נוספו עוד שני קליפים לקופי טוק!!!

נוספו עוד שני קליפים לקופי טוק!!!

הנה ההמשך!!! קליפים שבע ושמונה!!!

shanyz

New member
מיכל!!!!!!!! אני אוהבת אותך!!!!!=))

יישששש !! יש המשך!!:) תודה..! אני כל כך אוהבת את הקופי טוק הזה!! ייישששששששש =) עשית לי את היום! עכשיו כל היום אני אהיה מאושרת! למרות שיש יל היום מבחן בתנך...ו...לא למדתי !!! =) פחחחח צ'או יום טוב לכולם!!! ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

חה! כולם אוהבים אותי! ../images/Emo23.gif

*מרגישה נאהבת פעם בחיים* פחחח סתם יאללה, בוקר טוב לכולם
יום נעים ונפלא!!!

ברודי

New member
לאאאאא חדשות מבאסותתתתתת

החלק ה-9 זה החלק האחרווווןןןן בעעע אל תשנאו את מי שמביא את הבשורה! אגב, זה הדבר הכי מצחיק בארץץץץ!

Die Delany, Die!!!

גאד! איזה סוף דפוק ומחורבן! כאילו, Hot tub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יופי... רואים שזה מבויים וזה גם דיי הורס את כל השאר... כאילו, מצחיק והכל... אבל... בלעעעעעע! אישה טיפשע... טוב, לא משנה, סתם התעצבנתי מכל הסאבטקסט הזה, המיותר לחלוטין, למרות שהצחיק אותי שלוסי אומרת Here's a little subtext for you guys... כאילו, שלא תחשבו, אני עדיין סאברית... אבל זה גולש מעבר לגבול הטעם הטוב... זה לא כייף.

shanyz

New member
אני מסכימה איתך בקטע של האמבטיה

כאילו זה היה קטע ממממממממש חמוד! ממש נקרעתי מצחוק בהתחלה.. אבל אחר כך, שהראו שזה מבויים... זה די הרס לי כזה.. אני מתחילה לחשוב, כאילו, כל השיחה הזאת מבויימת!? כל מה שהן אמרו היה מבויים? אלו לא דברים שבאו להן בטבעיות באותו הרגע? אמרו להן מה להגיד על כל קטע וקטע? אם כן, זה ממש יבאס אותי.. כאילו הן עדיין מתוקות וחמודות אבל כאילו...חשבתי שהן טבעיות... כאילו...אתם מבינים למה אני מתכוונת...

xenafan

New member
נוסף הקטע האחרון של CT2

אני חייבת לציין שהסבלנות (או לא ממש ססלנות כי לא הייתה לנו ברירה) משתלמת. כבר חודשים אני מחפשת את הקטע הזה באינטרנט והנה,יש!!!! הן מתוקות לא? עדי

shanyz

New member
נכון!

אני אומנם לי חיכיתי כי..לא ידעתי על קיומו:) אבל הן כאלה מתוקות!! ומצחיקות!:)

למעלה