה

שלום לכל חברי הפורום לפני הרבה זמן (שש שנים) הייתי במזרח (הודו, תאילנד, אוסטרליה)בטיול שאחרי הצבא המפרך שרבים מאיתנו עוברים,טיול של שנה..היה טוב. הטיול ברובו היה מבחינתי פריקת עול המסגרות ועבר ברובו בסאטלות אין סופיות ומסיבות טראנס בגואה, מנאלי, קסול, קו פאנגן ומלבורן. התאהבתי בטראנס ובהווית המסיבות וכל הסצנה שמסביב. היום אני לא מצטער על אף רגע מהטיול(שהיה לי קשה מאוד לחזור ממנו כמו רבים וטובים). היום המצב שונה. היום אני כבר כמעט בן 30, אחרי הרבה שנות למודים באוניברסיטה(לא מאמין שאני כותב את זה אבל אני עוד מעט דוקטור-וטרינר- על הלימודים החלטתי בטיול)וממש לא סטלן.גדלנו... אם לדייק,היום אני מאד נרתע מכל הקטע הזה (שלדעתי מתאים לאאללה לתקופת פוסט-צבא/טיול אבל ממש לא מציאותי לאורך זמן. היום, לקראת סיום למודיי עולה לי(באופן טבעי אחרי שנות הדחקה) שוב אופציית טיול חזרה למזרח אבל בראש אחר . בלי סמים כן הודו ותאילנד בלי סמים, אלא טיולים, אנשים, תרבות,מקומות וכל הדברים הטובים שלומדים על העולם אחרי הגילוי שיש עולם יפה ושלם גם בלי הירוק. החשש שלי כיום הוא(וכואב לי כשאני כותב את זה)בדיוק להתקל במה שהייתי אני לפני שנים : הסטלן הישראלי שנמצא בכל מקום, מה גם שלדעתי התופעה התרחבה וכל ילד היום נוסע למזרח כאשר בתקופתי זה היה מאד נפוץ אבל לטעמי לא כמו היום. הייתי רוצה לשמוע ממי שהיה בתאילנד ו/או הודו האם הסטלן הישראלי יקפוץ בכל מקום או שאני צריך לברוח ממנו (או פשוט לותר כי זה כבר אולי לא בשבילי- הזדקנו אולי....) ואם לא תנו איזה רשימה של מקומות שישראלים לא שורצים בהםכמו באנג'ונה וגאטור מנאלי וקולו ואלי או קו פאנגן. לא יודע אולי יש איים אחרים בתאילנד בלי כל הסצנה של המסיבות והסמים.. שיהיה ערב טוב

אז ככה....

הייתי פעמיים במזרח... ועוד שבועיים וחצי הפעם השלישית (יש....!!!) אני לא בקטע של סמים, לפחות לא כמו כל האנשים שיצא לי לטייל איתם . בתאילנד לפני שנה טיילתי חודשיים (רק תאילנד) עם חבר טוב, שחי שם. הייתי באי שנקרא קולנטה, אי מדהים ולא צפוף. בקופנגן ישנתי בחוף יחסית מבודד, על ביקתה מעץ- בתוך עץ!! (הרגשתי כמו ג'יין מטרזן). וכשרציתי את ה"סצנה" לקחתי מונית 10 דקות להאדרין היכן שכל הבלאגן. לגבי הודו- היא ענקית!!! תמיד אפשר לישון לא צמוד למקור כל הרעש, ולמצוא איזה כפר קצת יותר מבודד. אני את רוב הטיול שלי בהודו פעם שעברה טיילתי עם ח'ברה בני 27-30 שבאו לקחת רגיעה כמה חוד'. אפשר למצוא הכל, רק צריך לכוון מה רוצים- וזה מגיע... יש משפט ידוע בהודו- משערת שאתה זוכר every thing is possible in india
בקיצור איש יקר- בלי יותר מידי לתכנן עם מי ולאן. תיסע. מה שבטוח- יהיה נהדר !!!!! רק טוב אני.

ronyboy

New member
בתור זקן בא בימים אני יכול להמליץ

לך לנסוע בלי מחשבה שניה בכלל להודו, אם אני הסתדרתי במקום כמו קאסול שזו קולוניה ישראלית וסטלנית היסטרית ולמדתי פשוט להרחיק את העישונים ממני (ואני אפילו אנטי סיגריות ואלכוהול שלא לדבר כמובן על סמים) אז אני מאמין שגם אתה תסתדר מה גם שיש מספיק מקומות נטולי סאטלה בהודו סע לשלום חביבי ואל תחשוב פעמיים בכלל.

למעלה