נוסע ב27, שאלותת

yairstyle

New member
נוסע ב27, שאלותת

שלום לכם מנושים יש לי כמה שאלות 1. מי פה הולך ב27 לנאפה? (בבקשה פרגיות תגידו שאתן באות) 2. איפה כדאי להשכיר טרקטורונים שלא ידפקו אותנו בקט ע של הקנסות? 3. איזה פקדון אני יכול להשאיר לחברת ההשכרה חוץ מדרכון ורישיון שאני לא מביא אני מביא רק תצילום? 4. האם יש נרגילות להשכרה? 5. יש במאוס כיריים מקרר וכאלה? ואם למישו יש תכתובת של המולאן רוז זה יהיה פגז.

vanill

New member
תשובות

1. אני לא פרגית ואני כבר הייתי בנאפה לפני שבועיים חח [אבל לא יהיה חסר לך שם] 2. לנו לא היה אכפת מהקנסות אז השארנו רשיונות או דרכונים בהשכרה כי אנחנו יודעים לנהוג, אבל היה אחד שעובד עם ישראלים שקוראים לו ויקטור והוא לא לוקח לישראלים דרכונים אז תשאלו שם איפה הוא אתם בטוח תגיעו אליו והוא גם אחלה בנאדם. 3. יש כאלה שלא לוקחים, הרוב לוקחים.. תזהרו עם זה כי זה מלא כסף ובלאגן 4. תביא מהארץ :) כולם הביאו אצלנו ולא עשו בעיות בשדה 5. במאוס לא הייתי אבל בכל בית דירות שם יש מיני מקרר ויש כיריים וסכו"ם וסירים וכל העניין 6. המולאן רוז' הוא על הרחוב הראשי ויחצ"נים יציקו לך לבוא כלכך אז אתה תדע איפה זה חוץ מזה שאין טעם ללכת כי אם אתה רוצה ציצים אתה צריך לטייל בדיוק 2 דקות ואם אתה רוצה ציצים רוקדים לך יום ראשון לקצף בניסי :) תהנווווווווווווו

yairstyle

New member
עוד שאלונת

אין מצב להשאיר כסף כפקדון בחברת השכרה זה חייב כאילו להשאיר או דרכון או רישיון?

idanri

New member
די לחפור יא מעפן

חחחחחחחח סתם יאיר אללה עוד 5 ימים אששששששששששששששששששששששששששש
(LCD בוי)

vanill

New member
אממ

אם הם לוקחים קנס, הסכום הוא לפי הפגיעה אולי אם תשאיר להם 200-300 פאונד אז הם יסכימו [כי זה פלוס מינוס הקנס הכי גבוה שאפשר לתת] אבל למי יש אקסטרה 300 פאונד לשים בהשכרה? אני אומר לך תמצאו את ויקטור הוא נותן יחס טוב ולא לוקח דרכונים הוא מוכר בנאפה.. אה ואל תסעו בלי קסדות זה 500 שקל כנס המשטרות שם צצות משום מקום

yairstyle

New member
פקדון

אל תדאג קסדה ברור שנשים רק הקטע של הפקדון זה מה שמפריע אז או שנשאיר כסף או שנשאיר פלאפון או לא יודע מקסימום נוכל למצוא קבוצה של ישראלים שגם משכירים ונשכיר איתם ביחד אתה השארת רישיון כפקדון?

exclusive3

New member
ענו לך כבר...

תחפש פשוט מקום שלא לוקחים פיקדון מה אתה מסתבך..?? וכן יש כאלה

gabiplu

New member
מי זה ויקטור??????????

מי זה ויקטור ואיך אני מגיע אליו?? יש לו כתובת טלךפון או משו????

למעלה