נוסעת לבודפסט

דרדרית

New member
נוסעת לבודפסט../images/Emo160.gif

שלום חדשה בפורום זה. נוסעת השבוע לבודפסט ... מעין טיול שורשים שכזה. אמי נולדה שם. מה מזג האויר שם בעונה זו? יש משהו מיוחד שצריכה להצטייד בו בגלל מזג האויר? תודה

liti

New member
חם, חם מאוד ../images/Emo42.gif

וכידוע אין שם מזגנים. ואם את מחפשת המלצות על מקומות בבודפשט (מעבר למה שאת מתכננת במסגרת טיול השורשים) ממליצה לך לחפש בדפים האחרונים של הפורום ובטאגליינס (השורה הרצה). נשמח לשמוח חוויות!

B T1

New member
דרדרית--ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נסיעה טובה להונגריה ובילוי נעים. לכמה זמן את נוסעת?

B T1

New member
דרדרית יקרה--הרגשה לי.....

שאני חלק מהשורשים שלך.

דרדרית

New member
אכן כן BT1 הרגשתך נכונה...

לפעמים מגלים את השורשים הרחוקים רק לאחר זמן רב, למרות שניתן היה לגלותם קודם.. תודה מיוחדת לך על שהפנית אותי הנה. פורום מדהים. נשתמע כשאחזור

קרן משם

New member
שלא תטעי

חם חם חם וקר קר קר לסירוגין. היום יום גשום וקריר ביותר, לא היית שורדת את היום הזה עם בגדים קצרים. אני גרה בהונגריה כך שאני מרשה לעצמי להמליץ לך בבטחון מוחלט. קחי איתך בגדים קיציים ללא ספק, ואין צורך במעיל אבל ללא ספק מכנסיים ארוכות [ג'ינסים או אחרים] נחוצים וגם סריגים קלים, וגם ג'אקט טוב ונוח ומתאים לשלל בגדייך. תרגישי חופשי לשלוח לי מסר עם יש לך שאלות נוספות.
נעימה. קרן

kropacsek

New member
קרן, מה חדש שם?

נעלמת קצת מהנוף. איך הבריאות? (לילד היתה בעיה לא? אני מקווה שהכל הסתדר לטובה). יש התפתחויות פוליטיות חדשות או משהו מעניין בהונגריה?

נסיעה טובה!

שייך לפורום אחר (שורשים משפחתיים). אחרי שתחזרי ויהיה לך זמן לזה ספרי בבקשה מעט גם על השורשים המשפחתיים. לרובנו שורשים בהונגריה. ספרי לנו בבקשה עם שובך גם מה ניתן לראות שם. ושוב נסיעה נעימה. באתר הזה ניתן לקבל תחזית טובה למדי.

דרדרית

New member
תודה לכולכם.. סופרת כבר את

השעות לעליה למטוס.. את הזמן הפנוי אתמול אחר הצהריים ביליתי בפורום הנפלא הזה ועברתי על הכל- כולל הארכיון. קיבלתי "טיפים" לא מעטים ומקווה להשתמש בהם בנסיעה. ובקשר לשורשים.. מתחילה בזה שאחפש את המקום שאמא שלי גרה בו בילדותה, ואולי אמצא חלק מהמקומות בהם הסתתרה בזמן מלחה"ע השניה. מקווה עוד להכנס לפני הטיסה ושוב תודה לכולםםם

טומי*

New member
דרדרית ראשית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לפורום,שנית תהני בהונגריה,מהטיול..מבחינת מזג אויר? כרגע קיץ חם אבל כידוע הונגריה נמצאת ביבשת איורופה,ושם גם בקיץ יתכן גשם. כמובן לא גשם חורפי כבד,אבל עדיף להצטייד במשהו עם שרוול ארוך. מקוה שתחזרי בשלום,ספרי חוויות. טיסה נעימה לך ובילוי נעים

דרדרית

New member
שוב תודה ו- שאלה נוספת../images/Emo35.gif

קראתיושמעתי על השוק הסיני. איפה הוא? איך מגיעים אליו בדרך הכי פשוטה?

טומי*

New member
אם כוונת לשוק הפישפשים אז.....

הנה המפה המצורפת. בגדול נמצא באיזור שמאחורי כיכר הגיבורים

reuven4u

New member
טומי זה לא זה

מאז העליה המאסיבית של אנשים מסין בהונגריה נפתחו המון מסעדות סיניות ויש גם שוק סיני, (האמת היא שאני לא זוכר איפה) ששם מוכרים בעיקר ג'ינסים ונעלי ספורט מזויפים תוצרת סין ועוד כל מיני מציאות מדהימות כאלה... אבל הכל בגרושים (אפילו במובנים הונגריים) זה לא בליגט

טומי*

New member
שוק סיני אחד שאני מכיר....

שהייתי בו נמצא בגבול שבין אויפשט-לראקושפלוטה, בקרוב לתחנת הרכבת של אויפשט.שם המחירים באמת זולים.

reuven4u

New member
אני חושב שזהו זה !!!!!

אבל דררית (סליחה אני לא רואה את השם שלך) זה לא מקום מי יודע מה -זה מקום כמו שוק הבגדים של רמלה - לוד או משהו בסיגנון... בכל מקרה אם את ממש רוצה להיות שם כל נהג מונית יקח אותך לשם. תבקשי להגיע ל- kinai piac ותשמרי טוב טוב על הארנק שם. (לא מהסינים הם נחמדים- יש שם הרבה חברה מקומיים עם ידיים זריזיות)

למעלה