נוספו כמה דברים לאוסף של WITHIN TEMPTATION
T TheImpactBoy New member 24/7/07 #3 ווהוו זה מעריץ!!! אולי תעשה כמה תמונות ומקם אותן באלבומי הפורום?
מ מגרש השוודים New member 24/7/07 #4 וואו תתחדש חחח כבר פרסמת פעם תמונה לא? אני חושב שזכית ביושר בתואר 'מעריץ מושבע (ביותר)' וואו ו-2 עותקים של RUTH הם די נדירים כבר..
וואו תתחדש חחח כבר פרסמת פעם תמונה לא? אני חושב שזכית ביושר בתואר 'מעריץ מושבע (ביותר)' וואו ו-2 עותקים של RUTH הם די נדירים כבר..
T The phantom of opera New member 25/7/07 #15 ../images/Emo180.gifאילו רק היה כסף לשים ../images/Emo122.gif
מ מגרש השוודים New member 25/7/07 #16 ../images/Emo6.gif בכל מקרה, כשיהיה,עדיף שתחסכי אותו../images/Emo6.gif
T The Phantom Agony New member 24/7/07 #8 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif T_________________________________T
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif T_________________________________T
A Amir Noy New member 27/7/07 #19 יאוווו אתה כתב של המטאליסט ~סוגד~../images/Emo47.gif ידעתי שאני מכיר אותך מאיפה שהוא ועכשיו כמה אתה רוצה על כל הסטאפה הזו של הדיסקים?
יאוווו אתה כתב של המטאליסט ~סוגד~../images/Emo47.gif ידעתי שאני מכיר אותך מאיפה שהוא ועכשיו כמה אתה רוצה על כל הסטאפה הזו של הדיסקים?