נוסטלגיה

magy

New member
שלום לחדש

והמשפט דורש הסבר........ מאיפה מכיר??????? אתה היית לפני סמי ולפני יהושע????
)))))))))))) אקווה????

magy

New member
והשאלה הרגילה....איפה שקדי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

שמישהו ילמד אותי איך משתמשים בהדגשות....לא מצליח לי.....

עיניים

New member
פסוקו של יום,,,,,,,,,

הדגשה - רק בגוף ההודעה. לפני המילה המודגשת הקליקי על "תחילת הדגשה". ועכשיו - שימי לב ! הקליקי עם העכבר אחר הסוגריים. רק אחרי שתראי את הסמן - התחילי לכתוב. בסיום המילה/הקטע המודגש, הקליקי על "סיום הדגשה", והמשיכי כרגיל. נראה אותך עכשיו לא מצליחה
עין
ברגע של הפוגה בין פגישה לפגישה.

magy

New member
הולכת לנסות

ופגישות זה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

magy

New member
כשאת מסבירה כמו שאת מסבירה

צריך להיות אידיוטכדי לא להבין............ וההודעה משם למטה........הולכת להודעה נבחרת.... הבעיה.....היא.....שיש כל כך הרבה פורומים וכל כך הרבה הודעות נבחרות......שזה הפך ממש לתחרות בין הפורומים..... יש מנהלים שרואים בזה הישג לפורום.....ואני שולחת כל מה שגורם לי לתזוזה או רעדון........כל מה שאני אוהבת וחושבת שגם אחרים אוהבים.... גם אתם יכולים להצביע על הודעה נבחרת....אם זה בראש שלכם ולהמליץ לי לשלוח........ רק דבר אחד........לא להעלב אם זה לא מתקבל על ידי מקבלי ההחלטות...... הציעו לי להכניס את זה למאמרים בפורום.....מעוניינים?????????? תגובותיכם בנידון.....תתקבלנה בשמחה..............

נתיבה

New member
בקשר ל´עסק הביש´

1.כותב האתר-איזה אינטרסנט שלא מתמצא מספיק ב´פרשה´. 2.לא רק שמפקד ה´רשת´ [האדם השלישי]הסתלק ממצרים. אלא שהמפקד הבכיר יותר-ומקים הרשת אברהם דר נתפס ואנשינו שהגיעו מהארץ מילטו אותו מגזר דין מוות בטוח שהיה צפוי לו. 3.בעיתון ´ידיעות אחרונות´ מיום גילוי ´הרשת´ היה כתוב שהוא נתפס ואח"כ מאחר שזו היתה בושה למצרים ולא רצו להחמיר את מצב העצורים האחרים הצנזורה מחקה את הפרט הזה. אך אותו גליון של ידיעות..איך שהוא התפרסם. 4.את ההוראה וזה הוברר למעלה מכל ספק נתן שר הבטחון-זאז פנחס לבון בע"פ לבנימין ג´יבלי..ואח"כ התכחש לכך. זו היתה הסיבה שב"ג תבע ועדת חקירה משפטית. 6.כדי להעמיד את לבון על מקומו נאלצו לזייף רק את התאריך במברק למפעילים. 7.הבעיה היא שהזיופים יצרו רושם שאת ההוראה נתן מישהו אחר כמו הרמטכ"ל משה דיין או אפילו בהתערבות של בן- גוריון. את ´הפרשה´ הזו חקרו כמו שעוד לא חקרו שום דבר- אפילו לא את ´המחדל´ והביאו את מפקד הרשת אברי אלעד[זיידנברג] לארץ והסתירו אותו מפנחס לבון-אצלנו בקיבוץ...עד כדי כך..כדי שלא ישפיעו עליו..לשנות את הידוע לו. ואח"כ דנו אותו ל12 שנים על פרשה נוספת שקשורה לכך שהוא ניסה ליצור קשר עם סוכן מצרי-כדי לנקות את עצמו..או מסיבה אחרת..שידועה רק לו. המצרים אגב מעולם לא הודו מי הסגיר את הרשת אבל הם עקבו אחריהם הרבה זמן.

למעלה