נוסעים מחר לאיזור עכו

hakol dvash

New member
נוסעים מחר לאיזור עכו

לבוסתן הגליל ל3 לילות עם הילדים. הולך להיות חם בטירוף. איזה אטרקציות יכולות להתאים למזג אויר חוץ מים?

maybesure

New member
יש ילדים

בני 3 ויש ילדים בני 30... בני כמה הם? המלצה לאטרקציה של הקיץ - מקומות ממוזגים!! להסתובב בחוץ הכי פחות שאפשר. בעכו יש את מוזיאון אוצרות בחומה מומלץ מאוד, אולמות האבירים - בתוך האולמות לא חם מאוד. אגם מונפורט - קצת יותר צפונה משם, יש מגוון פעילויות.

hakol dvash

New member
הילדים בני 8-16

אוצרות בחומה מתכוונים אכן ללכת. אולמות האבירים היינו לפני כשנתיים.

shlomits

New member
הנה קצת דברים

שאנחנו עשינו לא רחוק משם: בדרך צפונה עצרנו בשביל התפוזים, באיזור היינו בראש הנקרה, בחוף אכזיב בהדרכה מוצלחת של בי"ס שדה אכזיב ובהחלקה על הקרח באגם מונפורט. הפרטים בבלוג שלי, כאן. ואם כבר בעכו- גם החמאם מאד נחמד.

hakol dvash

New member
ואת יכולה לאמר משהו גם על ההדרכה בחוף אכזיב?

מה היה? הזמנתם מראש? איך המסלול?

shlomits

New member
אכזיב

בית ספר שדה אכזיב מציע מגוון של פעילויות וטיולים, בכל מיני אורכים ורמות. אפשר לקבל מהם רשימה (הם בטח יוכלו לפקסס לך, אנחנו קיבלנו אותה במלון המטיילים שבו התאכסנו). מעתיקה לך מהבלוג את התיאור של הפעילות שעשינו: סיור לגונה, שאורכו כשעתיים. נפגשנו בבית-ספר השדה, ויצאנו להליכה של כעשר דקות עד ללגונה. שם המדריך חילק קופסאות ואיפשר לנו לנסות לחפש ולמצוא יצורי מים באופן חופשי- הוא הדריך אותנו לגבי שתי תולעים ארסיות ולדבריו כל שאר החיות שאנו עשויים למצוא אינן מזיקות. בזמן שהילדים מצאו סרטנים קטנים, חלזונות מעניינים ומלפפוני ים דביקים, הוא לא טמן ידו בצלחת- אלא בלגונה- והוציא אף הוא מגוון מרהיב של יצורים מעניינים. לאחר השוטטות החופשית, התקבצנו סביבו להדרכה מעניינת על פשר אותן חיות ששלפנו מן הים. היה כיף (וקצת מגעיל)

shlomits

New member
../images/Emo45.gif

אם לא קשה לך להגיב גם בבלוג, אשמח מאד מאד.

הכל דבש, אל תסתפקי בהודעה לקונית

שתפי בחויות

shlomits

New member
החמאם שוחזר מאד יפה

הציבו שם תצוגה של דמויות שמראות איזה פעילויות היו שם, ויש שני סרטים נחמדים והומוריסטיים- אחד באולם הכניסה והשני בפנים. סה"כ הביקור כ-30 דקות, והילדים שהיו איתנו נהנו.

עכו ..

ממליצה על הסיור המשולב בעכו העתיקה הכולל את אולמות האבירים, החמאם ,מנהרות הטמפלרים ומוזיאון אוצרות בחומה במרכז המבקרים בעכו , קונים כרטיס משולב , באם אתם מגיעים כקבוצה תקבלו הנחה. כל המקומות קרירים ומענינים. יציידו אתכם במכשיר נייד הנותן הסבר על מקום ואתר. זמן כולל בין שעתיים לשלוש . האתרים די סמוכים האחד לשני , ובין לבין אפשר לקחת אתנחתא במסעדה או בית קפה.

kdr

New member
עכו - מדהימה תמיד

אין טיול לעכו שאני לא מקבל תגובות מצוינות. במסגרת העבודה אני מארגל טיולים (לא משהו מקצועי), המקום היחיד אליו אנחנו עושים "סיבוב נוסף" של נרשמים זה לעכו. מדהימה העיר העתיקה, הנמל, המסגדים, אולמות האבירים, החמאם המדהים, מנהרות הטמפלרים, הגנים הבהאים, השוק המדהים עם חנות התבלינים, מוזיאון עוקשי, מוזיאון המחתרות, מוזיאון אוצרות בחומה ו... נגמר לי האויר. החברה לפיתוח עכו העתיקה עושה שם דברים מדהימים בתקציבים לא גדולים. חבל שהתושבים לא משתפים פעולה, הייתה פנייה למשל שלא להתקין תריסי פלסטיק אלא עץ בצבע כחול, אזמה ?, יש תריסי פלסטיק. חומוסיה מומלצת - אבו סוהיל, או למעשה סוהילה, אני קורא לה גברת פלפלת, על קומתה והאנרגיות שלה. תענוג לאכול ולראות אותה מנצחת על הכנת החומוס. סעיד זה שם, סוהילה זה טעים.

shlomits

New member
רק חבל שכל כך לח שם

הייתי פעמיים בעכו, הפעם האחרונה בחופשה הנוכחית היתה איכשהו סבירה (היינו באולמות האבירים ובחמאם) אבל הפעם הקודמת זכורה לי פשוט כסיוט בגלל החום והלחות. אני כנראה צריכה לחזור במזג אוויר יותר נעים ואז תהיה לי סבלנות להנות משאר האטרקציות. אגב, האם משהו מהמוזיאונים מתאים גם לילדים קטנים?

kdr

New member
חכמה על חלשים

אני גר בקרית ביאליק, בשבילי הלחות בעכו זה תענוג. בעיקרון הכל מתאים לילדים קטנים. השאלה מה זה קטנים וכמה יש להורים סבלנות. באולמות האבירים יש מעבר שלא מאפשר לעגלת תינוק לעבור. אם הילדים אוהבים לראות מאיפה בא כל דבר, מוזיאון אוצרות בחומה זה המקום, צריך הורה עם ידע וסבלנות, כבר שמעתי שהורה מסביר לילד שהחיסרון של הפרימוס היה שיכלו לחבר רק להבה אחת לגז. תלוי גם אם עושים את הסיור עם מדריך, יצא לי לעבור באותם מקומות עם 2 מדריכים שונים, לצערי הראשון (עבדו) היה כל כך טוב, שהשני היה פשוט בדיחה לעומתו. עבדו מעביר את הסיור בבדיחות ובשיתוף הילדים (רק הילדים) והתוצאה: וואו גדול.

למעלה