נוסטלגיה

נוסטלגיה

בעבר היתה ליעל תוכנית טלויזיה בערוץ הילדים בשם "7 בול"ובכל תוכנית התארחו מפורסם או מפורסמת ויעלי הייתה שרה איתו\איתה שיר בסוף התוכנית וכשהתוכנית הסתיימה יצא דיסק שהכיל את כל השירים שהיא שרה עם האמנים שגם לו קראו "7 בול" ואני זוכרת שאיך שהוא יצא רצתי לחנות טאורר רקורדס ורכשתי לי עותק ויש בו גם תמונות שלה.אני קניתי אותו גם בגלל שהייתי (ואני עדיין) חולה על היי פייב שהם התארחו אצלה בתוכנית הראשונה וגם בתוכנית האחרונה ובדיסק יש את השיר שהיא שרה איתם "בלדה בין כוכבים". עד היום אני מאזינה לדיסק מידי פעם
. למי מבינכם יש את הדיסק הזה?

y b z

New member
יש לי.. ובאתר של יעל יש להורדה

2 שירים ממנו: עוד סיפור אחד של אהבה (עם זהבה בן) ושיר בכיף.

ואייי באמת נוסטלגיה...יש לי ו....

מי שקרא את הכתבה במעריב לנוער היה כתוב שהדיסק נעלם מהמדפים כלא היה[ולא הגלל שהוא "הצליח"]

וואי אני לא ידעתי...

איזה מגניב... ואין לי אותו... רעותי יש מצב שאת מעלה את השירים למחשב ושולחת לי אותם איכשהו בבקשה??? תודה על המידע =)

../images/Emo12.gif וואי כנססססס

איזה כיףףף לךךךךךךךך!!! איך קיבלת את הדיסק מיעלי???.. ואתה יכול בבקשה להעלות את השיריםם??

Dark Force

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

בואו לא נדבר..... על הורדות, ועל הפרת זכויות יוצרים :-O

rhilf

New member
זה היה שנפתח הגרנד קניון בחיפה

היא הופיעה ואז עשו תחרות על רמת אביב ג' ובחרו שני אנשים אני ועד בת אחת. שאלו כל מיני שאלות ואני ניצחתי אפילו שהחברות של הילדה עזרו לה. אז לניצחון קיבלתי מיעל את הדיסק שלה פלוס נשיקה. אני אנסה לעלות את השירים אחר כך שלחי לי הודעה לפרטי.

רעות מאמי כנסי שנייה

יש מצב שאת מעלה לי את השיר? אין לי את הדיסק ואני לא זוכרת כבר את השיר אני אשמח אם תוכלי להעלות לי=)

למעלה