נוסטליגה. המיצעד העברי השנתי 88

chany

New member
נוסטליגה. המיצעד העברי השנתי 88

ברשת גימל עכשיו. סי מקום 23 עם השיר המדליק "לאר עובדת בשביל אף אחד" יופי של שיר יופי של סי יופי של מיכלוש ממוש

actress

New member
אייייייי קראמבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמו שבגלורי היכל התהילה סי ירדה מהמקום ה 102 למקומות הראשונים ככה היא תגיע גם ברדיו למקום הראשון וזו הבטחה

chany

New member
עכשיו סי מקום 14 בגיבור גדול.

גדולה מהחיים סי.

ט י נ ה

New member
|גיטחכי שיגיעו למשוטטת ..... מתוקתי

היתה תקופה שכל הזמן צעדתי במצעדים יותר נכון רצתי האמת זה לא חסר לי כי שיטת ההצבעה בארץ דפוקה ואחד שולח גלויות ומעלה את מי שהוא רוצה אבל מה שכן חסר לי אילנית מתוקה זה לדעת שמשמעים אותי גם בשירים חדשים וארין מה לעשות זה יקח זמן ואני שוב אחזיר גם את זה למקום הנכון בעצם אני אינסטלטורית ......... שנים ארוכות היתה לי דליפה ולא שמתי לב ומאז אני לומדת לתקן אותה הי....... הכל בצחוק נשיקות ואולי פעם אחת ולתמיד תגידי לי מתי את ברחוב שלי ונפיגש לכוס קפה ענקקקקקקקקקקקקקקקית ??????????????????????????

אין ספק

שע"פ השיטה שכל בן 12 קובע את גורלו של שיר במצעד, זה אכן בעייתי. מבלי לפגוע באף אחד, זו הסיבה ששירים מטופשים של אתניקס מגיעים מאוד גבוה (אתניקס מהתקופה בה עוד הייתי מנסה להאזין למצעד) או כל שיר שנשלח לארוויזיון נוסק אל על (אלה אם הוא באמת משהו שגם בזימבבואה לא היה מושמע). לטעמי צריך לשנות את שיטת המיקום של השירים כך שיהיה קשר כלשהו לאיכותו ואוליי לא צריך לשנות אלא לקיים מצעד אחר, איכותי לאנשים שעברו ולו במעט את בר המצווה שלהם.

chany

New member
אכן כן סי. שנת 89 הביאה לך תואר

נכון???? הייתי נהדרת "במשוטטת". אני כבר מצפה למצעד בשבת הבאה המצעד יהיה ברשת גימל בשעה 10 בבוקר שבת הבאה. אשמח להגיע באחד הימים ליהודה המכביץ ולהיפגש איתך לקפה מתה עלייך ממוש.
אילנית

נדמה לי

שהשיר הזה הגיע אז מתישהו למקום ראשון, לפחות במצעד הטלויזיוני וגם "משוטטת", שהקליפ שלו צולם במסדרונות בניין הטלויזיה (קראתי איפשהו שסי אמרה את זה מזמן...............)

למעלה