נוספו קישורים חדשים

sephy59

New member
נוספו קישורים חדשים

בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/ovrimlecanada בריאות תינוקות וילדים Landing (במהרה בימינו
) תהנו

המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם

בקישורים שלך מצאתי הרבה מאד טקסטים שאני כתבתי במקור מעורבים בטקסטים של חברים אחרים בפורום הזה ובשכן. העריכה שלך אכן קריאייטיבית ותורמת אבל רצוי שתיתן קרדיט לכותבים המקוריים.

sephy59

New member
אתה צודק בהחלט ואני מתנצל בפני מי שנפגע אבל

חשבתי על נושא הקרדיטים רק אחרי שאספתי את הציטוטים כך שזה לא היה מעשי ללכת ולחפש את הכותב של כל פוסט. מעתה אקפיד על נושא הקרדיטים. ושוב הסליחה עם מי שנפגע.

EB2

New member
sephy 59

מה היתה כוונת המחבר???????? לא מבינה למה טרחת לעשות את הבלוג הזה? פשוט ישבת והעתקת את שאלות והתשובות שכל אחד מאיתנו ענה בעבר. חבל על הזמן שהשקעת ועוד מצאתי מלא שגיאות כתיב לפחות היית מתקן.

yechielc

New member
מושבניק, אם כבר אז כבר...

"כל האומר דבר בשם אומרו, מביא גאולה לעולם" (פרקי אבות, פרק שישי, משנה ו').

תלתל11

New member
אם הבלוג שלך אמין כמו ההודעות שלך בפורום....

אז שומר נפשו ירחק

sephy59

New member
EB2

לך אולי לא ברור למה זה טוב, אבל למי שמגיע לפורום או בכלל חושב בנושא של הגירה לקנדה בפעם הראשונה וצריך להתחיל לחפש את מה שאת כבר שכחת זה עוזר מאוד. במקום לשאול את אותן השאלות שנשאלו בעבר, או לחפש במנוע החיפוש הידוע לשמצה של הפורום הוא יכול להיכנס לבלוג ולקבל את כל התשובות במרוכז. לגבי שגיאות הכתיב: הן יתוקנו בעתיד, פשוט רציתי להעלות את המידע כמה שיותר מהר. לתלתל11: למה בדיוק את מתייחסת בהקשר של (אי) האמינות שלי? אני חוזר שוב: אם לדעת מנהל הפורום יש בעייה עם הפרסום שלי שלח לי מסר או גם דרך הפורום אני אוריד אותו ואתקן מה שאפשר ולהבא אשתמש רק בחומרים שלי. חשבתי שאנשים ישמחו שמה שהם כתבו יעזור לאנשים אחרים. לא ציפיתי לכזאת התקפה של

gilad_no

New member
דווקא אני אהבתי

נחמד לשמוע מישהו שמספר גם על התלבטויות אישיות ולא רק פרטים טכניים.

תלתל11

New member
אני מתייחסת להודעה שלך בדבר עדכון התעריפים

אם כבר כתבת, לפחות תביא את התעריף הנכון - 1965 ש"ח ולא 1950, וזה התעריף החל מתחילת חודש אפריל, כך שהוא היה נכון גם בעת ביקורך בשגרירות. גרמת לי להכין צ'ק בנקאי שגוי והייתי צריכה לרוץ לסניף הבנק הקרוב לשגרירות ולהוציא צ'ק נוסף. אני למדתי מזה לא לסמוך על הודעות בפורום אלא, להבא, לבדוק בעצמי (אם כי סברתי, בטעות, שהמושבניק אימת את המידע מאחר והוא חזר עליו ונעץ אותו). מה שלא ברור לי זה מה יוצא לך מלמסור פה מידע מטעה.

EB2

New member
ל-sephy

אין צורך לחזור על אותו דבר כמו תוכי. בפורום של ישראלים בטורונטו דודו מנהל הפורום הכניס מידע רב למעלה במאמרים ובשאלות נפוצות וזה נמצא שם קבוע ומי שלא מתעצל יכול למצוא תשובות רבות בנושאים שונים. בפורום זה גם המושבניק טרח והכניס מידע נוסף. זה שאתה העתקת מבלי לציין מי בעל התשובה זה הכעיס רבים מחברי הפורום. אם יש לך רעיונות או מידע חדש שאנו פה לא העלנו בבקשה נשמח לקרוא אותם.

sephy59

New member
ל-EB2 ולתלתל11

לתלתל11: 1. מי שלא עושה לא טועה. 2. חבל שלא תיקנת אותי כשגילית את הטעות (ע"י תגובה בבלוג או במסר) וכך היית עוזרת לאנשים אחרים להימנע ממה שקרה לך, אלא שמרת את התיקון לעצמך ושלפת אותו רק כדי לפגוע ולא כדי לעזור. יכולת להודיע לי אישית על הטעות ולתת לי הזדמנות לתקן קודם. 3. יש דרך וסגנון להעביר ביקורת ולא במשפטים עמומים ומרומזים - במסר או בתגובה בבלוג ולא בצורה בוטה ומעליבה בפורום פתוח. 4. מטעות אחת להשליך על כל הבלוג ולהגיד שהכל לא נכון זה מוגזם ומטעה ולדעתי מי שישמע לעצתך ולא ייכנס לבלוג - שכרו יצא בהפסדו. ל-EB2: מטרת הבלוג היא להציג את מחשבותיי, דעותיי והתהליך שעובר עליי, כאזרח המדינה שהחליט לעזוב אותה. הקישורים הם תוספת, לא העיקר בבלוג ולא תחליף לפורום. אם את כבר יודעת הכל והכתיבה שלי לא מעניינת אותך - אל תיכנסי! אף אחד לא מכריח אותך.

תלתל11

New member
אתה לא ממש מחובר למציאות....

1. נכון, אבל מי שטועה - שלא יתפלא שמערערים על האמינות שלו, במיוחד טעות כזו בסיסית. 2. תיקנתי - בשרשור של המושבניק. חבל שאתה לא קורא. 3. לא היה דבר עמום או מרומז במה שכתבתי - ההערה היתה ברורה לחלוטין. 4. עוד לא הראית שום יתרון לבלוג שלך על הפורום של המושבניק, פרט לעובדה שהוא מכניס לך כמה גרושים.

sephy59

New member
מי שמדבר על לא מחובר למציאות...

הפוסל במומו פוסל. מאיפה הבאת את הרעיון שאני "מתחרה" בפורום "של" המושבניק (אני חשבתי שהפורום הוא של תפוז ושל כל הכותבים בו) ושאני צריך להראות "יתרון" עליו? ומאיפה הבאת את הרעיון שפתחתי את הבלוג בשביל להרוויח כסף ושאני בכלל מרוויח ממנו משהו?! כמו שכבר כתבתי למעלה, מטרת הבלוג היא לחלוק את מה שעובר עלי בתהליך ההגירה. הקישורים הם רק בונוס לקוראים. את פשוט מממשת את כל הדעות הכי נלוזות על הישראלי המכוער. נמאס להתנצח איתך ועם חברתך, הראש שלכן לגמרי לא בכיוון. אני לא מתכוון להגיב יותר בפורום הזה או בכלל לעלילות שלכן.

Angel45

New member
תגידו חבר'ה

מה קרה לכם??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצאתם לכם אובייקט ושק איגרוף לפירוק העצבים והתיסכולים? לא קצת הגזמתם ? כי הרי מנוי וברור שבקנדה אינכם מרשים לעצמכם להתבטא בצורה כזו כלפי הזולת. וגם בישראל אינכם פונים כך לזולת הבן אדם בסך הכל פתח בלוג...רוצים לקרוא תקראו לא רוצים לקרוא אל תקראו ! עשה טעות בהתחלה ולא רשם את מחבר האינפורמציה בלינקים שהוסיף לבלוג.....אך תיקן עצמו ואף התנצל. מה זה נותן לכם כך להשמיץ ולהשמיץ ????? אתם חוטאים בלשון הרע וגובלים בהוצאת דיבה

תלתל11

New member
לשון הרע? הוצאת דיבה?

אולי תדגים ותנמק, במקום לזרוק האשמות לחלל האויר? מי שמדבר על השמצה....

למעלה