נוסף סקר חדש..

ליטן א

New member
נוסף סקר חדש..

תוצאות הסקר הקודם: 6 מצביעים אמרו כי הם יקנו את המשחק - יעלה כמה שיעלה. מצביע אחד בלבד הודיע כי הוא מוכן לשלם בין 150 שקל ל-200 שקל על המשחק. 5 מצביעים אמרו כי הם יקנו את המשחק, רק אם יעלה כ-100 שקלים. אף אחד לא רצה לקנות את המשחק ב-50 שקלים.. והרוב, אמר שהוא היה מוכן לקנות את המשחק - מקסימום מחנות צריבה. הוא היה מוכן לשלם - אבל לבזק, על זמן ההורדה מהאינטרנט..
הסקר החדש, שואל - מה קורה אחרי האורגזמה הגדולה (יחסית למשחק, כמובן..) - אחרי שלוקחים אליפות.. האם תחזקו את הקבוצה, האם תישארו עם אותו סגל, או האם תעזבו ותתחילו הכל עם קבוצה חדשה..

tomash11

New member
המממ אני אענה פה כי זה משתנה...

אם לקחתי בפעם הראשונה עם הקבוצה הזו אליפות, אני לא נוגע בסגל למעט שיפוצים קלים בעמדות שבעונה הנוכחית ראיתי שיש איתן מעט בעיות, או לחלופין בעמדות שאני חושב שאני אצטרך חיזוק מסוים לגבי העונה הבאה בהן (למשל בגלל שחקן שכבר מבוגר ולא יסחוב לבד את כל העונה, בגלל פציעה של שחקן וכולי). לעומת זאת, אם זו אליפות חמישית ברציפות או משהו כזה, זה בדרך כלל מראה שאני שולט בליגה הזו ומאד דומיננטי...במקרה כזה אני מחכה להתפנות משרות קורצות בליגות אחרות והולך לנסות לפצח ליגה אחרת או לנסות לבנות משהו חדש במקום אחר. קצת יותר נדיר מהאופציות הנ"ל אבל עדיין קורה מדי פעם, זה שאני מחליט למכור שחקנים שהערך שלהם גבוה בגלל האליפות, מהסיבה שהם אמנם סיפקו סחורה אבל לדעתי זה חד פעמי וכדאי למכור אותם כשהערך שלהם למעלה. לפעמים אני מוכר בגלל שאני חש שהשחקן מיצה את עצמו והוא בשיא שלו וכדאי להפטר ממנו עכשיו. זה כמובן לא נכון לגבי שחקנים שמשחקים המון המון זמן במועדון, לכאלה אני נותן שנה שנתיים להשלים חורים ואז נותן להם תפקיד במועדון כשהם פורשים. חשוב לציין, שאם אני מוכר הרבה שחקנים, וגם שחקנים משמעותיים לכאורה, אחרי אליפות, זה רק בגלל שאני לא מאמין שהקבוצה הזו היא שלד לבניית אימפריה אלא בסך הכל קבוצה שהצליחה להתחבר ולהתעלות...אגב, במקרים בהם אני לוקח אליפות עם קבוצות קטנות, אני לפעמים נותן לשחקנים שהלכו איתי דרך ארוכה ותרמו הרבה לעזוב לקבוצות גדולות...אני יודע שזה נשמע טפשי נורא כי זה כולה משחק ולא אמיתי, אבל...נראה לי הולם והגון לתת לשחקן שתרם הרבה למועדון, תמורה בדמות הסכמה לשחרר אותו לקבוצות אמפריות ולהניח לו לרכוש שם עולמי שם.

למעלה