נוסעים לצפון - המלצה?

droricu

New member
נוסעים לצפון - המלצה?

שלום! לא הייתי כאן כמה שנים, אבל שמח לראות ניקים מוכרים

אני ובן הזוג מבקרים כאן לשבוע, ומחר-מחרתיים נוסעים צפונה. בתכנית: נצרת, כנרת, גולן, אצבע הגליל, אולי צפת. אשמח מאד להמלצות על מקומות נעימים ובעיקר, כמובן, טעימים.
אין הגבלה מיוחדת לז'אנר, אבל נעדיף משהו ייחודי (שלמשל לא נוכל למצוא בסן פרנסיסקו).

חג שמח ושנה אזרחית טובה!

החתולית

New member
ברוכים הבאים

בצפת לא תמצאו מקומות טובים לאכול בהם. ממליצה לבקר ולאכול במקום אחר.
&nbsp
יש בפורום דיווחים עדכניים על נצרת, שתוכל למצוא בהם המלצות.
&nbsp
באזור הגליל העליון, ממליצה לבדוק את מתחם נופית על כביש 99. יש שם כמה מקומות נחמדים. קיבלתי המלצות על בנג'ולינה שנמצאת במתחם הזה.

oreldi

New member
על נצרת יש דיווח שלי בדף למטה

על המקומות שרשומים שם (מסעדת עוד, מסעדת עימאד, ממתקי אלמחרום) אני מוסיף גם את מסעדת דיאנא המצוינת, חומוס אלשייח, ממתקי אחמד מחרום וממתקי אלמוכתאר. לאווירה יותר רומנטית- מסעדת תשרין יכולה להתאים, יחד עם זאת האוכל שם לא יציב, יש מנות טובות ויש גם נפילות. תוכלי לקרוא עליהם בבלוג שלי.

בגולן - מסעדת מושבוצ נחמדה מאוד

bob68

New member
ברוכים המבקרים

מסעדת רוטנברג בגשר הישנה תוכל להתאים. היא סגורה ביום א.

אפרופו , קח/ו בחשבון שלתאריך 1 בינואר שיוצא השנה ביום ראשון יכולה להיות השפעה על פתיחתם של המקומות האחרים.
בשנה שעברה הגענו ב- 1.1 לכפר ראמה והמקומות בה (שראביכ, עזבה) היו סגורים.

Maldini Girl

New member
כמה המלצות לאזור הכינרתאו

בגשר הישנה- רוטנברג. המקום האהוב עליי. בשנה האחרונה הוא קצת שינה כיוון ממטבח ״צרפתי״ למטבח יותר מקומי. הוא מכין הרבה תבשילים (פריקי למשל), ועושה הרבה דברים עונתיים מהגינה שלו- סלטים וקינוחים בשילוב פירות למשל. כפי שציינתי, המקום האהוב עליי.

1910 בדגניה- מסעדה איטלקית-מקומית מאד מוצלחת לטעמי (עדיין רוטנברג לוקחת)

בצד השני של הכינרת, בצומת מגדל, יש את מגדלנה. גילוי נאות, אני ממש מחרימה אותם מאז שבאנו אליהם והזהרנו מאלרגיה והם צפצפו עלינו וגרמו לבחור להתקף אלרגיה. אבל, זה לא קשור לזה שהאוכל הוא מטבח ערבי טוב ויש האומרים שאפילו הרבה יותר מטוב. יחד עם זה, לא הייתי שם כבר בערך שנתיים, אז אולי כדאי לחפש דיווחים מהזמן האחרון.

בקרית שמונה יש מסעדנה/מאפיה קטנה ומתוקה בשם לחמקה

אכלנו שם את אחת מארוחות הבוקר הטעימות ביותר שיצא לנו

למעלה