נועה, האם קיבלת את המסר שלי? לא קיבלתי ממך עדיין תשובה
N noaost New member 26/9/08 #2 לא ../images/Emo7.gif שלח שוב...סליחה (אשתדל לענות במהלך הסופ"ש, ואם לא- מקווה שמישהו כאן יעזור עד שאשוב למחשב האישי שלי ביום א')
לא ../images/Emo7.gif שלח שוב...סליחה (אשתדל לענות במהלך הסופ"ש, ואם לא- מקווה שמישהו כאן יעזור עד שאשוב למחשב האישי שלי ביום א')
T tokbek New member 26/9/08 #4 בגלל שאת לא מקבלת מסרים אז אולי כדאי לפתוח כאן כל יום שרשור בפורום בנושא : "כדאי לקרוא בתיבת מסרים של נועה בסופ"ש 26-27.9.08 " ואנשים ישרשרו לשם את בקשותיהם ותלונותיהם. תאמיני לי זה יחסוך לך הרבה כאב ראש !
בגלל שאת לא מקבלת מסרים אז אולי כדאי לפתוח כאן כל יום שרשור בפורום בנושא : "כדאי לקרוא בתיבת מסרים של נועה בסופ"ש 26-27.9.08 " ואנשים ישרשרו לשם את בקשותיהם ותלונותיהם. תאמיני לי זה יחסוך לך הרבה כאב ראש !
ג גאמי New member 28/9/08 #6 אם כך האם יש טעם לשלוח מסרים נועה? או במילים אחרות, האם גם את שלי לא קיבלת? גלית