נוסף סקר לפורום

נוסף סקר לפורום

בשל בעיות בסקרים של אתר ליכוד1 העברתי את הסקר שלהם לפה ועכשיו יש גם סקר בפורום. לכניסה לסקר יש ללחוץ "סקר" בראש העמוד של הפורום. הייתי שמח אם כל אחד היה כותב כאן מה הצביע ולמה.

Charlie

New member
הייתי שמח לו היית מציג סקרים רצינים

ולא בבדיחותא.

הסקר הזה הוא רציני ביותר מבחינתי

התשובות הן האפשרויות הריאליות כרגע.

ההתלבטות שלי...

...היא בין שתי התשובות האמצעיות. מחד, אין ספק בליבי שרגלו של ערפאת צריכה למוש מעל אדמת ארץ ישראל, אך עדיין אני שואל את עצמי באיזה אופן. האופציה הראשונה - גירוש. היתרון: סילוק ערפאת מהשטחים וסילוק מרותו. הכנופיות השונות בשטחים יסירו את כפפות האחדות המדומה ששוררת סביב ערפאת, ותחל מלחמה פנימית פלשתינאית, שבה ישראל תצטרך לבחור את הצד בו היא תומכת (סטייל באשיר ג´ומייל, רק עם הפקת לקחים). התוצאות עשויות להיות התמוטטות הרשות והקמתה של יישות חדשה, או תוהו ובוהו שסיומו אינו ידוע (אך רוב הסיכויים שהתוצאה תהיה טובה מהמצב כיום). החיסרון: אפשרות הפיכת ערפאת ל"מנהיג גולה" ולאהדה בינלאומית רבה אליו, כשיתאפשר לו לנוע ברחבי העולם, כפי שבאמת היה רוצה. האופציה השניה - חיסול ערפאת. אפשרות זו תביא להעילמותו לעולם של רב-המרצחים מטוניס. היתרון: אותו יתרון כמו ממקודם, ויותר: ערפאת ימחק לחלוטין מהתודעה האיזורית. החיסרון: הפיכתו ל"קדוש מעונה", פגיעה ב"כבוד" הפלשתינאי יותר ממה שאנו יכולים להרשות לעצמנו ודרדור הפלשתינאים לייאוש מוחלט. על פניה, ההחלטה קשה. אך בין חיסולו לבין גירושו של ערפאת, אני מצביע בעד גירושו. חיסולו יהווה קטליזטור שעשוי לדרדר את הפלשתינאים לטירוף אחוז אמוק, שאני סבור שעלינו להתחמק ממנו. גירושו אמנם יהווה נתינת נשק הסברה אדיר לפלשתינאים, אך אני מאמין שבסופו של דבר, הצדק מנצח, ולא ההסברה.

תיקון

תיקון לפסקה האחרונה: "חיסולו יהווה קטליזטור שעשוי לדרדר את אותם פלשתינאים שעודם שפויים בדעתם לטירוף אחוז אמוק". איני משלה את עצמי שהפלשתינאים כקבוצה הם אנשים שלוים, נינוחים ורגועים.

שמאלני

New member
בגיניסט,אני לא מצביע על בדיחה.

אתה רוצה שאני יצביע,תשים סקר נורמלי ולא בדיחה.

smile2life

New member
הסקר הבא:

כיצד על ראש הממשלה אריאל שרון (או בינימין נתניהו - הס מלהזכיר) לנהוג להבראת המשק? א. לסגור את הברז למתנחלים וחרדים ב. למכור את המתנות שקיבל במכירה פומבית ולהעשיר את קופת האוצר ג. לקצץ בכמות הסיגרים ד. להפסיק לתפור עוד קצת מכרזים לחברים כמו דודי אפל ה. כל התשובות נכונות

Charlie

New member
זה כבר סקר נורמלי יותר....

אפשרות חמישית - ה. ללא ספק.

שכחת עוד כמה תשובות אפשריות

אין גבול לחוצפה של השמאל. קודם כל, אני עומד לפרסם את הסקר שלי בפורום של מרצ. אם הוא ימחק שם, לא תורשה לפרסם כאן יותר הודעות. כמו שנתניהו לימד אותנו: הדדיות. זה טוב לערבים וגם לאלה שרוצים לתת להם את א"י. שנית, יש לי עוד תשובות ששכחת: ו. לקחת חזרה את המיליארדים שניתנו לקיבוצים ולהכריח אותם להחזיר את חובותיהם. ז. לקחת את המיליארדים שהושקעו במפעלי חברת העובדים הכושלת. שלישית, תשובותיך הן אומנות השקר. השמאל לא נתן כסף לחרדים בין 92 ל96?? ראשי ממשלה אחרים לא לקחו מתנות? ואתה, מצאצאי מפא"י המושחתת מדבר על מכרזים תפורים? את מה שאנחנו עוד לא למדנו בענינים האלה, השמאל כבר הספיק לשכוח. מי היה נגיד בנק ישראל המיועד שישב בכלא על שחיתות? מאיזה מפלגה הוא היה?אה? שכחת? זיכרונך בוגד בך? רוצה איזו גלולה לריענון זיכרון? אולי תתפוס שיחה עם שמעון שבס, שעומד לשבת בכלא בגין שחיתות? מאיזה מפלגה שבס אתה כן זוכר?

Charlie

New member
יש הבדל בגיניסט

ראשית, ממתי הבית´רים בולשיביקים כמו השמאל? שנית, פורום מרצ אינו פורום פוליטי פתוח לויכוחים. הוא הוקם כדי לשמש אמצעי קשר לחברי מרצ בלבד. לדעתי הם חוטים לעיקר שכן מה זה פורום פוליטי ללא ויכוחים. תחשוב למה יהפוך פורום זה...הויכוח יהיה כמה התנחליויות יש להקים ומי יעשה זאת - ביבי או אריק.

הודעותי נמחקו ולכן אקיים מה שהבטחתי

זה לא מעניין אותי מה המטרה של פורום מרץ. לא יתכן שאדם שמוחק הודעות בעצמו יכנס לפורום של אחרים, יפרסם הודעות תגובה לסקר של הפורום, ומנגד לא יאפשר לאחרים לפרסם את הסקר שלהם בפורום שלו. אני מזמין את כל השמאלנים לכתוב כאן, אך עניין חסימתו של מנהל פורום מרץ אינה עניין של שמאל/ימין, אלא של יושר. לפיכך, ומכיוון שבניגוד לאהוד ברק אני גם נוהג להגשים איומים, אם הודעותי לא יוחזרו לפורום מרץ עד לכניסתי הבאה (כנראה היום בלילה), האדון הנכבד יחסם. לחלופין אני מוכן לא לחסום אותו, אם יפרסם הודעה המהללת את אוירת הדמוקרטיה במחנה הלאומי לעומת הבולשביזם וסתימת הפיות במחנה שהוא נמנה עליו.

להלן תגובתו של הנ"ל:

"תעשה לי טובה ואל תתחיל מלחמה כי אתה מחפש תגובה וזו לא תגיע. להפך אתה רק תעשה יותר רייטינג לפורום שלי". ובכן, ידידי, אין לי שום בעיה עם הרייטינג של הפורום שלך. ואכן, בקרוב מאוד תיחסם. בוז לבולשביזם, יחי חופש הביטוי.

Charlie

New member
סליחה...

חשבתי שאתה מתכוון לחסום כל אדם עם דעות שמאליות יותר משלך אבל אם מדובר רק בו אז יש לחסום אותו לאלתר.

דווקא נראה לי שכן הצבעת

אחרת- מי כבר הציע להעניק לו את פרס ישראל? יש שניים כאלה...

למעלה