נוספה גלריה חדשה -שערי מגזינים-
E eranmc New member 4/7/03 #10 מה אתה מתערב חוצפן? ../images/Emo123.gif זה ביני לבין בעלי החדש! דויד אני מבקש תשגביל אותו בבקקשה הוא מסכן אתה הקשר שלנו!
מה אתה מתערב חוצפן? ../images/Emo123.gif זה ביני לבין בעלי החדש! דויד אני מבקש תשגביל אותו בבקקשה הוא מסכן אתה הקשר שלנו!
E eranmc New member 4/7/03 #11 דריטי, ראיתי מה הגבת לי ומחקת זה נכמר ביננו - שלום! *זורק את הטבעת כמו בקליפ של J HO*
E eranmc New member 5/7/03 #15 חכה עוד לא ראית כלום! חכה שהעו"ד שלי רומיק יתחיל בתביעה נגדך, לא ישאר ממך כלום! חה חה חה חה לזכר האגרטל של דירטעי
חכה עוד לא ראית כלום! חכה שהעו"ד שלי רומיק יתחיל בתביעה נגדך, לא ישאר ממך כלום! חה חה חה חה לזכר האגרטל של דירטעי
D DIRRTY New member 5/7/03 #16 פחחחחחחח חתיכת אפס עגול ומאופס שכחת שתי דברים העורך דין הוא יגאל רז'ואן יש לי ילד ממך ואני בהריון שני (סוטה)
פחחחחחחח חתיכת אפס עגול ומאופס שכחת שתי דברים העורך דין הוא יגאל רז'ואן יש לי ילד ממך ואני בהריון שני (סוטה)
D DIRRTY New member 5/7/03 #17 וכמעט שכחתי לזכר הדואט של מריה אם אנסטסיה יגיד הילד אחרי שלא יראה אותך יותר סוטה
E eranmc New member 5/7/03 #18 חחח אני עקר מיני זה עוד הוכחה שבגדת בי אם הוא בצבע חום עם טעם של קפה אז הוא של יגאל בטח \ לילה טוב