נוסע ללונדון בעוד שבועיים.. צריך המלצה :)

terryBrooks

New member
נוסע ללונדון בעוד שבועיים.. צריך המלצה :)

היי. כאמור, אני מגיע ללונדון לביקור של יומיים(!) בלבד, ולאחר שראיתי את מלך האריות בפעם שעברה (תפאורה מדהימה. עלילה קצת ילדותית) החלטתי שגם הפעם חייבים לראות מחזמר. ברשותכם, מאחר שהתקשתי למצוא חוות דעת באינטרנט ובפורום, שתי שאלות: 1) התלבטתי בין "וויקד" לבין "פאנטוף אוף דה אופרה". מישהו ראה את שתיהן ויכול לתת כיוון? היינו מעדיפים משהו עם עלילה טובה, תפאורה יפה ושמשאיר טעם של עוד. מלך האריות זה לא משהו שהייתי הולך לראות שוב, למרות הכל. אציין שאנחנו בני 24 בערך. 2) רכישת כרטיסים -- הייתי מעדיף (מאד מאד) לרכוש את הכרטיס כבר בארץ. נתקלתי באינטרנט בשני אתרים: לסטר סקוויר ואחד אחר שאני כרגע לא זוכר את שמו. האם למישהו יש נסיון עם הזמנת כרטיסים מהארץ? האם זה באמת יותר זול מלקנות את הכרטיס בחנויות החצי מחיר בלונדון (כזכור לי, כיכר פיקדילי)? תודה רבה.

frosti

New member
ברור שוויקד!

אני לא מהמעריצים הגדולים של פאנטום האופרה (ובכלל של אנדרו לויד וובר). ראיתי את וויקד כבר 3 פעמים (פעמיים בניו יורק, פעם אחת בלונדון) ואני תמיד יוצא עם שירים מתנגנים בראש וטעם של עוד. לגבי כרטיסים, לא צריכה להיות בעיה להשיג כרטיסים בלונדון (אולי בסופי שבוע כדאי לנסות לקנות מוקדם בבוקר של אותו יום) עד כמה שידוע לי, מי שמגיע מוקדם לתיאטרון של וויקד בבוקר יכול לקנות כרטיסים בשורה ראשונה ב-25 פאונד עד שהם אוזלים.כמובן, יש גם המון דוכנים בלסטר סקוור, רק כדאי לוודא מחירים של התיאטרון קודם, כי הם נוטים לפעמים למכור לך במחיר זהה ובטענה ל50 אחוזי הנחה. מה שבטוח, להזמין כרטיסים מהארץ יעלה לך יותר יקר מכמה שתשלמי בקופה של התיאטרון, אז מאד לא מומלץ תהני.

שמאי5

New member
את וויקד כבר יש בארץ....

את וויקד כבר יש בארץ.... www.chich.co.il/wicked

שמאי5

New member
וויקד המחזמר שאים כמוהו מגיע לישראל....

www.chich.co.il/wicked כנסו ותראו תמונות האחת ההפקות הטובות ביותר בישראל....

למעלה